Snachy narozené v těchto znameních se nechávají ovlivnit svou tchyní

Snachy narozené v těchto znameních se nechávají ovlivnit svou tchyní
Je známo, že snachy a tchyně spolu většinou nevycházejí. Někdy se však stane, že tchyně a snachy si spolu rozumějí více než dobře. Pokud spadáte do jednoho z následujících znamení, nejenže si se svou tchyní dobře rozumíte, ale navíc slepě posloucháte veškeré její rady.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud jde o váš pracovní život, jste považována za toho nejdrsnějšího člověka, který do vaší firmy kdy mohl nastoupit. Pokud se ale jedná o rodinu, i tu, do níž jste se přivdala, jste mnohem měkčí. Rodinu vašeho manžela plně respektujete, proto si od ní také necháváte poradit.

Vaše tchyně není žádnou výjimkou, naopak si s ní dobře rozumíte a dokážete si povídat dlouhé dny. Uděláte vše pro to, aby se maminka vašeho manžela cítila dobře a měla pocit, že vám na ní záleží, poněvadž vám na ní skutečně záleží. Cokoliv vám řekne, to si vezmete k srdci. Ráda totiž nasloucháte starším lidem a poučujete se z jejich slov, přičemž nezáleží na tom, kdo to je.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaši tchyni vidíte jako někoho, kdo se o vás dobře postará. Berete ji jakou svou druhou maminku, někoho, komu můžete důvěřovat a za koho se schovat, pokud bude nejhůře. Vždy se držíte v její blízkosti. Pokud je ona pro, máte spolu opravdu úžasný vztah. Necháte si od ní dirigovat váš život, posloucháte ji a bezmezně jí věříte.

Pokud vaše tchyně ví, kde končí hranice únosnosti, je to pro vás skvělá maminka, ovšem pokud zjistíte, že vás pouze využívá, aby sama nemusela dělat mnoho domácích prací a místo toho zapřáhne vás, vaše důvěra je tatam a vy začnete být v její přítomnosti mrzutá a zahořklá. Stále se však jedná o člena vaší rodiny, proto ji i nadále budete poslouchat a plnit všechna její přání, jen už ne s takovým zápalem a nadšením.

Rak (22. června – 22. července)

Pokud se vdáte, jásáte, poněvadž vaše rodina se rozrostla o další členy a vy máte mnohem více možností, jak se starat o své blízké a dělat jim radost. Chcete zapadnout do rodiny vašeho manžela, proto se necháváte ovládat svou tchyní. Lépe řečeno, je to ta první věc, kterou uděláte, jakmile vstoupíte do domova své tchyně. Chcete se jí všelijak zavděčit, proto s ní nejen hovoříte dlouhé hodiny, ale také máte tendenci plnit všechna její přání a hltat její slova.

Ovšem pokud povaha vaší tchyně není nejlepší, zřejmě si nedokážete uvědomit, že vás může využívat pro vaši dobrotu. Pokud se cítíte být neustále vyčerpaná z neustálého plnění velkého množství úkolů, které vám zadá, je to tento typ tchyně. Vy však proti své tchyni nikdy neřeknete jediné špatné slovo, nemáte špatné ani myšlenky. Máte ji ráda.

Zdroj článku: