Horoskop na rok 2023 pro Ryby: Divoká jízda kariérou i řada příležitostí k investicím

Horoskop na rok 2023 pro Ryby: Divoká jízda kariérou i řada příležitostí k investicím
S příchodem roku 2023 si hvězdy pro znamení Ryb připravily celou řadu věšteb. Některé je možná zaskočí, jiné budou naopak očekávat s otevřenou náručí. Co vás tedy v nadcházejícím roce čeká?

Dá se říct, že pro Ryby bude rok 2023 skutečně velkolepý. V práci téměř pouze úspěch, finance se jen pohrnou, lásky bude dostatek. Skoro by se zdálo, jako by vás nečekalo téměř nic zlého. Bude to však skutečně tak? Neskrývá se někde v zákoutí horoskopu zlý rybář, kterému se vaše štěstí znechutí, a bude chtít nebohé Ryby lapit do svých sítí?

Láska

Milostný horoskop pro Ryby na tento rok říká, že páry budou cítit silné vlny zamilovanosti a budou trávit čas jeden s druhým. I když máte nabitý program, planetární tranzity vám budou nakloněny a pomohou vám.

V prvním čtvrtletí roku si můžete naplánovat nějaké výlety, abyste si vybudovali lepší vztahy a napravili věci se svými partnery. Pokud jste se v poslední době potýkali s problémy a hádkami, dočkáte se zlepšení hned v lednu či únoru.

Pokud si přejete najít někoho, s kým byste se mohli oženit či se za něj vdát, brzy budete mít štěstí. Letní měsíce budou vaším časem. Je však třeba, abyste na to šli pomalu.
Vaši přátelé vám ve věcech lásky budou velkou oporou. Jeden z vašich blízkých vás seznámí s někým, kdo by pro vás mohl být v nadcházející době možným partnerem.

Finance

Tlak na výdělek sotva snesete, ale určitě potřebujete získat peníze, abyste se uživili. Horoskop říká, že pokud jde o finance, možná budete potřebovat vedení, abyste udrželi věci na uzdě.

Díky pohybu planety Mars pochopíte, jak vám peníze mohou být z dlouhodobého hlediska užitečné. V okolí by se objeví lidé, kteří vám vysvětlí koncept spoření a investic. Díky působení planety Jupiter by se kolem druhého čtvrtletí roku mohly objevit nějaké ty korunky ve vašich kapsách.

Třetí čtvrtletí roku pak bude přát lidem, kteří se chtějí rozhodnout pro dlouhodobé investice. Dočkáte se přitom vynikajících výsledků. Nákup nemovitosti kolem posledního čtvrtletí pak bude třešničkou na pomyslném finančním dortu.

Kariéra

Obáváte se velké změny zaměstnání? Zhluboka se nadechněte a připravte se na divokou jízdu, která vás v případě radikálních rozhodnutí v tomto ohledu čeká. První polovina roku se totiž ponese ve znamení touhy změnit pracovní podmínky a možná se i poohlédnout po úplně jiném zaměstnání či kariéře. Spěchejte však pomalu a s rozvahou. Vše dobře promyslete a analyzujte, než se rozhodnete činit vážná rozhodnutí.

Pokud vám někde něco chybí, zjistěte, co to je. Místo hledání skulin a útěků se pak odhodlejte k činům a změňte to, co vás dlouhodobě štve. Povýšení se pak dočkají pouze tvrdě pracující Ryby. Studentům se bude dařit úspěšně zdolávat zkoušky a i po stránce prospěchu budou patřit mezi ty nadanější žáky v ročníku.

Zdroj: Superstar / Shutterstock

Rodina

Dobré věci se v rodině stanou těm z vás, kteří budou ochotni vynaložit správné úsilí. Pokud máte sourozence, připravte se na nějaké hádky a problémy.
Někteří lidé z vaší rodiny mohou očekávat radostné zprávy z profesního hlediska, a to hlavně v druhé polovině nového roku. To vše pomůže celkovým financím vaší rodiny.

Seniorům nebo starším lidem se uleví od dlouhodobých zdravotních problémů. A pokud se jich nezbaví úplně, tak se alespoň dočkají pokroku v jejich léčbě. Páry ve znamení zvěrokruhu Ryb mohou očekávat příchod nového života do rodiny. Ženy, které čekají dítě, si však musí dávat pozor na své zdraví, protože kolem třetího čtvrtletí by se v jejich životě mohlo objevit hned několik komplikací.

Zdraví

Máte zdravotní potíže? Nebojte se, protože první polovina nového roku 2023 bude skvělou zprávou. Léčba, kterou jste podstoupili, konečně ukáže své výsledky. Budete se cítit spokojeni s tím, že věci běží jakýmkoli tempem, což vám pomůže na chvíli se uvolnit a užívat si.

Bude dobré stanovit si určité cvičební cíle v rámci novoročního předsevzetí. Pokud jste v poslední době propadli alkoholu nebo nezdravému stravování, zkuste se jich zbavit ideální do poloviny roku, jinak se vše jen zkomplikuje.