Každý z nás má ve svém znamení skryté vlastnosti. Víte, jaké to jsou?

Každý z nás má ve svém znamení skryté vlastnosti. Víte, jaké to jsou?
Víme, že Beran je temperamentní, Ryby jsou zasněné a Štíři by všem chtěli vládnout. Ale pokud se ponoříme hlouběji, v každém znamení objevíme skryté vlastnosti, které jsou oficiálním výkladem potlačeny. Podívejte se jaké to jsou.

Romantický Beran

Ano, ovšem, že Beran je sebestředný, vždy mezi prvními, a tak trochu sobecký. Avšak poznáte-li jej více, oceníte jeho citlivou duši a romantickou povahu. Oplývá přirozenou lehkostí a hravostí, kterou rád vnáší do svých vztahů. Patří ke znamením, která dokáží vyznat svou lásku tím nejromantičtějším způsobem.

Bezstarostný Býk

Ten tvrdohlavý a labužnický Býk, říkáte si nejspíš. Každý, kdo má možnost vedle Býka žít, ví, že tyto vlastnosti vychází z jeho bezstarostné povahy. Býk si prostě s řadou věcí hlavu neláme, protože přesně ví, proč a jak si věci v životě zařídil.

Zásadoví Blíženci

Blíženci mají dvě tváře. Na jedné straně jsou příliš roztěkaní na to, aby se rozhodli a zavázali k jedné skutečnosti. Na straně druhé jsou nesmírně zvědaví a rádi prozkoumávají všechny stránky určitého problému. Jelikož díky své inteligenci a bystrosti vnímají vše, co se učí, mohou být v některých názorech ti nejzásadnější. 

Voják Rak

Nejcitlivější znamení vojákem? Ano, i přestože jsou Raci známí svým něžným srdcem a pečovatelskými sklony, jejich touha po bezpečí je někdy silnější. Touží po stabilitě ve všech oblastech života, nevyjímaje kariéry a peněz a udělají vše pro to, aby se jejich vnitřní svět stal pevností.

Ospalý Lev

Kdepak Lev, na veřejnosti král, v soukromí velký spáč. Víte, že lev prospí až dvacet hodin denně? U znamení Lva tomu není jinak. Avšak i při spánku si potrpí na luxusu a těch nejlepších podmínkách. Vzít mu jeho místo na výsluní se nesmí nikdo opovážit ani při spánku. 

Dramatická Panna

Myslíte si, že znamení, které vládne pragmatismu nemá čas na nějaká ta dramata? To jste se mýlili. Panny jsou orientované na detail a jejich citlivost nejvíce dráždí drobnosti, kterých si běžný smrtelník málokdy všimne. 

Agresivní Váhy

Mírové Váhy jsou známé svými vynikajícími diplomatickými schopnostmi. Ale protože se snaží vyvážit potřeby a přání všech, můžou se do vyjednávání natolik zamotat, že se přestanou ovládat.

Zvědavý Štír

Štír svou zvědavost velmi obratně skrývá, takže si jen málokdy všimnete, že poslouchá za dveřmi nebo že si čte vaše zápisky. Pokud se dostanou do své detektivní nálady, žádné nastavení soukromí je neodradí.

Zasněný Střelec

Střelec je optimista zvěrokruhu, a proto se dokáže na svět dívat z mnoha směrů. V momentě, kdy jsou všichni ostatní připraveni všechno vzdát, přichází Střelec s neotřelým nápadem. Neznamená to však, že by nebyl schopen vlastního snění. S rozkoší se oddává svým vlastním romantickým a zasněným příběhům. 

Vtipný Kozoroh

Zdá se, že seriózní a za každých okolností profesionální Kozoroh přece nemůže mít prostor pro legraci. Ale ve skutečnosti má Kozoroh velmi specifickou formu humoru. Díky své analytické mysli je nejlépe připraveni poukázat na absurdní okamžiky v životě.  

Oddaný Vodnář

Vodnáři jsou nepředvídatelní tvorové, je velice obtížné zjistit, jak si u nich právě nyní stojíte. Ale pokud Vodnář někoho skutečně miluje, je ochoten pro něj i umřít. Pokud jste jedním z těch, na kterých mu záleží, můžete si být jistí, že vás nikdy neopustí. 

Analytické Ryby

O Rybách se nejčastěji mluví jako o zasněných, duchem nepřítomných a velmi citlivých. Ale ve skutečnosti patří k nejpracovitějším znamením ve zvěrokruhu. Ryby si dokáží nejen snadno propojit mnohé souvislosti, které ostatním dochází mnohem později, ale také nabírají energii tam, kde jiní vidí zmar a chaos.