Co se stalo s Kevinem ze Sám doma? Zvítězil nad závislostí a stal se z něj tatínek

Co se stalo s Kevinem ze Sám doma? Zvítězil nad závislostí a stal se z něj tatínek
Dětský herec Macaulay Culkin svůj úspěch v dětství neunesl. Dlouho se potýkal se závislostí na drogách, dnes však žije úplně jiný život. Dnes je mu přes 40, píše blog a stará se o miminko.

Trhák Sám doma

Macaulay Culkin se proslavil v roli Kevina ve vánoční komedii Sám doma, kde si coby osmiletý kluk poradil se zločinci. Po úspěšné sérii filmů o Kevinovi však nic nenatočil a s příchodem teenagerovských let se více než na place objevoval na večírcích. Macaulay Culkin pak dlouhá léta bojoval se závislostí na drogách a alkoholu a trávil dlouhé měsíce v léčebnách.

Zdroj: Autor: Kathy Hutchins / Shutterstock

Návrat na plac a narození miminka

Od konce Sám doma se o něm několik let nemluvilo. Další film natočil až v roce 2017, jednalo se o komedii Changeland. Během natáčení toho snímku poznal svou současnou partnerku Brendu Song. Dvojici se letos dokonce narodil chlapeček Dakota Song Culkin, pro oba partnery se jedná o prvního potomka. Brenda a Macaulay spolu žijí v domě v LA, o svatbě se prozatím ale příliš nemluví. Macaulay už jednou ženatý byl, v roce 1998 se oženil s herečkou Rachel Minerovou, jejich manželství ale vydrželo jen 4 roky. Poté prožil 9 let i s herečkou Milou Kunis, opravdové štěstí ale našel až s Brendou Song.

Macaulay Culkin pak dlouhá léta bojoval se závislostí na drogách a alkoholu a trávil dlouhé měsíce v léčebnách.

Má svůj web a podcast

Vypadá to, že ze Macaulay svým démonů nadobro zbavil. V současnosti provozuje lifestylový web Bunny Ears, na kterém je dostupný také jeho podcast, rovněž nahrává vtipná videa a nebrání se návratu na plac. Jeho prioritou číslo jedna je teď ale jeho rodina.

Zdroje: