Jak říct sbohem v nefunkčním vztahu podle horoskopu. Střelci se poohlédnou jinde, Ryby ztropí scénu

Jak říct sbohem v nefunkčním vztahu podle horoskopu. Střelci se poohlédnou jinde, Ryby ztropí scénu
Všichni občas musíme vycouvat ze stagnujícího vztahu a hledáme slova, jak to udělat, aniž bychom toho druhého ranili. Rozloučení je vždycky těžká věc a je téměř nemožné se na tuto nepříjemnou událost připravit. Podle zvěrokruhu se můžeme alespoň podívat, jak bude které znamení reagovat.

Beran

Pro Berana bývá rozchod velice těžký. Odmítnutí se mu nepřijímá lehce, většinou si najde několik důvodů, proč právě vašemu vztahu dát ještě šanci. Pokud se s Beranem chcete rozejít, musíte si být svým rozhodnutím naprosto jistí. Vycítí-li vaši nejistotu, bude se snažit získat vaši lásku zpátky za všech okolností. 

Býk

Býk většinou rychle naznačí, že pro něj vztah již není aktuální. S reakcí příliš neváhá a jeho odmítnutí tak může vyznít poněkud surově. Naopak, pokud sám dostane červenou, se změnou se smiřuje jen velmi těžko. Buďte přímí a rozhodní a vaše důvody k rozchodu mu podrobně vysvětlete. 

Blíženci

Blíženec nemá rád problémy, a tak se rozchodům nejraději vyhýbá. Tajně se vytratí, přestane zvedat telefony a dělá mrtvého brouka. Často tak dříve, než se sami rozhodnete, zda chcete ve vztahu pokračovat, on už je dávno pryč. 

Rak

Rak se jen nerad vzdává funkčního vztahu. Jeho potřeba pevného zázemí je silnější než touha po dokonalosti vztahu. Problémy, které vy vnímáte jako zásadní, může Rak považovat za maličkosti. Jsou-li naopak jeho city k druhé polovičce ochladlé, snadno se sebere a začne žít nový život.

Lev

Lev si rád rozhoduje o rozchodu sám. Stane-li se, že s rozchodem přijdete vy, pro klid svého ega si vymyslí vlastní důvod, proč vztah nemá budoucnost. Nepříjemnostem spojeným s rozchodem se vyhýbá, chce mít pokoj a skutečně rád ho dopřeje i bývalému partnerovi.

Panna

Záměrem Panny není druhému ublížit, ale vyřešit nejasnosti ve vztahu rychle a bez odkladu. Pokud už vztahu nedává naděje, můžete si být jistí, že to myslí vážně. Panna jedná pragmaticky. Stejně chladně přijme odmítnutí z druhé strany, téměř bez jakéhokoli boje.

Váhy

Stejně rychle jako se zamilovaly, dokáží se Váhy od vztahu odpoutat, ale pouze je-li to jejich rozhodnutí. S odmítnutím se jen tak nesmíří, hledají kličky a tajné chodby, jen aby se ve vztahu uměle udržely. Rozchod mohou provázet hysterické scény zahrnující slzy, prosby a výčitky. Nikdy neříkejte, že jsou za ukončení vztahu zodpovědné, celý proces byste tím jen prodloužili.

Štír

Vášnivý vztah se Štírem zpravidla končí také vášnivým rozchodem. Štíři jsou silně emocionální a vztahu se jen tak nevzdávají. Rozchod je tak často doprovázen hádkami, frustrací a teatrálností. Obklopte se proto pozitivními aspekty v podobě dobrých přátel, abyste rozchodem prošli s co nejmenší bolestí. 

Střelec

Pro Střelce je rozchod prostě součástí života. Jakmile oznámíte, že odcházíte, zcela určitě se Střelec vypraví na jednodenní výšlap či vyjížďku do přírody a tím vše uzavře. Po cestě zpátky už se bude nejspíš poohlížet někde jinde. 

Kozoroh

Při rozloučení s Kozorohem buďte velmi opatrní. Přistupujte k němu citlivě a své stanovisko sdělujte postupně. Mohlo by se totiž stát, že při náhlém sdělení, Kozoroh zareaguje prudce, a zasáhne tak nejen vás, ale i vaše přátelé nebo rodinu. 

Vodnář

S Vodnářem je velice jednoduché se rozejít. Pokud váš vztah už delší dobu neklape, možná už vás opustil sám, aniž byste si toho všimli. Má tolik jiných zájmů, že pro něj není problém navázat novou známost kdykoli potřebuje. 

Ryby

Ryby jsou trpitelky a v rozchodu se citově vyžívají. Dáte-li jim najevo svůj nezájem, buďte připraveni na hysterickou scénu, srdceryvný pláč a nekonečné textovky. Chcete-li se od nich opravdu odpoutat, v žádném případě nereagujte na jejich prosby, uděláte tak nejlépe nejen pro sebe, ale i pro ně.