Jste stále singl? Letošní vánoční svátky vám mohou přinést lásku! Horoskop pro nezadané je tady

Jste stále singl? Letošní vánoční svátky vám mohou přinést lásku! Horoskop pro nezadané je tady
Vánoční svátky jsou kouzelné hlavně proto, že se sejde celá rodina u jednoho stolu. Nemusí to být vaše matka s otcem, ale partner, se kterým máte děti. Toužíte po své druhé polovičce, ale nedaří se najít toho pravého? Některá znamení budou mít velké štěstí, protože právě o Vánocích se jim změní život.

Ještě než nastane konec roku, Býci budou šťastně zadaní, navíc se jim bude dařit také ve finanční oblasti. Střelci jsou sice neustále rozlítaní a potřebují volnost, ale zároveň i někoho, kdo bude stát po jejich boku. Panny jsou klidné znamení, to ale neznamená, že právě o Vánocích na ně nepadne stres. Letošní zimní svátky a následné měsíce ale mohou být láskyplné pro všechny.

Raci zažijí spoustu flirtu, Býci najdou příležitosti, jak se seznámit

Berani, jste klidní a vyrovnaní, zároveň ale v oblasti lásky zmatení a nejistí. Udělejte si tak čas sami na sebe, právě Vánoce k tomu vybízejí. Uvědomte si, co skutečně potřebujete, chcete, po čem toužíte. Můžete se během několika dní rozhodnout jinak, ale teď si ujasněte, v čem se cítíte nejlépe. 

Býci patří mezi znamení zvěrokruhu, pro které budou letošní Vánoce opravdu kouzelné. Nejenže budou mít peníze v kapse a nebudou je muset řešit, ale vyřeší se také jejich milostný život. Pokud máte partnera, flirtování přinese nové výzvy a budete se cítit znovu jako na začátku vztahu. Ani nezadaní ale nemusí zoufat, protože příležitostí, kde někoho potkat, je mnoho! Věřte sami sobě a poznáte, že bude i někdo další, kdo touží po romantické lásce.

Blíženci, jste občas velmi vstřícní vůči ostatním a nemusí se vám to vyplatit. Musíte mít sami sebe na prvním místě, protože jedině tak budete mít energii na ostatní okolo sebe. Vy máte také své potřeby. Pokud potkáte někoho, s kým si umíte představit být, jednejte tak, abyste toho nemuseli litovat. Vyjádřete své pocity hned na začátku, ať víte, jak je druhá polovička vezme. 

Raci, budete mít nejen vánoční svátky, ale celou zimu ve znamení večírků, párty a flirtování o sto šest. Nebojíte se jít do všeho naplno, i když může přijít zklamání. Dostanete skvělé příležitosti se seznámit a dosáhnout lásky, kterou si tak přejete. Dejte si ale pozor na to, abyste se pak ve vztahu necítili uzavření. Potřebujete svobodu a svůj prostor. 

Raci dostanou skvělou příležitost se seznámit s novou láskou. Zdroj: voronaman / Shutterstock

Váhy, už nepřemýšlejte nad tím, jestli je správný čas na lásku

Lvi potřebují být s někým dlouhodobě. Jste silní, praktičtí, ale zároveň budete mít pocit, že to v novém vztahu nejste vy. Je potřeba se zaměřit sám na sebe, zjistit, co potřebujete. Poznejte sami sebe, zjistěte, jaké jsou vaše potřeby a podle toho hledejte někoho, s kým vám bude dobře. Na začátku každého vztahu bude všechno zalité sluncem. Důležité je vydržet a vidět pozitivně věci, které nejsou příjemné. 

Panny, budete mít velmi klidně vánoční svátky, i když to možná ještě teď vidíte černě. Během roku jste byli často ve stresu a vzali jste si na sebe velkou zodpovědnost. Prosinec i další zimní měsíce ale budou úlevné. Vánoce pro vás budou jedny z nejlepších, které ve svém životě zažijete. Dostanete prostor nejen pro sebe, ale také pro hledání toho pravého nebo pravé. Buďte se svými blízkými, radujte se ze společně strávených chvilek. 

Váhy, máte pocit, že právě Vánoce jsou správným časem najít toho pravého? Možná máte pravdu, nebude to nic těžkého. O Vánocích máme všichni potřebu být vedle svých nejbližších a cítit vzájemnou lásku. Zažehnete oheň, který bude vzájemný, a vy budete mít touhu založit s tímto člověkem rodinu

Pro Štíry budou Vánoce a celkově zimní měsíce ve znamení energie, kterou můžete využít právě k tomu, abyste nalezli pravou lásku. Zabývejte se nejen problémy nebo neúspěchy, které se vám v poslední době staly. Možná přijdete na rozřešení toho, co vás trápí již delší dobu. Možná právě to brání tomu, abyste našli partnera. Váš milostný život, jaký si představujete, už nemusí být pouze sen. 

Střelci jsou nezávislí a věnují se hlavně sami sobě. Zdroj: bbernard / Shutterstock

Vodnáři by měli dát lásce volnost

Střelci, vy jste nezávislí a chcete se věnovat hlavně sami sobě. Vánoce jsou ale možností, jak si k sobě připoutat někoho, kdo vás bude milovat takového, jaký jste. Do vašeho života vstoupí někdo, kdo ve vás vyvolá pocity nejen zamilovanosti, ale také se s ním budete cítit, jako byste ho znali celý život. Něco krásného začne právě o vánočních svátcích. Odpočiňte si, jeďte na dovolenou, protože nikdy nevíte, kdy ta pravá láska přijde.

Kozorozi jsou typičtí tím, že rádi objasní jakýkoliv problém. S láskou je to ale složitější. Neměli byste se ale vzdávat, protože v milostném životě vás čekají příjemné změny, spojené s vánočními svátky. Musíte mít ale všechno vyřešené, protože vás to může brzdit. Seznámíte se s člověkem, který může být ve znamení Býka, Panny nebo také Kozoroha. Na Nový rok už rozhodně nemusíte být sami. 

Vodnáři někdy řeší vztahy více, než je zdrávo. Musíte nechat věci plynout, pak se možná změníte i vy sami. Dejte najevo, že jste šťastní, máte na sobě rádi přednosti i negativní vlastnosti. Budete tak zářit daleko a někde se najde člověk, který ve vás uvidí toho pravého nebo tu pravou. Vodnáři přitahují znamení Štíra, nepohybuje se někdo takový kolem vás? Možná to teď nepoznáte, ale Vánoce dělají divy. 

Ryby, jste velmi romantické a vaše vize milostného života tomu napovídá. Sny se ale mohou stát skutečností. Naplánujte si, jak by měl vypadat, sněte a zapisujte si všechno, co je pro vás důležité. Jedině tak vám vesmír dopřejte tu pravou duši, se kterou budete trávit nejen zimu, ale také následující roční období. Vaše vize lásky rozhodně stojí za to, abyste se pořádně koukali kolem sebe.

Hvězdy jsou v lásce nakloněné všem znamením, občas je jen potřeba upravit své myšlení, změnit se na pozitivního člověka, vyřešit staré bolesti a problémy a nastavit svou náruč. Vánoční svátky jsou kouzelné časy, kdy byste měli zapomenout na všechno zlé a ošklivé a věnovat se svým nejbližším. 

Zdroje článku: