Hráčský horoskop pro Ryby: Jaká čísla vám budou nakloněna v letošním roce 2022? A znáte vaše šťastné číslo?

Hráčský horoskop pro Ryby: Jaká čísla vám budou nakloněna v letošním roce 2022? A znáte vaše šťastné číslo?
Jsou-li vaším astrologickým znamením Ryby, raději se hazardu a hernám vyhněte obloukem. Hvězdy vám nedaly do vínku ty správné vlastnosti pro štěstí ve hře, ale třeba vám to vynahradí v lásce. Pokud přece jen chcete zkusit své peníze rozmnožit sázením, vyzkoušejte klasickou loterii.

Nezapomeňte však, že účastí na hazardních hrách může vzniknout závislost a ani příznivě nakloněné hvězdy vám nezaručí výhru.

Ryby, patříte mezi znamení, která se ráda nechají ovládat emocemi. V životě to nemusí být vždy na škodu, ale držte se dál od casina a zejména od her, jako je poker, blackjack nebo ruleta. Snadno se totiž necháte ovládnout pocitem, že „tentokrát to musí vyjít“. Vsadíte klidně všechno na jednu kartu nebo číslo. A vyjít to bohužel nemusí, i když jste o tom byli pevně přesvědčení.

Když už přece jen neodoláte, je pro vás nejlepší zvolit klasickou loterii nebo si koupit stírací los, případně sázet na výsledky sportovních klání. Zkrátka volte takové druhy hazardu, u kterých se nemohou projevit vaše náhlé emoční výkyvy.

Citlivé Ryby jsou také náchylné ke vzniku závislostí. Berte proto jakýkoliv hazard jen jako občasné zpestření a chcete-li sázet pravidelně, stanovte si na to přesně ohraničený rozpočet.

Vaše šťastná číslice je 4, Zdroj: mmstudiomk / Shutterstock

Šťastná čísla pro Ryby

Až budete vyplňovat tiket do loterie, nemusíte se spoléhat jen na svoji intuici, ale pomohou vám i hvězdy. Ryby pevně věří ve svá šťastná čísla. Největší šanci na výhru by vám podle astrologie měla přinést čísla 3 a 7, numerologové pak radí využít i číslici 4.

Šťastné dny pro Ryby

Nejšťastnějším dnem v týdnu je pro Ryby podle astrologů čtvrtek. Pod nadvládou Jupitera, který je sám o sobě spojován s přinášením štěstí a radosti, budete mít nejlepší šance na výhru.

Chcete-li si vybrat i nejvhodnější den v měsíci, pak vězte, že nejpříznivější datum pro vás nastává vždy 4., 13., 22. a 31. a numerologové by vám jistě doporučili zesílit pozitivní vliv šťastné číslice 4 tím, že si vsadíte ve čtvrtek (čtvrtý den v týdnu) čtvrtého a ještě přidáte na tiket čtyřku.

 

Zdroje: