Jaká kniha je podle horoskopu stvořená přímo pro vás?

Jaká kniha je podle horoskopu stvořená přímo pro vás?
Každého z nás zajímá jiný žánr knih. Podle vašeho myšlení, které vám přidělily hvězdy podle data narození, však můžeme určit knihu, která je stvořená přímo pro vás. Jaké knihy to tedy jsou?

Beran (21. března – 19. dubna)

Hledáte knihy psané ve stylu hrdinství, poněvadž pouze u jejich četby se můžete stát hrdinou, který se z vaší mysli dere na povrch – alespoň ve vaší fantazii. Zpátky ve hře od autora Michala Viewegha je pro vás ta pravá četba, u níž se nudit nebudete.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vše, co potřebujete, je dodržovat pravidla, ale také porušovat normy. Přečtěte si Sedmilhářky od spisovatelky Liane Moriarty, kde se vypráví o zakázané lásce.

Blíženci (21. května – 21. června)

Robert Galbraith je autor, který vydal knihu hodící se přímo pro vaši zvědavost a důvtip! Kniha se Jmenuje Hedvábník.

Rak (22. června – 22. července)

Hodí se pro vás knihy se šťastným koncem, jelikož máte potřebu vcítit se do hlavního hrdiny celé knihy. Upřednostňujete sladké romány. Vyberte si knihu S láskou od Cecelie Ahernové.

Lev (23. července – 22. srpna)

Musíte mít v ruce knihu s temným příběhem. Nejvíce vás lákají válečné knihy. Příběh vás musí zaujmout, jinak je kniha dle Vašich vlastních slov špatná. Temné kouty je kniha, kterou napsala Gillian Flynnová, a skvěle se k vám hodí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Kniha, kterou čtete, nesmí mít ani jeden nedostatek, jinak ji vyhodíte. Abyste se přesvědčili, že jednotlivé pasáže ladí do příběhu, klidně je čtete několikrát. Kniha Žítkovské bohyně je ta pravá kniha pro vás, a napsala ji Kateřina Tučková.

Váhy (23. září – 23. října)

Nemáte rádi knihy bez obrázků, které knihu dělají krásnější. Klidně se spokojíte s minimem textu, pokud se budete moci kochat krásnými obrázky. To však nedokazuje, že by pro vás text nebyl důležitý! Inspirací pro vás může být kniha Knihy od Rodericka Cavea.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Milujete horory a knihy pojednávající o nadpřirozenu, poněvadž máte rádi záhady a nečtete rádi knihu, v níž se záhada vyřeší. Rádi se při četbě bojíte. Smrtná zima od Kate A. Boormanové je váš šálek kávy.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Komiksy, parodie a vtipné povídky –⁠ to je to pravé pro vás. U Deníčku moderního fotra od Dominika Landsmana se určitě zasmějete, jak jste u svých oblíbených knih zvyklí.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jste pravý opak Střelce, nelogické knihy jsou pro vás naprosto nepotřebné. Potřebujete knihy, které dávají smysl, a zaručeně nepohrdnete knihami, v nichž obsažené fakty jsou doloženy vědecky. David Lagercrantz napsal pro vás knihu Dívka v pavoučí síti.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Fantasy je váš žánr. Z knihy nesmí být dopředu jasné, jak to všechno skončí, jinak budete hluboce zklamáni. Křehké věci je kniha pro vás, kterou napsal Neil Gaiman.

Ryby (19. února–20. března)

Potřebujete knihu, která vás odsune ze skutečného života někam, kde je všechno krásné a kde můžete snít. Zlodějka knih vás nejspíše zaujme. Autorem je Markus Zusak.

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.prozeny.cz