Kariérní horoskop: Jaké profese jsou ideální pro Ryby

Kariérní horoskop: Jaké profese jsou ideální pro Ryby
Seznámení se s vlastnostmi vašeho hvězdného znamení vám může pomoci při hledání toho správného zaměstnání. Ryby, podívejte se, které profese by vás mohly naplňovat a umožnit vám osobní rozvoj.

Zaměstnanci ve znamení Ryb bývají ochotní a nezištní, své zájmy často podřídí obecnému blahu. Někdy se nechají příliš ovlivnit okolnostmi a zapomínají sami na sebe, což může vést k jejich rozhořčení. Jsou nesmírně citliví a špatně snášejí hrubé zacházení. Pokud to je možné, konfliktům se raději vyhýbají.

Ryby si vybírají obvykle umělecké a kreativní profese. Nerady bývají omezovány, potřebují kolem sebe cítit volný prostor a na práci mít dostatek času.  

Hudebník

Všechny umělecké profese jsou pro Ryby jako stvořené, ale hudba je snad přitahuje nejvíce. Mnoho hudebníku se narodilo ve znamení Ryb. Uveďme například slavné skladatelé Frédérica Chopina, A. L. Vivaldiho nebo Bedřicha Smetanu. Mezi ty novodobé můžeme zařadit amerického country zpěváka Johnnyho Cashe či člena skupiny Beatles George Harrisona. 

Zdroj: Autor: sergey causelove / Shutterstock

Fotograf

Kariéra fotografa umožňuje Rybám svobodně tvořit, oddávat se jedné z jejich vášní, kterou je cestování a na nic se nevázat. Ryby tak nepřijdou o svůj vysněný svět, který si při fotografování mohou směle dál žít. 

Charitativní práce

Ryby mají dar empatie, kterou ve svém životě potřebují smysluplně využít. Pro charitativní sektor najdou velký zápal. Otevřou se novým nápadům a budou nadšeně plnit každý nevšední úkol. 

TIP: přejít na horoskopy a zvěrokruhy

Spisovatel

Psaní je pro Ryby přitažlivé, jelikož v něm mohou sdělit své pocity kreativním a expresivním způsobem. Někdy jim může chybět motivace, proto je vhodné, aby jim někdo stanovil konečný termín.

Barman

Rybám může vyhovovat večerní práce proto, aby měly dostatek času se přes den věnovat svým tvůrčím činnostem. Nemusí mít totiž potřebu si svou vášní zároveň vydělávat. Ryby tedy často pracují v úplně jiném oboru, než po čem jejich srdce prahne. 

Zdravotní sestra

Schopnost vcítit se do ostatních Rybám není cizí. Především díky této vlastnosti jsou ideální pro roli v pečujících profesích. Na pacienty se snadno duševně napojují, dovedou jim naslouchat a plnit jejich přání, která často intuitivně vycítí. Nedělá jim problém přizpůsobit se rychle se měnící situaci a pohotově reagovat.

Pokud jste Ryby, možná jste se v některých povahových vlastnostech poznali. Uvedené profese mohou být podnětem k přemýšlení nad výběrem té správné kariérní cesty. Čím více se zorientujete sami v sobě, zjistíte v čem jste dobří a co vás motivuje, tím větší je pravděpodobnost, že najdete práci, která splní vaše očekávání a přinese vám do života nové podněty k osobnímu růstu.  

Zdroje: