Týdenní horoskop od 5. července: Berani se snadno vytočí, Blíženci jsou před výbuchem emocí a Vodnářům se svět obrátí vzhůru nohama

Týdenní horoskop od 5. července: Berani se snadno vytočí, Blíženci jsou před výbuchem emocí a Vodnářům se svět obrátí vzhůru nohama
V prvním červencovém týdnu můžeme očekávat jednu změnu za druhou. Štěstí bude přát náhodným letním setkáním a těm, kteří plánují rekonstruovat svá obydlí.

Beran

Držte se zpátky, Berani. Dříve než se necháte někým vytočit, zastavte se a rozmyslete si svou reakci. Výsledek můžete ovlivnit více než si myslíte. Stejně opatrní buďte i při nákupech a rozmyslete si, zda opravdu musíte mít ten nejnovější model. 

Býk

Čeká vás rušný týden, Býci. A platí, že čím silnější je vaše propojení s prací, tím spokojenější také budete. Jste-li zadaní, buďte trpěliví a praktikujte techniku vědomého naslouchání. Svobodní budou mít šanci se rychle seznámit.

Blíženci

V mezilidské komunikaci se můžete cítit jako sopka před výbuchem. Čím déle potlačujete a necháváte růst emoce kolem sebe, tím více vytváříte podmínky tlakového hrnce. Běžte se vyvětrat, najděte svůj starý deník nebo navštivte svou oblíbenou masérku. Hlavně něco dělejte a nezůstávejte trvale v napětí. 

Rak

I přes některé překážky budou raci schopni vnášet dobrou náladu do vašeho osobního i profesního života. Vyvarujte se ukvapených rozhodnutí. Zamyslete se nad svými nejvyššími cíli a zkuste si představit, jak vypadá váš vysněný život.

Lev

Díky silnému vlivu hvězd budete dostatečně psychicky odolní, abyste převzali iniciativu a mohli stoupat i přes překážky. Můžete získat příležitost vyjet na pracovní cestu nebo potkat novou známost. Rozhodně vás čeká samé dobrodružství, jen buďte opatrní na svou bezpečnost a zdraví. Pamatujte, že jste lev!

Panna

Hvězdy vás mohou motivovat, abyste usilovněji pracovali na dosažení svých cílů. Během týdne očekávejte vzrušující příležitosti k navázání nových vztahů. Nepodceňujte sílu své intuice, pomůže vám obrousit hrany na cestě k vašemu snu.

Váhy

Využijte výhody, které vám tento týden přináší. Čerství absolventi ve znamení váh, mohou získat dobrou nabídku k zahájení své pracovní kariéry a jako zaměstnanci můžete být povýšení nebo si výrazně přilepšit na platu. 

Štír

Máte-li pocit, že vaše křídla jsou sevřená, možná je na čase provést nějaké změny a dát věci do pohybu. Pokud jste se dostali do tíživé společenské situace nebo jste už delší dobu v nenaplňujícím vztahu, zvolte si směr, kterým se chcete dát a toho se držte. 

Střelec

Některá jednání na vás mohou být až příliš dlouhá, ale bohužel pro vás Střelci, zkratka tentokrát nefunguje. Hledejte podporu získáte u svých blízkých. Nevěnujte pozornost malicherným třenicím, zbytečně byste se dostali do problémů.

Kozoroh

Během procesu prohlubování vazeb se mohou stávající vztahy překvapivě změnit. Změny čekejte i na poli pracovním. Budete vedeni ke konkrétním rozhodnutím. Přistupujte k problémům s rozvahou a snažte se dělat maximum. 

Vodnář 

Pokud se váš svět obrátí vzhůru nohama, vězte, že je to jen dočasný stav. Může se vyskytnout strach, úzkost nebo ohromení, to vše je přirozené. Když to na vás přijde, buďte chvíli osamotě, nechcete přece vybuchnout na někoho, koho milujete. 

Ryby

Podaří-li se vám dostat do nějaké hádky, snažte se držet si odstup. Protivníkovi příliš neoponujte nebo alespoň počkejte až druhá strana vychladne. V partnerství můžete učinit důležitý krok k vytvoření společného zázemí. Pokud spolu už žijete, možná se můžete nějak spolupodílet na oživení vašeho domova.

 

Zdroje: