I ve 44 letech by mohla Mia z Dva a půl chlapa zamotat Charliemu hlavu. Je snad ještě krásnější, než v době natáčení

I ve 44 letech by mohla Mia z Dva a půl chlapa zamotat Charliemu hlavu. Je snad ještě krásnější, než v době natáčení
Půvabná Mia z Dva a půl chlapa může mít i dnes každého, na kterého si ukáže, herečka Emmanuelle Vaugier vypadá senzačně. I když už tolik netočí, práce má dost, a dokonce rozjíždí svůj vlastní podcast.

Emmanuelle se narodila v Kanadě do rodiny francouzských imigrantů. Její rodina se přestěhovala do Kanady krátce před jejím narozením, Emmanuelle se tak od malička učila anglicky a zároveň francouzsky. Herectví se začala věnovat na střední škole, kde navštěvovala herecké kurzy. 

Není malých rolí

Ačkoliv Emmanuelle nikdy nedostala příležitost zahrát si hlavní roli v úspěšném celovečerním snímku, ve svém portfoliu má mnoho zajímavých zkušeností. Za svou kariéru natočila více než 30 firmů a objevila se v desítkách epizod známých i méně známých televizních seriálů. Svůj debut si odbyla ve filmu A Family Divided v roce 1995, krátce poté se ale začala objevovat v dalších seriálech a filmech.

Pamatovat si ji můžeme například z romantické komedie 40 dní a 40 nocí, kde si zahrála po boku hollywoodského hezouna Joshe Hartnetta.

Krásná tanečnice Mia očarovala Charlieho

Její neznámější role byla bezesporu v televizním sitcomu Dva a půl chlapa. Jako tanečnice a zároveň tančení instruktorka očarovala Charlieho, který se do ní zamiloval. Seriálová Mia však chtěla něco víc, Charlie naopak, rozešli se, pak po něm chtěla sperma, a nakonec se skoro vzali, taková klasická zápletka. 

Herečka / modelka / moderátorka

Její krása nezůstala zachována jen na televizních obrazovkách. Emmanuelle se živila také modelingem a má za sebou spoustu úspěšných spoluprací. Její nabitý pracovní program má ale za následky to, že není vdaná a nemá ani rodinu, což se ale samozřejmě může změnit. Ačkoliv má herečka 44 let, nikdo by ji neřekl víc, než 35. 

I ona během pandemie přišla o mnoho nabídek, a tak se se situací pere po svém. V dubnu vyjde první díl jejího podcastu Coffee Talks with Emmanuelle, kde bude povídat o svém životě a odpovídat na dotazy svých fanoušků.