Horoskop na říjen pro osamocené: Blíženci touží najít svou spřízněnou duši, Raky čeká období smutku a žalu

Horoskop na říjen pro osamocené: Blíženci touží najít svou spřízněnou duši, Raky čeká období smutku a žalu
S podzimem se pocit osamění ještě prohlubuje, ale možná vám svítá naděje, že už vzápětí potkáte spřízněnou duši. Podívejte se, co si hvězdy přichystaly právě pro vaše znamení zvěrokruhu.

Kozoroh (22. prosince – 20. ledna)

Něco visí ve vzduchu a velmi brzy se to projeví. Potkáte člověka, se kterým se budete cítit jako s dávným přítelem, dokonale si ve všem budete rozumět a vaše duše rázem splynou v jednu. Jen na vašem rozhodnutí záleží, jestli se z vás stanou pouze dokonalí přátelé nebo mezi vámi vznikne něco víc. Hvězdy jsou tomu rozhodně nakloněny.

Vodnář (21. ledna – 20. února)

Je nejvyšší čas uspořádat nějaký večírek. Pozvěte pár nejlepších přátel a navrhněte, ať i oni přizvou své přátele. Vaše samota bude rázem pryč, přípravy na párty vás na několik dní rozptýlí, a nakonec navážete několik velmi důležitých vztahů, které vás budou provázet i v budoucnu. Tahle párty se pro vás stane nezapomenutelnou a pocit samoty od vás doslova odvane.

Ryby (21. února – 20. března)

Ryby se v říjnu budou stranit společnosti. Chladný podzim je přinutí ukrývat se v teple jejich domovů a nikoho si nebudou chtít příliš pustit k tělu. Tenhle měsíc se pro vás tak stane časem rozjímání a přemýšlení o životě. Je dost možné, že vás postihne i nějaká nemoc, která vás donutí zcela se izolovat od společnosti. Ale hvězdy stojí při vás a nenechají vás dlouho se trápit o samotě.

Beran (21. března – 20. dubna)

V říjnu budete moci naplno zúročit svou tvrdohlavost. Jak je typické pro vaše znamení, půjdete si zarputile za svým cílem, kterým tentokrát nebude nic jiného než láska. Objeví se totiž člověk, který vás na první pohled zaujme, ale náklonnost bohužel nebude oboustranná. Máte ovšem velkou šanci na úspěch a nová láska může být už na obzoru.

Býk (21. dubna – 21. května)

V dohledu je rozchod. Býci jsou v tomto ohledu v říjnu nejohroženějším znamením a měli by si svůj vztah hýčkat víc než kdy dřív. Pokud to mezi vámi skřípe, snažte se partnerství všemi možnými způsoby podporovat a zažehnout ve vás obou tu starou vášnivou jiskru.

Ještě není pozdě znovu do vašeho vztahu vrátit žár. Ale pokud to v říjnu vzdáte, nevypadá to s vámi dobře a můžete rychle spadnout do kategorie osamocených duší.

Blíženci (22. května – 21. června)

Bytostně toužíte najít svou spřízněnou duši. Někoho, komu můžete dát svou plnou důvěru, kdo bude stát při vás a nikdy vás nepodrazí. Říjen se zdá být měsícem, kdy vaše dlouhé hledání dospěje k úspěšnému konci. Pozorně se dívejte kolem sebe, abyste toho člověka nepřehlédli. Možná ho totiž znáte už dlouho, jen jste doteď nepochopili, jak důležitý pro vás může být.

Rak (22. června – 22. července)

Raky čeká v říjnu období smutku a žalu. Přijdete o někoho velmi blízkého. Vaši rodinu a přátele obchází přízrak smrti a nemoci. Nejde s ním bojovat a uvrhne vás do skličujícího pocitu marnosti a beznaděje, kdy se budete na celém světě cítit úplně sami a ztracení. Ale nevěšte hlavu.

Ve hvězdách stojí, že i zázraky se dějí a ve vašem případě se může vše zase v dobré obrátit – stačí, když nebudete ztrácet víru a budete bojovat o své štěstí.

Lev (23. července – 22. srpna)

S přicházejícím podzimem na vás dolehnou pocity strachu a nejistoty. Najednou nebudete vědět, jak dál, kam se vydat a komu se dá věřit. Všichni lidé ve vašem okolí vám najednou budou připadat stejní, stereotypní a nudní. Vaše chuť k životu se bude v říjnu vytrácet a nejradši budete zavření doma jen sami se sebou. Až konec měsíce přinese zvrat a potkáte osobu, která vám ukáže, že svět tak jednotvárný a šedý rozhodně není.

zdroj:Kathy Hutchinson / Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Pošmourný říjen vás nemůže tentokrát vyvést z míry. Oblečte si oblečení v zářivých barvách a vyrazte na lov. Podle hvězd je právě teď ten nejlepší čas na seznamování a randění ve vás probudí úplně nového člověka. Potkáte spoustu zajímavých lidí a najednou nebudete vědět, komu dát přednost a se kterým to zkusit. Ale trvalým vztahům říjen nefandí, takže si užívejte svobody, flirtu a nezávazných setkání.

Váhy (23. září – 23. října)

V měsíci říjnu budete váhavější než kdy jindy. Budete hodně přemýšlet o své minulosti i budoucnosti a zvažovat, jestli kývnout na velmi vážnou nabídku, kterou od nějakého důležitého člověka dostanete. Budete postaveni před životní rozhodnutí a rozmýšlení bude skutečně na místě. Nic neuspěchejte a ptejte se zejména svého srdce, kterou cestou se chcete vydat.

Štír (24. října – 22. listopadu)

Budete ostří, sarkastičtí, kritičtí a vypočítaví. Říjen nebude měsícem přátelství a navazování nových vztahů – pro vás se stane měsícem popichování, ostrých poznámek a kritických průpovídek. I když se budete snažit tvářit mile, tuhle bodavou touhu v sobě nezadržíte. Ale dejte si na svou pusu přesto pozor, protože pokud naštvete důležité lidi, mohlo by se to velmi negativně odrazit na vašem dalším životě.

Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Tentokrát to vypadá slibně. Amor krouží nad vaší hlavou a je velmi pravděpodobné, že právě říjen vám přinese novou lásku. Nemusíte ji tvrdošíjně hledat, přijde k vám sama a zcela nečekaně. Najednou už nebudete sami a budete se cítit jako v ráji. Ten, kdo k vám přijde, navíc už nikdy neodejde.