Kate Middleton oslavila 41. narozeniny. Král s Camillou ignorovali drama kolem Harryho a popřáli jí

Kate Middleton oslavila 41. narozeniny. Král s Camillou ignorovali drama kolem Harryho a popřáli jí
Princezna z Walesu oslavila v pondělí 9. ledna krásné 41. narozeniny. Učinila tak tváří v tvář obviněním proti královské rodině ze strany prince Harryho. Navzdory tvrzením vzneseným vůči jejímu manželovi, princi Williamovi, byla Kate zahrnuta narozeninovými pozdravy od fanoušků z celého světa.

Král a královna popřáli Kate dojemnou fotografií

V neděli večer, pouhých několik hodin před Kateinými narozeninami, usedl vévoda ze Sussexu ne k jednomu, ale hned ke dvěma televizním rozhovorům, v nichž zahájil novou sérii útoků na královskou rodinu.

Karel III. a Camilla ignorovali Harryho tím, že popřáli Kate. Zdroj: I T S / Shutterstock

Král Karel III. a královna manželka Camilla se ale nenechali rozhodit dramatickou situací kolem prince Harryho. Naopak se ji rozhodli ignorovat právě tím, že hned v pondělí ráno sdíleli speciální přání všeho nejlepšího k narozeninám Kate Middleton. Na oficiálních účtech britské královské rodiny na Twitteru a Instagramu sdíleli fotku rozzářené Kate během první oficiální návštěvy Walesu s Williamem poté, co byli v září jmenováni princem a princeznou z Walesu. Na záběru se Kate usmívá, když přijímá kytici od dvouleté Charlotte Buntingové, která na sobě má tradiční waleský kroj. Dívčina matka Rachel Buntingová pak o Kate řekla: „Byla báječná. Všechny děti si ji zamilovaly. Nemluví s nimi spatra, ale dokáže si s nimi pěkně popovídat – a ony to oceňují.“

Král s královnou k příspěvku přidali emotikon narozeninového dortu a následující zprávu: „Wishing the Princess of Wales a very Happy Birthday today!“ Volně přeloženo to znamená: „Přejeme princezně z Walesu vše nejlepší k dnešním narozeninám!“

Příznivci královské rodiny odsoudili Harryho načasování

Když tento sladký příspěvek uviděli příznivci královské rodiny, mnozí z nich se k přání všeho nejlepšího nadšeně připojili a sdíleli vlastní narozeninové zprávy. Někteří zveřejnili podpůrné tweety a vyjádřili pobouření nad tím, že si Harry pro zveřejnění svých tvrzení vybral právě předvečer narozenin švagrové, kterou ostatně kdysi sám označoval za „milovanou sestru, kterou nikdy neměl“.

Americká reportérka, královská komentátorka a expertka Kinsey Schofield ho kvůli tomu pro GB News popsala jako „nezralého“ a jemu i vévodkyni ze Sussexu vyčetla, že nemají žádný stud. Dodala, že Harry na prahu čtyřicítky stále „porovnává tiáry a tituly“, zatímco svět se potýká s problémy, jako je „inflace a recese“. Vévodova nová monografie, zahrnující údajně „přesné a pravdivé“ podrobnosti o jeho životě v paláci i mimo něj, vzala knihkupectví útokem 10. ledna.

Kate miluje pečení dortů pro své malé oslavence

Vraťme se však k příjemnějšímu tématu. Věrní fanoušci oslavenkyni nejen popřáli, ale zároveň obdivovali její krásu a noblesu. Předpokládá se, že Kate a William tuto hezkou příležitost oslavili soukromě se svými třemi dětmi – Georgem (9), Charlotte (7) a Louisem (4). Když má narozeniny některé z nich, Kate pro něj vždycky upeče dort.

„Stalo se tak trochu tradicí, že zůstávám vzhůru až do půlnoci se směšným množstvím dortové směsi a polevy a pak toho udělám příliš mnoho,“ řekla Kate podle magazínu Hello!, „ale miluji to.“