Co vaše znamení zvěrokruhu vypovídá o vaší hráčské povaze?

Co vaše znamení zvěrokruhu vypovídá o vaší hráčské povaze?
Lidská vášeň pro hazardní hry je sama o sobě záhadná a nevysvětlitelná. Proto se vědci zajímali o tuto otázku: Existuje vztah mezi znamením zvěrokruhu a štěstím v hazardních hrách? Po prostudování všech údajů sestavili svérázný horoskop. Podle něj jsou některá znamení zvěrokruhu při návštěvě internetových herních stránek úspěšnější než jiná.

„Poznejte své osobnostní rysy ovlivněné znamením zvěrokruhu a staňte se lepším hráčem.“

Ohnivá znamení: Beran, Lev a Střelec

Lidé narození v ohnivém živlu si na hazardní hry potrpí nejvíc. Osobní vlastností, která je všechny spojuje je neochota prohrát, proto se z nich často stávají vítězové.

Lev

Lidé zrození ve Lvu mají největší sklony k vedení. Jsou rychlí, sebevědomí a vždy chtějí rozhodovat sami. Neradi se spoléhají na štěstí, a proto si musí vybírat takové hry, ve kterých mohou budovat strategie. Lvi touží bojovat o vítězství a využívají k tomu nejen intuici, ale také pozornost a logické myšlení.

Nejlepší volbou je pro ně blackjack a poker.

Střelec

Střelci jsou v této společnosti těmi nejimpulzivnějšími. Je pro ně obtížné čekat a sledovat hru. Jednodušší je pro ně hrát na náhodu. Kupodivu mají často štěstí a v tomto ohledu jsou skutečnými oblíbenci osudu.

Vhodný je pro ně jakýkoli druh hazardní hry, kde rozhoduje náhoda.

Beran

Pro Berany je obtížné dodržovat pravidla, jsou totiž poměrně nezávislí. Každému problému čelí s touhou učinit správné rozhodnutí. Berani jsou v hazardních hrách mimořádně opatrní. Litují promrhaných peněz, ale je pro ně těžké vzdát se hry, pokud se jim líbí.

Berany nejčastěji přitahují výherní a hrací automaty společně s nejrůznějšími sázkami.

Zemská znamení: Panna, Býk a Kozoroh

Lidé narození v tomto živlu stojí nohama pevně na zemi. Vždy se snaží vycházet z pevných základů a pokud jde o hazardní hry, jsou opatrní a praktičtí.

Kozoroh

Kozorozi jsou sebevědomí a praktičtí lidé, kteří ale občas zatouží vyhrát obrovský balík peněz v loterii. „Jackpot čeká za rohem!“ Přesně to je přesvědčení většiny Kozorohů. Chtějí vyhrát, ale nekoupí si více než dva losy, protože věří, že štěstí je vždy po jejich boku.

Pro Kozorohy je tedy, díky jejich víře ve štěstí, vhodná loterie.

Býk

Býci jsou velmi rozumní a pragmatičtí. Před hrou se musí naučit všechna pravidla a strategie. Mimo to také rádi sázejí a někdy dávají přednost hracím automatům.

Nejvhodnější hrou je blackjack.

Panna

Panny jsou velmi praktičtí lidé, a proto si vybírají hry s maximální mírou výher. Budou hrát jedině o skutečné peníze. Zpráva o obrovském jackpotu jistě přitáhne jejich pozornost. Protože nemají rády neodůvodněné riziko, předem si vše raději propočítají.

Nejlepší volba pro Panny je tedy poker a blackjack.

Vodní znamení: Štír, Rak a Ryby

Lidé zrození ve vodním živlu jsou intuitivní, emocionální a mimořádně citliví. Je pro ně důležité bezpečí. Riskování při hazardních hrách pro ně není moc obvyklé. To ovšem neznamená, že by štěstí na jejich straně nebylo.

Ryby

Ryby patří k jemným a laskavým lidem, zároveň jsou však extrémně nerozhodné a podezíravé. Nikdy se nepouští do her jako je ruleta nebo poker. Tyto hry vyžadují hodně peněz a risku a Rybám se takový přístup moc nelíbí.

Pro toto znamení je nejvhodnější loterie.

Rak

Raci jsou opatrní a racionální, v jejich životě je mnoho věcí promyšlených a naplánovaných. Jsou velmi dobří v budování strategií a jejich charakteristickým znakem je všímavost. Dokáží odhalit potřebná čísla v ruletě, kombinace v loteriích i karty, které se ve hře objevují.

Toto znamení bude úspěšné v kterékoli hazardní hře.

Štír

Štíři milují hry, které zahrnují komunikaci s protivníky a soupeření. Nemají tedy příliš v lásce automaty, u těch není koho porazit. Mnohem příjemnější je pro ně jakákoli karetní hra. V případě sázení na sportovní události je nadmíru pravděpodobné, že se hry sami účastní nebo jsou přinejmenším svědky.

Ideální hrou je pro Štíry poker.

Vzdušná znamení: Blíženci, Váhy a Vodnář

Pro lidi zrozené ve vzdušném živlu je život jednoduchý a příjemný, vyplněný akcí, nápady a pohybem, proto vždy usilují o vítězství.

Váhy

Váhy se vždy umějí rozhodovat. Zástupci tohoto znamení jsou skromní, přátelští a veselí. Hraní je pro ně zábavnou kratochvílí, mohou se při něm uvolnit a zapomenout na každodenní problémy. Váhy bezvýhradně důvěřují své intuici a neřídí se žádnými systémy a strategiemi.

Jasnou volbou jsou tak pro ně automaty.

Vodnář

Pro Vodnáře jsou hazardní hry příležitostí pobavit se a získat nové známosti, proto hrají nejčastěji karetní hry. Oplývají skvělou intuicí a jsou považováni za nejšťastnější ze všech vzdušných znamení.

Vhodnou hrou pro Vodnáře je poker.

Blíženec

Blíženci jsou úspěšní, a tak trošku lehkovážní lidé, kteří se vždy drží nad vodou. Je pro ně však obtížné soustředit se, pokud mají špatnou náladu. Měli by tedy hrát pouze tehdy, jsou-li šťastní a veselí, jinak na jejich straně štěstí stát nebude.

Nejlepší hrou pro Blížence je ruleta a poker.

Nyní už víte, která hra se hodí přímo pro vás. Zkuste své štěstí, a kdo ví, třeba se zítra probudíte jako milionář.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.gamblingsites.com