Horoskop pro náctileté na srpen 2022: Raci si užijí plno akcí s přáteli, pro Ryby je srpen znamením letních lásek

Horoskop pro náctileté na srpen 2022: Raci si užijí plno akcí s přáteli, pro Ryby je srpen znamením letních lásek
Srpen je ve znamení odpočinku, nabírání nových sil do školy a užívání posledních momentů z letních románků a nových zážitků. Může být plný krásných vzpomínek, ale také pár zlomených srdcí. Jak bude vypadat ten váš?

Beran

Měsíc srpen bude ve znamení odpočinku a vašeho osobního růstu. Nyní máte čas utvrdit se, že tato změna je opravdová. Mezitím se můžete vrhnout na něco kreativního nebo si zlepšit své dosavadní schopnosti. Běžte ven s kamarády a užijte si menších románků, které na vás venku čekají.

Býk

Nebojte se životní změny a nesetrvávejte v minulosti. Srpen je pro vás obdobím pro prosazování sebe sama, avšak dávejte si pozor na lidi, kterým věříte. Letní dny je dobré využít ke sportování a zdravé stravě, blíží se podzim a cesty do školy budou pro vaši imunitu zátěží.

Blíženec

Komunikace, ta je klíčová pro veškeré dění v měsíci srpen, obzvlášť v případném vztahu je třeba promluvit si. Odpočiňte si a připravte se na příval energie ke konci měsíce, která vám pomůže se vším, co přijde. Opatrnost je v srpnu na místě, raději než sporty vsaďte na posezení u vody či táboráku s přáteli.

Rak

Druhý měsíc prázdnin si užijete ve velkém, plno akcí s přáteli a štěstí přicházející ze všech stran. Romantické večery pod hvězdami a dlouhé povídání si s tím, kdo vám je blízký, nebude chybět. Snažte se více zaměřit na své sny, můžete zkusit vést si snový deník. Třeba tak najdete novou inspiraci.

Lev

Vše nejlepší! Měsíc srpen vám pomůže nahlížet na vše z nové perspektivy, dávejte si však pozor na uzavření se do sebe. Začít psát deník pro ventilování myšlenek nemusí být špatný nápad. Běžte ven s kamarády a pořádně se rozmazlete, zasloužíte si to. Možná během toho potkáte svou spřízněnou duši, vesmír je totiž na vaší straně. Třeba to bude spolužák ze školy, třeba to bude někdo úplně nový.

Lev by mohl potkat spřízněnou duši, Zdroj: Guas/ Shutterstock

Panna

Začátek měsíce může být sice trochu zvláštní, avšak zbytek srpnových dnů se vám bude dařit. Užijte si volno ve společnosti známých i nových lidí, ale určitě nezapomeňte udělat si chvilku pro sebe a přečíst nějakou knížku. Na konci měsíce je dobré si stanovit své cíle na nadcházející školní rok.

Váhy

Pracujte na svých snech, máte nějaký koníček? Určitě v něm setrvejte! Nebo naopak začněte přijímat nové výzvy, vyplatí se to. Nebojte se během srpna zajít do společnosti a seznamovat se s novými lidmi, nebo vyrazit na nákupy a rozmazlit se. Nezapomeňte ale na dostatečný odpočinek, ať můžete další měsíc zazářit.

Štír

Srpen se táhne ve znamení něčeho nového. Opuštění starých zvyků či vztahů, aby mohla čerstvá energie vstoupit do vašeho života, je občas v životě nezbytná. Je na vás, jakou cestu zvolíte. Štěstí je však na vaší straně. Brigáda je tento měsíc určitě na místě.

Střelec

Začátkem měsíce se dostanete do pomalejšího tempa, které se v průběhu bude zvyšovat. Cestování bude skvělou příležitostí vyrazit prozkoumávat okolí a poznávat nové lidi. V průběhu si nezapomeňte dostatečně odpočinout, škola a povinnosti přichází a je nutné si stanovit cíle.

Kozoroh

Připravte se na nové zážitky a začněte objevovat nová místa. Na konci měsíce očekávejte něco neuvěřitelného. Osamělost vám v tomto měsíci také nehrozí, využijte zbytek prázdnin naplno.

Vodnář

Zapracujte na komunikaci a nebojte se změn v životě, odhalit špatné lidi ve svém okolí a zbavit se jich. Možná se objeví něco z minulosti, co bude potřeba vyřešit. V srpnu se vám bude dařit v kreativních záležitostech, můžete zkusit nový koníček a zapracovat na zlepšení. Třeba tak najdete svůj nový skrytý talent a začnete během školního roku chodit do nějakého kroužku.

Ryby

Pro ryby je srpen znamením mladých letních lásek. Bude se vám dařit a poznáte mnoho nových úžasných lidí. Nebojte se na chvíli zpomalit a rozhodně se soustřeďte na své zdraví, berte vitamíny a nabírejte síly. Dostat ze sebe všechno bude potřeba během školního roku, teď jsou prázdniny.

Zdroje článku: