Chcete začít s jógou? Inspirujte se na těchto profilech Instagramu

Chcete začít s jógou? Inspirujte se na těchto profilech Instagramu
Jóga patří k nejoblíbenějším cvičebním metodám, získala si snad celý svět svou meditační formou a posilujícími i protahujícími pozicemi. Chcete se také ponořit do světa jógy a poznat ty nejlepší chvíle při lekcích doma nebo na kurzu? Pak vás k tomu inspirují tyto české IG profily.

Jóga je velmi fotogenická

Lekce jógy se dají dobře promítnout do instagramových profilů, jelikož se jedná o velmi fotogenické cvičení. Jógu můžete cvičit kdekoliv na světě, a tak i na Instagramu najdete mnoho nádherných fotek z krásných jóga sálů, ale také na břehu moře nebo třeba v horách. Takové fotografie vás jistě namotivují k první lekci jógy.

Zdroj: Autor: Vadim Zakharishchev / Shutterstock

Najděte si centrum jógy

Pokud se chcete pustit do první lekce, možná vám pomůže IG profil Jogovna. Pražské jóga studio je plné těch nejlepších lektorek, které motivují další lidi ke cvičení. Jejich krásná energie i úžasné prostředí tohoto studia vám dodají dostatek inspirace, navíc na tomto profilu objevíte zajímavé lidi z jógového světa.

Jógu můžete cvičit kdekoliv na světě, a tak i na Instagramu najdete mnoho nádherných fotek.

Jóga v dnešním hektickém světě

Někdy není jednoduché najít střed mezi klidem při józe a hektickým životem dnešní doby. Balanc našla například „jogamatka“, která na Instagramu ukazuje svůj přístup k józe i samotnému životu. Vydala dvě knihy, které se opírají o moderní dobu i jógínský svět. Propojení mateřství, lektorství jógy a zvládnutí celého moderního online světa není jednoduché, když však najdete ten správný balanc, pak pro vás nic není nemožné.

Pro začátečníky jedině Niky

Pod instagramovým profilem niky.namaste najdete úžasnou ženu, která vám předá víc než základy jógy. Její klid a harmonie na vás dýchne již z prvních fotek na profilu, a tak budete chtít poznat ještě víc. Skutečná inspirace a velká dávka motivace přijde při otevření YouTube videí nebo po přihlášení do online kurzu Jóga pro začátečníky. Naučíte se první jóga základy i princip vnímání celého cvičení.

Jógu si buď hned zamilujete, anebo vás vůbec nenadchne. Není nic mezi tím. Abyste podlehli této lásce, určitě vám dveře pomůžou otevřít tyto profily.

Zdroj: autorský text