Jaký koktejl se hodí k vašemu znamení zvěrokruhu?

Jaký koktejl se hodí k vašemu znamení zvěrokruhu?
Ti, kteří jsou rádi ve společnosti a popíjejí s přáteli, budou zvědaví, který lahodný koktejl odpovídá jejich znamení. Někdy nemusí být úplně snadné si z tolika chutí vybrat to, co mlsný jazýček nejvíce ocení.

Jsou různé chutě, nealkoholické, alkoholické, ovocné, kávové, smetanové nebo s výraznější a pikantnější chutí. Zjistěte, který koktejl je pro vás ten pravý na základě vašeho znamení zvěrokruhu. Pak už si stačí jen připít ve společnosti.

Beran: Caipirinha

Caipirinha (na úvodní fotografii) dokonale zareaguje na živost a potřebu exotiky. Tento koktejl brazilského původu je jednoduchým spojením cachaçy (brazilský rum), limetky a hnědého cukru. Pro ty, kdo se narodili ve znamení Berana, to bude perfektní osvěžující nápoj na závěr dne.

Býk: Sangria

Co je pro Býka lepší než si užít dobrou Sangrii? Nic! Protože tento velkorysý a barevný koktejl dokonale zapadá do potřeb tohoto znamení.

Blíženci: Margarita

Milujete tequilu? Dejte si Margaritu! Pro Blížence je to perfektní koktejl. Tento koktejl dá světu zprávu, že jsou opravdovými milovníky večírků. S tímto koktejlem získají energii potřebnou k protančení celé noci.

Rak: Punch

Rak jako tradicionalistické znamení oceňuje čistě klasické koktejly, které mají sladkou a ovocnou chuť. Takže nic nepřekoná Punch (alkoholická a nealkoholická verze, která má jako základ ovocnou šťávu) pro uspokojení letních potřeb tohoto znamení zvěrokruhu.

Lev: Cosmopolitan

Lev je rád okázalý, rád je středem pozornosti. Žije pro uspokojení svých společenských večerů a v Cosmopolitanu nachází dokonalou kombinaci, která mu dodává jak svěží borůvkovou příchuť, tak dojem, že je v jednom z klasických newyorských barů.

Cosmopolitan, Zdroj. bogdanhoda / Shutterstock

Panna: Aperol Spritz

Panna preferuje chutě nejslavnějšího italského koktejlu, známého v celém světě. Dokonalá chuť pro znamení, které dělá z perfekcionismu jeho silnou stránku. Milovníci tohoto koktejlu jsou lidé, kteří milují být ve společnosti a cítit se v souladu s dobou, ale neradi ztrácí kontrolu. To s koktejlem obsahujícím Aperol a Prosecco splňuje jejich požadavky.

Váhy: Kir Royale

Pro královnu rovnováhy nic nepřekoná Kir Royale. U tohoto francouzského koktejlu není nutné zůstat jen u jedné chuti, protože sirup lze měnit. Velice oblíbená varianta je z šumivého vína a likéru (nebo sirupu) z černého rybízu.

Štír: Bloody Mary

Skutečně osobním koktejlem pro Štíra může být jedině Bloody Mary, kořeněný koktejl, stejně jako temperament těch, kteří jsou součástí tohoto znamení zvěrokruhu. Koktejl, jehož základem je rajčatová šťáva, není třeba představovat.

Střelec: Piña Colada

Milujete cestování? Rum, kokosová smetana a ananasová šťáva mají schopnost vzít chuťové buňky na výlet do celého světa. Pro Střelce není nic lepšího, než si užívat západ slunce a Piña Coladu.

Kozoroh: Daiquiri

Daiquiri je nadčasový koktejl. Tento osvěžující nápoj je tím nejlepším společníkem konzervativní postavy Kozoroha. Bílý rum doplňuje limetkový džus a cukrový sirup.

Vodnář: Jäger Bomb

Vodnáři rádi vyčnívají, rádi předvádějí své výstřednosti a poznávají nové chutě, takže Jägerbomb je pro toto znamení zvěrokruhu perfektní i pro konkrétní způsob pití. Red Bull a Jägermeister je výbušnou dávkou energie pro všechny, kdo si chtějí noc pořádně užít.

Ryby: Long Island

Long Island umožňuje těm, kteří se narodili ve znamení Ryb, aby se plavali po svobodné vlně. Směs vodky, ginu, tequily, rumu a pomerančového likéru umožňuje opustit realitu a uchýlit se do fantazie. Nutností je popíjet s mírou.

Long Island, Zdroj: S_Photo / Shutterstock

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.apetitonline.cz