Horoskop na říjen pro rozvedené: Váhy budou hlavou v oblacích, Blíženci se budou utápět v pocitech sebelítosti a smutku

Horoskop na říjen pro rozvedené: Váhy budou hlavou v oblacích, Blíženci se budou utápět v pocitech sebelítosti a smutku
Rozvod je pro většinu z nás velmi náročná událost. Někdo se může z rozvodu vzpamatovávat opravdu dlouhou dobu. Někdo jiný má to štěstí a zvládne tuto situaci rychle. Pojďme se podívat, co si říjen připravil pro rozvedené.  

Beran (21.3. - 20.4.)  

V říjnu si budete připadat velmi sebejistí. Naleznete konečně klid na duši a budete se cítit velmi vyrovnaně. Využijte těchto pocitů a začněte pracovat na tom, abyste dali svůj život do pořádku. Nemusíte se bát, čekají na Vás velmi krásné časy.  

Býk (21.4. - 21.5.) 

Říjen pro Vás bude měsícem rozhodování. Volba se může týkat především mezilidských vztahů. Dobře si ale promyslete, komu můžete opravdu věřit. Ne každá nabídka je tak pěkná, jako na první pohled vypadá, a ne každý člověk je ve skutečnosti tak milý, jako se tváří. 

  

Blíženec (22.5. - 21.6.) 

Rozvod s Vámi pořádně zahýbal a Vy se budete v říjnu maličko utápět v pocitech sebelítosti a smutku. Pokuste se jim ale příliš nepodléhat. Dělejte si každý den alespoň maličkou radost. Může to být třeba krásná podzimní procházka, nebo večer u čaje a svíčky.  

Rak (22.6. - 22.7.)  

V říjnu si budete připadat naprosto krásně a sebejistě. Díky tomu budete mít chuť vrhnout se do nových začátku. Tato nově získaná sebejistota Vám pomůže nejen v pracovním životě, ale také ve vztazích. Mohlo by Vás dokonce čekat pozvání na velmi příjemnou schůzku.  

Lev (23.7. - 22.8.) 

V říjnu se zaměříte především na sebe. A to je pro Vás ve Vaší aktuální situaci velmi důležité. Zapracujte nejen na svém těle, ale také na duši. Věnujte se hodně pohybu, vyvážené stravě a také duchovní očistě. Někomu pomůže procházka, nebo meditace a jinému třeba sezení s psychoterapeutem.  

Panna (23.8. - 22.9.) 

V říjnu budete sklízet vše, co jste v předchozích měsících zasadili. Vaše trpělivost a snaha bude náležitě o ceněna. Najdete ve své duši klid a mír a díky tomu můžete své srdce také připravit na novou lásku. Nic ale neuspěchejte. Dopřejte si dostatek času a pokračujte na cestě, kterou jste se vydali.  

Zdroj: Prostock-studio Shutterstock

Váha (23.9. - 23.10) 

Tento měsíc budete hlavou v oblacích. Budete mít pocit, že je vše zalité sluncem a že dokáže vše, co si jen přejete. Vyhněte se ale růžovým brýlím a dejte si pozor, abyste nepřecenili své vlastní síly. Být tak trochu snílek a optimista je zajisté skvělé. Nezapomínejte ale také zapojit kritické myšlení.  

Štír (24.10. - 22.11.) 

Měsíc říjen si pro Vás chystá krásné romantické splynutí. Potkáte se s osobou, která Vám pomůže znovu věřit v lásku. A z této osoby se brzo stane také Váš nový partner/partnerka. Bude se jednat o opravdu nádherné a pevné spojení, které bude plné lásky. 

Střelec (23.11. - 21.12.) 

V říjnu si dejte pozor. Nemuselo by se pro Vás jednat o úplně šťastný měsíc. Nesmutněte, vše se dá vyřešit. Zaměřte se především na komunikaci. Občas možná řeknete něco, co může Vaše okolí naštvat, nebo lidem ublížit. A právě těchto neuvážených výroků byste mohli brzo velmi litovat.  

Kozoroh (22.12. - 20.1.) 

Říjen si pro Vás žádné velké romance nechystá. Budete si spíše užívat krásy podzimu poněkud samotářsky. To ale ničemu nevadí. Svou samotu si budete užívat a bude Vám také ku prospěchu. Skvěle si srovnáte myšlenky, touhy, přání a priority a posunete se zase o krok dopředu. 

Vodnář (21.1. - 20.2.) 

Říjen si budete užívat opravdu ve velkém. I když aktuálně nejste ve vztahu, zábavu budete hltat plnými doušky. Libovat si budete nejen ve společnosti přátel, ale zamilujete se také do klidných večerů, při kterých Vám bude dělat společnost kniha, film, nebo třeba horká vana a svit svíček.  

Ryba (21.2. - 20.3.) 

 V říjnu se můžete dostat do situací, kdy budete muset pevně stát na svém. Dejte si pozor na konflikty s bývalým manželem/manželkou. Může se Vás pokusit natlačit do situace, která Vám není ani trochu příjemná a už vůbec pro Vás není výhodná. Nastavte si své hranice a trvejte na tom, aby byly dodržovány.  

Zdroj článku:
  • Autorský text