Jste žena? Podívejte se, zda podle astrologie nepatříte k těm nejdivočejším

Jste žena? Podívejte se, zda podle astrologie nepatříte k těm nejdivočejším
Existuje mnoho typů žen, avšak většina mužů se dříve nebo později začne zajímat o to, zda je jejich partnerka v posteli i mimo ni divoká, nebo ne. Někteří muži upřednostňují divočejší ženy, jiní ty hodné. Patříte-li do nějakého z uvedených znamení, potěšíte první typ mužů, neboť jste divoká ve všech oblastech života.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste ovládána převážně svou vášní a touhou užít si život naplno ve všech životních oblastech, tudíž lásky se toto také týká. Patříte mezi ty nejdivočejší ženy, ať už po osobní nebo po pracovní stránce. Ať už po jakékoliv životní stránce, vrháte se do všeho s úmyslem dovést danou věc do zdárného konce. Víte, že bez patřičné dávky divokosti by to v žádném případě nevedlo ke slibnému úspěchu a vaší hrdosti.

Panna (23. srpna – 22. září)

Cokoliv děláte, musíte dělat správně. To platí u všeho, do čeho se pustíte, a jedná se o vaše motto. Pečlivě si rozmýšlíte, co vlastně učiníte, a teprve až poté to skutečně uděláte. Může jít o potěšení vašeho partnera nebo vaše pracovní výkony, vaše touha udělat věci dokonalými vám dává patřičnou divokost, kterou ocení nejeden člověk. Jste tvrdohlavá, pokud jde o odhodlanost být ta nejlepší z celého davu lidí.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jste divoká, protože váš optimismus nevlastní mnoho jiných lidí, a proto vás označují za naprosto výjimečnou ženu. Pozitivní přístup k životu je to, co vás činí tak nepřehlédnutelnou. Patříte k těm vůbec nejsilnějším ženám, protože dokážete každou špatnou věc proměnit ve věc dobrou. Můžete vymyslet nějaký vhodný vtip nebo někomu pomoci zvládnout jeho situaci. Lidé vás také považují za extrémně divokou, neboť se nezabýváte špatnými věcmi, již jste zažila něco horšího.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Váš přístup k životu a silná pracovní morálka je to, co vás činí divokou. Lidé nechápou, jak můžete mít tolik energie, kterou pouštíte do svých plánů do budoucnosti. Jste opravdu hrdá na své úspěchy a uděláte cokoliv, abyste dosáhla dalšího úspěchu. Také ve vztahu znáte hodnotu svého vlastního já a děláte vše pro svou rodinu, proto se bezhlavě vrháte do každé pracovní příležitosti, která se naskytne. Pokud si myslíte, že máte na víc, nevystačíte si s málem.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste nesmírně tvrdohlavá a co si řeknete, to vykonáte. Nezajímají vás žádné překážky. Jste velice divoká a co se týče lásky i práce, chcete pro ostatní jen to nejlepší. Pokud víte, že vás ostatní lidé nevyužívají, dokážete pro ně udělat jen to nejlepší. Využijete svou divokost a smysl pro práci k tomu, aby se ostatní nemuseli tak nadřít. Někdy vám váš čin může trvat o něco déle, ale konečný výsledek stojí za to.

Zdroj článku: