Horoskop na rok 2023 pro Berany: Zaměřte se na utužení rodinných vztahů i na odbourání stresu

Horoskop na rok 2023 pro Berany: Zaměřte se na utužení rodinných vztahů i na odbourání stresu
Nadcházející rok si pro Berany připravil spoustu významných změn. Řadu z nich lze předpovědět s pomocí hvězd. Zajímá vás, co vás v roce 2023 ve vašem životě čeká?

Horoskop Berana na rok 2023 zdůrazňuje, že v tomto roce budou ve vašem životě hrát větší roli emoce. Ty budou ovlivňovat i ty nejdrobnější maličkosti, nejvíce však s nimi bude mávat váš milostný život a kariéra. Zatímco láska pravděpodobně vstoupí do vašeho života v první polovině roku, kariérní příležitosti se začnou objevovat až v druhé části, podporované sílou Saturnu a Jupiteru. V roce 2023 také nebudete trpět nedostatkem energie. I proto budete v tomto roce schopni snadno dosahovat úspěchů ve všech možných oblastech.

Láska

Venuše pro Berany pro nadcházející rok chystá řadu nových příležitostí v lásce, zejména začátkem roku. Stejně tak bude možnost uzavřít manželství či se dočkat žádosti o ruku. Dejte své milované polovičce najevo své city naplno – určitě to ocení.

V lásce se pak také dočkáte celkové zralosti a vyspělosti. Ve vašich milostných rozhodnutích se pak nenechejte ovlivnit okolnostmi. Pokud polevíte, dojde i na hádky. Druhá polovina roku bude obdobím, které vaše vztahy podrobí zkoušce. Dejte tedy stranou své ego a čelte výzvám společně. Nebraňte se vyrazit někam na dovolenou či alespoň na krátký výlet.

Finance

Neutrácejte zbytečně za luxusní věci. Peníze se vám mohou hodit na nečekané výdaje, které vás čekají zhruba v polovině roku. Na podzim pak budete muset vynaložit část peněz na své zdraví. Určitou část úspor pak začátkem i koncem roku spolknou volnočasové aktivity. 

Horoskop Berana na rok 2023 předpovídá možnost několika nepředvídaných výdajů v druhé polovině roku. Během třetího čtvrtletí to budou pravděpodobně výdaje na zdraví a v prvním a posledním čtvrtletí roku 2023 výdaje na volný čas.

Kariéra

Očekávejte kariérní postup, musíte mu ale jít naproti a nebýt zbytečně líní a pohodlní pro úspěch něco udělat. Prvního výraznějšího zlepšení se dočkáte okolo května. Pokud naopak práci hledáte, v dubnu se objeví zajímavá nabídka. Pokud studujete, bude klíčové sestavit si přesný rozvrh a plán.

Rok 2023 bude svědčit také podnikatelům, zejména v oblasti obchodování s nemovitostmi. Buďte na pracovišti pozorní a aktivní, brzo si vašeho pozitivního přístupu všimnou ti správní lidé.

Láska, zdroj: Johnnysdee / Shutterstock

Rodina

Pokud plánujete vaši rodinu rozšířit o nového potomka, ideální bude si počkat na druhou polovinu příštího roku. Pro vyřešení rodinných sporů se však nebojte podniknout potřebné akce již v jeho první půlce. Manželské hádky nejlépe řešte hned v lednu, ať od nich máte po zbytek roku pokoj a klid. V tomto směru vám štěstěna navíc půjde naproti, protože většinu problémů úspěšně vyřešíte.

Rodiče musí své děti držet zkrátka. U dcery však berte ohled na její soukromí, přestože se snaží být tajnůstkářskou. I tak se pokuste omezit její čas strávený na telefonu nebo u počítače. V případě syna si pohlídejte, s kým se přátelí – mohl by se snadno dostat do vlivu nesprávných kamarádů. Stmelte rodinnou atmosféru společným výletem.

Zdraví

Zdraví by mělo být jednou z klíčových oblastí, na kterou se zaměříte, zejména ve druhé čtvrtině roku. Astrologové zdůrazňují silný vliv Saturnu na osoby narozené v Beranu v roce 2023, který může přinést některé menší i větší zdravotní problémy. Čím více se tedy zaměříte na své zdraví, tím více budete schopni ušetřit své těžce vydělané peníze.

Abyste působení Saturnu na své zdraví posílili, zapojte do denního režimu pravidelné lehké cvičení a meditaci. Nezapomínejte ale i na duševní pohodu. Berani mají tendence podléhat psychickému stresu, takže na to berte ohled a zbytečně neprojevujte negativní emoce. Hlídejte si také svůj jídelníček, protože může zbytečně vyvolat hádky v rodině.