Jaká část těla dominuje vašemu znamení? U Berana se vše točí kolem hlavy, u Lva kolem srdce

Jaká část těla dominuje vašemu znamení? U Berana se vše točí kolem hlavy, u Lva kolem srdce
O horoskopech se všeobecně traduje, že nám předurčují naše povahové rysy, sklony k určitému chování, hovoří o našich pozitivech i negativech. Málo známé je ale to, že jednotlivým znamením můžeme přiřadit i část těla, která u tohoto znamení dominuje.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

KOTNÍKY A OBĚHOVÝ SYSTÉM  kotník je kloubem, který spojuje celou horní část těla s chodidly – ta spojují tělo se zemí a jsou prostředníkem pro život na zemi i ve vesmíru. Když ve svém životě zaznamenáte nějaký stres, dopřejte si dlouhou masáž bérců a chodidel. Libovat si bude nejen vaše tělo, ale i mysl.

Ryby (19. února – 20. března)

NOHY, PRSTY, LYMFATICKÝ SYSTÉM  mnozí astrologové tvrdí, že i díky tomuto spojení Ryb s těmito částmi těla milujete právě vy cestování široko daleko. Ryby často absorbují toxickou energii ze svého okolí, což může zasahovat jejich imunitní systém. Ideální duševní očistou pro vás bude reflexní terapie.

Beran (21. března – 19. dubna)

HLAVA  jako Berani o věcech nejdříve přemýšlíte, tedy vaše energie se točí kolem hlavy. Vaší předností je, že sice jednáte rychle, ale povětšinou s rozvahou. Pokud věci neběží podle vašeho plánu, může to být poznat v prvé řadě na kondici vaší hlavy. Dopřejte jí odpočinek nejen fyzický, ale i mentální – zkuste meditovat.

Býk (20. dubna – 20. května)

KRK, MANDLE, ŠTÍTNÁ ŽLÁZA  máte sílu zejména v horní polovině těla – stejně jako býk. Pokud některé z těchto částí onemocní, nechte tělo dostatečně regenerovat, zaslouží si vaši pozornost. Jako Býci můžete být díky zdraví těchto orgánů dobrými zpěváky či komunikátory. Masáž ramen a šíje vám bude dělat dobře.

Blíženci (21. května – 20. června)

PAŽE A PLÍCE  jako Blíženci byste měli věnovat pozornost párovým orgánům vašeho těla. Údajně paže i ramena souvisí s vaší radostí ze života. Důležitá je pro Blížence také nervová soustava, proto dbejte na duševní hygienu – co takhle každý den jedno vřelé objetí?

Rak (21. června – 22. července)

HRUDNÍK, PRSA, ŽALUDEK  díky dominanci tohoto seskupení jednotlivých částí těla a jejich významu v životě jste jako Raci srdeční a jste skvělými rodiči. Vaše povaha je laskavá a intuitivní. Zároveň jste velmi náchylní například k bolestem žaludku, pokud věci v životě neběží podle vás.

Lev (23. července – 22. srpna)

SRDCE A HORNÍ ČÁST ZAD  jako Lvi jste známí svým otevřeným a vřelým srdcem, i proto je právě ono vaší silnou stránkou. Pozor si dejte jenom na to, aby vašemu srdci nedominovalo ego, to pak může vést ke zdravotním problémům. Ideální regenerací vašemu tělu bude masáž horní části zad, ramen a šíje.

Panna (23. srpna – 22. září)

BŘICHO A TRÁVICÍ SOUSTAVA  pokud jste se narodili ve znamení Panny, můžete často sklouzávat k úzkostem kvůli nedostatečnému pocitu kontroly, což u vás může působit žaludeční potíže. Vaší předností mohou být skvělé kuchařské dovednosti, které vašemu bříšku lahodí.

Váhy (23. září – 22. října)

LEDVINY A SPODNÍ ČÁST ZAD  jako Váhy můžete mít sklony k přílišné a tvrdé práci, ale zapomínáte na to, jak se vaše tělo cítí uvnitř. Dobrou radou pro vás je – uvolněte se a věnujte svému tělu a hlavně oblasti spodních zad pozornost, aby se časem neukázaly problémy s ledvinami.

Štír (23. října – 21. listopadu)

REPRODUKČNÍ ORGÁNY  pokud znáte tradiční horoskopy, jistě vás tohle přiřazení nepřekvapí. Štír je smyslné znamení, kterému vládnou sexuální touhy, a proto právě jemu jsou přiřazeny reprodukční orgány, kterým by měl věnovat hlavní pozornost. Tohle je skoro jako vstupenka k pravidelnému sexu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

STEHNA, NOHY zdraví nohou je pro Střelce základem proto, aby život šlapal podle jeho představ. Pozornost byste tedy mohli směřovat k nim, a to formou cvičení a pobytu venku. Přímo lékem na duševní i fyzické neduhy je pro Střelce fyzický pohyb.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

KOSTI, KLOUBY  jestli jako Kozorozi taky cítíte každou proměnu v počasí, teď už se tomu nemusíte ani divit. Vaše znamení předurčuje, že jsou vaše klouby víc náchylné, než je tomu u jiných znamení. Obvykle mají Kozorozi jemnou kosterní nebo kostní strukturu. Měli by si dávat pozor na poranění kostí, zejména kolen.

 

Zdroj: