Kam se vypařil nejznámější kuchař Vladko Dobrovodský z VyVolených. Takhle dnes vypadá

Kam se vypařil nejznámější kuchař Vladko Dobrovodský z VyVolených. Takhle dnes vypadá
V současné době se s reality show v televizi málem roztrhl pytel. Vzpomínáte si však na tu vůbec první českou? Jmenovala se VyVolení a jejím prvním vítězem byl Vladko Dobrovodský (42). Cenu získal dost pěknou, a to jedenáct milionů korun. Jak se mu s nimi žije a jak dnes vypadá tento bývalý nemocniční kuchař?

Patnáct lidí zavřených ve vile

Za takovou sumu se už vyplatilo strávit tolik dní ve vile společně s dalšími 14 lidmi pod neustálým dohledem kamer. A Vladko Dobrovodský si to vyzkoušel hned dvakrát. V roce 2005, a pak v roce 2013. A pokaždé vyhrál. Podruhé to bylo už jen pět milionů korun. Ze všech účinkujících se jevil jako nejvýraznější osobnost, zaujal především svými hysterickými výlevy a u diváků získal velkou oblibu a popularitu.

 

Čtěte také: Tracy McConnell alias vyvolená Teda Mosbyho z HIMYM je v reálném životě bezdětná a více než kamera ji táhne mikrofon

 

Určitě k tomu přispěl i jeho atraktivní vzhled – uhrančivý pohled a dlouhé vlnité vlasy. Nejedno ženské srdéčko radostí nad takovou krásou zaplesalo. Nutno však podotknout, že Vladko dává přednost stejnému pohlaví. Jeho bývalý přítel Robert Votruba o společném životě dokonce napsal knihu Můj život s Vladkem.

 

Z kuchaře hercem?

Po skončení reality show to chvíli vypadalo, že by se Vladko Dobrovodský uplatnil i v showbyznysu. Třeba jako moderátor nebo herec. Objevil se jako host v televizních pořadech Dementi či Party s kuchařem. Ale z velkolepých plánů sešlo a Vladko se nenápadně i s miliony vytratil z povědomí diváků.

 

Čtěte také: Známý herec a mim Jaroslav Čejka dožívá v domově důchodců, bez rodiny, pouze s myšlenkami na zemřelou maminku

Za hranice všedních dnů

Odešel za hranice České republiky. O svém místě nynějšího pobytu Vladko Dobrovodský prozradil jediné – je hodně daleko. Do rodné země se občas přijede podívat, aby navštívil svoji matku. Jinak je jeho současný život velkou neznámou. Možná je tomu tak dobře. Alespoň má pokoj od všetečných novinářů a lidí. V zahraničí ho totiž zřejmě nikdo nepoznává a on může žít život běžného občana-milionáře a užívat si peněz, které vyhrál.

 

Čtěte také: Brigitte Bardot: Žena, která se nebála být svůdná v době, kdy byla smyslnost považovaná za neslušnost

 

 
A co byste udělali vy s tolika miliony?