Horoskop na týden od 25. října: Berani se chystají utrácet peníze, Raci budou vyslyšeni a Váhy přistoupí na kompromisy

Horoskop na týden od 25. října: Berani se chystají utrácet peníze, Raci budou vyslyšeni a Váhy přistoupí na kompromisy
Jako na horské dráze, hrbolatá cesta plná překážek nebo plynulá jízda. Jaký týden bude patřit vám?

Beran

Můžete mít chuť utrácet peníze a potěšit tak své nejbližší. Nedělejte však nic bez rozmyslu, mohli byste přijít o větší obnos, než jste měli v plánu. Potřebujete-li něco ve svém životě změnit, pusťte se do toho, hvězdy budou stát při vás.

Býk

Je možné, že máte obavy před náročnější situací. Vaše okolí vám sebevědomí nepřidá a vy se tak můžete točit v bludném kruhu. Zpomalte a začněte s jednotlivými kroky, pomalu, trpělivě a s odvahou. 

Blíženci

Tento týden bude jako na horské dráze. Budete muset přehodnotit své plány. Nenechte se zastrašit a buďte kreativní. Pokud jste se rozhodli zůstat, tam kde jste nyní, budete muset najít způsob, jak se postavit nové výzvě. 

Rak

Vaše přání mohou být vyslyšena, Raci. Určitě se zeptejte a vyjádřete své potřeby. Můžete být nespokojeni se současným uspořádáním společnosti s tím, jak se věci kolem vás vyvíjejí. Vstaňte a udělejte něco pro to, abyste se cítili lépe. 

Lev

Dávejte si pozor při odesílání důležitých dokumentů, zamykejte si telefon a obnovte si hesla. Tento týden můžete mít pocit uvíznutí mezi dvěma světy. V jednom se cítíte bezpečně, ale chybí vám napětí, které prožíváte v tom druhém. Představte si, že si můžete vytvořit svůj vlastní svět, ve kterém budete mít něco z obou. 

Panna

Velkého pokroku dosáhnete malými změnami, Panny. Mohou vás trápit náklady na živobytí či studium. Pokud se ucházíte o nové zaměstnání, dejte si zvlášť záležet na průvodním dopise, můžete tak získat práci snů.

Váhy

Tento týden je vaše cesta trochu hrbolatá. Pravděpodobně budete muset přistoupit na některé kompromisy, abyste dosáhli cíle. Nespěchejte však na sebe a záležitosti, na které se necítíte, v klidu odložte na další den. 

Štír

V tomto týdnu je důležité, abyste si naplánovali svůj program dříve, než vám ho stačí ostatní naplnit. Potřebujete jeden nebo dva dny volna (nebo minimálně volná odpoledne), tak se zamyslete, na koho můžete alespoň dočasně delegovat některé vaše povinnosti. 

Střelec

V průběhu týdne můžete mít problémy s plánováním. Nezdráhejte se říct si někomu o radu. Time management není vaší silnou stránkou, ale někteří vaši kamarádi dokážou s prokrastinací pořádně zatočit. 

Kozoroh

Tento týden je plný překážek, ale vy jste naštěstí zdatní horolezci. Nebude místo, kde byste se cítili pohodlně. Možná bude lepší zůstat doma, ale ani tam to pro vás nebude nejlepší. Zkuste vymyslet způsob, jak si i v nepříjemné situaci poradit a získat alespoň trochu dobré nálady. 

Vodnář

Nebojte se v tomto týdnu kdykoliv změnit směr, obzvlášť dostanete-li se do hádky. Neskákejte na protivníkovu návnadu, schovejte si své argumenty a prostě odejděte. Dejte raději prostor své tvořivosti a pusťte se do práce. 

Ryby

Tento týden se vše plynule mění. Vy jste naštěstí zvyklé plavat i proti proudu, Ryby. Mohou se vyskytnout hádky, mocenské boje a únavné diskuse. Vybírejte si pečlivě s kým se pustíte do dialogu. Ne každý je ochoten s vámi dostát potřebného kompromisu. 

 

Zdroje:

https://astrostyle.com

https://www.astrology.com