Horoskop: Štír pro rok 2022

Horoskop: Štír pro rok 2022
Tento rok Vám bude velmi přát v kariérní sféře. Ostatní Vám budou tiše závidět! Využijte toho a stanovte si vyšší cíle! Láska pro Vás bude naopak velký oříšek, který Vás bude velmi trápit. Nenechte se však zastrašit, vše bude tak, jak má být!
  • Vaše motto pro rok 2022: ve dvou jde vše lépe

  • Vaše šťastné měsíce pro rok 2022: březen, květen, říjen

  • Vaše nepřející měsíce pro rok 2022: leden, duben, prosinec

  • Vaše šťastná čísla pro rok 2022: 11, 36, 47

 

  • Láska:             50%

  • Přátelství:    30%

  • Peníze:           70%

  • Práce:             90%

  • Rodina:          80%

  • Vztahy:          50%

  • Zdraví:           30%

  • Kondice:       20%

Štír (24. 10. – 22. 11.) 

Zdroj: PVLGT / Shutterstock

Láska

Váš milostný život v tomto roce bude plný vzestupů a pádů. Od začátku roku do dubna byste měli se svým partnerem sdílet své skutečné pocity. Od dubna však nastává zlom. Váš milostný život začne být plný problémů. Pokud se rozhodnete z tohoto vztahu odejít a najít si nový, nebudete schopni dále pokračovat. Nebudete vypořádáni s tím minulým. Zkuste místo dalšího hledání věnovat čas sobě a svému růstu.

Uvidíte, že pokud Vy sami budete se sebou spokojeni, budete k sobě přitahovat partnery, kteří Vám budou svým chováním blízcí a se kterými si budete umět dokázat představit klidný a láskyplný vztah. Vše závisí na Vašem rozpoložení a sebevědomí. Pokud Váš potenciální protějšek uvidí sebevědomou osobu, určitě ho to bude přitahovat více než člověk, který není sám se sebou vyrovnaný. Pamatujte na to!

Přátelství

Máte kolem sebe mnoho různorodých osobností. S některými si rozumíte více a s některými méně, to je samozřejmě normální. Ale už delší dobu máte s jedním konkrétním člověkem ve Vašem životě problém. Nechcete o něj přijít kvůli bohaté minulosti.

Víte ale, že tento člověk Vás vyčerpává a řeší jen sebe. Nedává možnost se bavit i o Vás a Vašich problémech. Nebuďte v takovém toxickém vztahu. Sice máte mnoho vzpomínek, ale lidé přicházejí a zase odcházejí. Snažte se zapracovat na svém sebevědomí a pak takové lidi budete snadno rozpoznávat a nedovolíte jim, aby se Vám takto vetřeli do života!

Peníze

V oblasti peněz se Vám bude velmi dařit. Bude to souviset s velkým kariérním růstem. Finančně na tom budete nadprůměrně. Umíte naštěstí poměrně dobře šetřit a neutrácíte za zbytečnosti. Budete si tedy dávat pár penízků stranou, které dobře využijete později. Budete investovat převážně do nového auta, oblečení či doplňků do domácnosti.

Nenechte však peníze, aby Vás změnily! Můžete k tomu mít předpoklady a Vaše okolí by to mohlo mrzet. Pozor tedy na to!

Práce

Díky pohybům planet lze letos získat jakoukoli lukrativní nabídku práce. S rostoucím platem a pozicí se zvýší i Vaše pracovní povinnosti. Budete tedy docela pod parou, ale díky Vaší výdrži a odhodlání, získáte velké uznání. Obrovský úspěch budou mít ti z Vás, kteří jsou zaměstnáni v administrativních službách, v odvětví výroby zbraní, v klenotnictví nebo lékařské profesi.

Pokud využijete každou příležitost, vytvoříte si takový žebříček úspěchů, který Vám za celou Vaši kariéru nedovolí koukat dozadu. Tento rok tedy z tohoto hlediska bude přínosný a rostoucí. Jen do toho, milí Štíři, máte krásné vyhlídky!

Rodina

Tento rok je z rodinného hlediska pro Vás poměrně příznivý. Vaše rodina pro Vás bude velkou podporou v těžkých chvílích a Vy tak budete šťastní. V tomto období se zvýší důvěra mezi jednotlivými členy, což Vám velice pomůže v rámci celé rodiny. Nebojte se někomu svěřit a snažit se vyřešit své problémy i s někým nezúčastněným.

Uvidíte, že je to mnohem lepší než to dusit v sobě! Rodina pro Vás bude kmen, o který se kdykoliv budete moci opřít, tak toho využijte a jděte svým problémům vstříc!

Vztahy

Budete na své okolí působit poměrně klidným a vyváženým dojmem. Občas se rádi přetvařujete a nechcete, aby Vás lidé viděli ve špatných situacích. Okolí si Vás tedy cení, ale neměli byste si takto hrát na někoho jiného.

Za prvé okolí neví, jací doopravdy jste a zadruhé to není přínosné pro Vaše mentální zdraví. Máte sklony problémy řešit sami v sobě a nenechat si pomoct od ostatních. To je ale škoda, lidé mohou vidět věci, které Vy ze svých úhlů pohledu vidět nemusíte. Může to pro Vás být velmi prospěšné, nezapomínejte na to!

Zdraví

V počáteční fázi roku Vás mohou potkat mnohé zdravotní obtíže. Můžete trpět chorobami, jako je hypertenze, cukrovka, kožní problémy a nemoci související s játry či plícemi. Jste velmi náchylní k chorobám způsobeným životním stylem, budete se tedy tento rok muset pečlivě starat o své zdraví zejména v prvních dvou měsících.

Musíte se vyhýbat tučným jídlům, zejména smaženým pokrmům. Vaše špatné stravovací návyky mohou zhoršit příznaky nemocí. Pohyby planet nejsou tento rok ve Váš prospěch. Pokud zjistíte, že je situace alarmující, měli byste se neprodleně poradit se svým lékařem. Jakékoliv cvičení Vám dodá sílu vyjít z tohoto začarovaného kruhu. 

Kondice

Tento rok pro Vás nebude procházka růžovým sadem. Budete muset řešit mnoho problémů v oblasti lásky a přátel. Nebude to pro Vás nic lehkého a Vy si s tím často nebudete vědět rady. Máte naštěstí obrovskou podporu rodiny a co Vám přidává na dobré náladě, jsou Vaše kariérní úspěchy. Nenechte se zbytečně rozhodit milostným životem.

Láska si Vás najde sama, nemusíte se tím nervovat. Stres není nic dobrého, pokud je takto častý!

Zdroj:

  • autorský text