Hvězdná znamení, která pečou vánoční cukroví nejdříve ze všech

Hvězdná znamení, která pečou vánoční cukroví nejdříve ze všech
Většina z nás se na Vánoce opravdu těší. Ta vánoční atmosféra působí na naši psychiku uklidňujícím dojmem. Někteří z nás se však těší natolik, že začínají péci první vánoční cukroví v listopadu, ba dokonce v říjnu, aby se naplnili vánoční náladou, a někdo má rád předvánoční pečení cukroví, kdežto Vánoce příliš nemusí. Pečete vánoční cukroví s předstihem i vy?

Býk (20. dubna – 20. května)

Na Vánocích milujete rodinnou pohodu, ale převážně jídlo. Vánoční cukroví je pro vás lahodné jídlo a rádi jej pečete (a ještě raději jíte). Není proto divu, že mezi vašimi sousedy jste vždy úplně první, kdo vánoční cukroví peče. Vždy vymýšlíte či hledáte nové recepty, které byste mohli vyzkoušet, abyste měli ty nejlepší recepty ze všech.

Býci milují rodinnou pohodu, Zdroj: DGLimages/ Shutterstock

Rak (21. června – 22. července)

Vánoce opravdu milujete. Aby Vánoce stály za to, musíte mít horu vánočního cukroví, které pečete možná již na začátku listopadu, aby bylo dobře uleželé. Každým dnem se též těšíte více a více, poněvadž Vánoce se stále blíží a vy se nemůžete dočkat, až si členové vaší rodiny pochutnají na veškerém cukroví, které jste jim s láskou upekli.

Lev (23. července – 22. srpna)

O Vánocích vždy máte šanci zazářit, ať už jde o přípravu večírků nebo chválení vámi upečeného vánočního cukroví. Vždy toho upečete obrovské množství a dáváte ochutnat na Vánoce své rodině, přátelům i sousedům. Těsně před Štědrým dnem musíte pochopitelně donést pár vzorků i svým spolupracovníkům či obchodním partnerům, abyste svůj talent ukázali všem, kteří vás znají.

Panna (23. srpna – 22. září)

Rozdávání vánočních dárků jste nikdy neměli v oblibě kvůli strachu, že vaše dárky se nikomu líbit nebudou. Nicméně vánoční cukroví pečete nejdříve z celé vaší rodiny. Je to proto, abyste splnili očekávání svých příbuzných a také kvůli dobrému pocitu, že vy jste mysleli na všechno a máte již vše hotovo, jakmile se zúčastníte rodinné konverzace, jaké cukroví kdo peče.

Váhy (23. září – 22. října)

Vánoce nemáte v oblibě především kvůli ruchu, který způsobuje povídání ostatních členů rodiny. Nicméně pečení vánočního cukroví, to je jiná. Rádi ho pečete a zdobíte ho. Vaše cukroví vypadá nejprecizněji, poněvadž si s ním dáváte hodně práce. Při tvorbě cukroví se můžete odreagovat, uklidnit a připravit na rušné svátky.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pečení vánočního cukroví je pro vás každoroční tradice. Z tohoto důvodu se ani neopovažujete pomyslet na to, že byste vánoční cukroví nepekli s předstihem. Zklamali byste sami sebe. Nejraději pečete přímo se členy své rodiny, které tolik milujete.

Ryby (19. února – 20. března)

Jakmile vás popadne kouzlo Vánoc, začnete s přípravou a pečením vánočního cukroví v doprovodu vánočních koled, až z toho vaši sousedé budou šílet. Sousedé se nezbláznili, pouze vy vše děláte s alespoň měsíčním předstihem, protože Vánoce milujete se vším všudy.

Zdroj článku: