Hrubá znamení zvěrokruhu, která Vás začnou zničehonic urážet

Hrubá znamení zvěrokruhu, která Vás začnou zničehonic urážet
Pokud někomu provedeme něco špatného, je v pořádku, že se na nás bude zlobit. Je to náš trest za to, že jsme se nezachovali nejlépe. Některá znamení zvěrokruhu si však myslí, že tento způsob trestu je v pořádku přenášet na nevinné lidi. Která znamení mohou vybuchnout bez důvodu?

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud se opravdu rozzlobí, svou zlobu nemusí zaměřit na osobu, která ho naštvala, ale mnohem častěji ji použije proti osobě, která se ho snažila rozesmát a vtip jí nevyšel, například Vy. Změní se na řádící monstrum urážející každého, kdo kolem něho projde. Jakmile se vyjádří kreativním způsobem, zloba ho přejde. Své kreativní umění si nechá pro sebe a nikomu ho neukáže.

Beran (21. března – 19. dubna)

Jakmile nabyde dojmu, že ho nikdo neposlouchá a nikdo se nesnaží pochopit, co všem říká, je to dobrý základ k tomu, aby se rozhněval, stal se více dominantním a křičel na každého včetně Vás slova své zloby. Jakmile se mu dostanete do cesty, když běsní, raději rychle odejdete, poněvadž se k Vám přestane chovat jako k člověku. Pokud se Beran rozhněvá, všichni odejdou z jeho okolí.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Nikdo nechce tohoto člověka vidět naštvaného. Nemusí se jevit naštvaně, dokonce může mít skvělou náladu, když s Vámi mluví, ale jakmile řeknete něco, čím ho nechtěně urazíte, nastává pro Vás hotové peklo. Tento člověk je mistr v urážení v těch nejnečekanějších chvílích. Líbí se mu, když z něho máte strach a chováte k němu respekt, a tento člověk Vás může opravdu začít urážet zcela bezdůvodně.

Lev (23. července – 22. srpna)

Snaží se Vám pomáhat a být na Vás milý, ovšem někdy má svou urážející náladu, hlavně v momentě, když to čekáte nejméně. Jeho slova dokážou opravdu zabolet. Po Štírovi disponuje nejvyšší pravděpodobností, že Vás slovně bodne ve chvíli, kdy čekáte uklidňující slova. Pokud ho naštvete, slova si opravdu nevybírá. Pokud tohoto člověka znáte dobře, víte, kdy můžete jeho výbuchy očekávat.

naštvání
naštvání, Zdroj: GaudiLab / shutterstock

Váhy (23. září – 22. října)

Člověk narozený v tomto hvězdném znamení je klidný a vždy Vám podá pomocnou ruku. Domnívá se, že zloba není to pravé řešení. Ovšem i přesto se ocitl na tomto seznamu. Jeho slabina je, že příliš mluví a příliš si přibarvuje pravdu. Pokud nemluví za Vašimi zády, může Vás začít zničehonic urážet. To zabolí od tohoto mírumilovného člověka nejvíce, pokud je to Váš vlastní partner. Jednou za čas potřebuje dát své skutečné pocity najevo.

Rak (21. června – 22. července)

Tento člověk je příliš řízený svými emocemi, ale také se ke všem snaží chovat mile. To, co ho odlišuje od člověka narozeného ve znamení Vah, je, že emocionálně vybouchne mnohem častěji vzhledem k tomu, že neustále přemýšlí, kde by nyní mohl být, kdyby se tenkrát rozhodl jinak. Přestože Vy za jeho chyby z minulosti nemůžete, bude si na Vás vybíjet svůj vnitřní vztek, když to budete čekat nejméně.

Zdroj článku: