Velký horoskop přátelství na rok 2022

Velký horoskop přátelství na rok 2022
Přátelství je jednou z nejdůležitějších hodnot v životě každého člověka. Tušíte, jak vás vnímají vaši blízcí? V čem vynikáte? A jaká znamení se s velkou pravděpodobností stanou vašimi nejlepšími kamarády?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Přátelství s vámi je extrémně vzrušující a občas také náročné. Jste stimulujícím a dynamickým přítelem, který neustoupí z žádného souboje, ani z přátelského.

Nejvíce si rozumíte s dalšími Berany a s Blíženci. Ač milostné vztahy mezi dvěma Berany nemají dlouhého trvání, přátelství mezi nimi jsou pevná a trvalá.

Blíženci doplňují bystrostí vaši schopnost vidět vše ze světlé stránky a společně se spolu skvěle bavíte a vymýšlíte bláznivé nápady.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Jste pohodovým znamením hledajícím potěšení a rádi se oddáváte smyslným požitkům, jako je vynikající jídlo, krásná hudba nebo líné svěží odpoledne strávené v houpací síti. Jste velkorysým přítelem a čas s vámi rychle plyne. Jste docela tvrdohlaví, čímž ostatní někdy překvapíte, naštěstí se snažíte konfliktům vyhýbat.

Hledáte spolehlivé přátele, proto si velmi dobře rozumíte s Pannami, které se stávají vaší oporou a přístavem.

S Raky si zase užíváte legraci a vaše požitkářské povahy si skvěle rozumí na večírcích a zábavách.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Milujete společnost, protože povídání, smích a vyměňování si příběhů s přáteli uspokojuje vaši zvědavost, nemluvě o chuti k zábavě nebo vzrušujícím situacím. Přátelství s vámi je hravé a spontánní bez ohledu na věk, v srdci jste stále mladí a připravení na dobrodružství. Někomu však může vadit, že svůj čas dělíte mezi spoustu přátel a známých, a je těžké poznat, na kom vám skutečně záleží.

S Váhami vás spojují intelektuální zájmy jako sledování uměleckých filmů nebo navštěvování muzeí. Se Lvy se zase navzájem povzbuzujete a hecujete k lepším výsledkům.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

přátelství hledáte především stabilitu a na oplátku se o přátele staráte jako o členy rodiny. Někdy je to však s vámi docela složité, protože býváte náladoví a nejste zrovna moc sdílní v oblasti pocitů, problémů nebo starostí. Na druhou stranu, jak se bude prohlubovat vaše důvěra a náklonnost, budete i vy ochotnější se otevírat.

Ryby jsou stejně empatické jako vy a navzájem v sobě najdete útočiště. S Kozorohem vytvoříte jeden z nejzodpovědnějších párů ze všech znamení a nikdy se nezklamete.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Vaše silné charisma přitahuje přátele a obdivovatele jako magnet. Své milované rádi obdarováváte a dáváte jim najevo, jak vám na nich záleží. Vše, co požadujete na oplátku, je stejná úroveň oddanosti. Na první pohled působíte silně a statečně, jen skuteční přátelé rozpoznají vaši něžnost a touhu po loajálnosti. 

Přátelé ve znamení Střelce vám jsou věrnými podporovateli a zároveň se můžete stát i skvělými obchodními partnery. Vah si vážíte pro jejich krásu a styl, shodnete se na důležitosti elegance a když někam vyrazíte, svět vám leží u nohou.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Jste velmi plachým znamením a navazování přátelství je pro vás běh na dlouhou trať. Nejdůležitější je pro vás důvěra a na přátele kladete stejně jako na sebe vysoké nároky, což může někdy způsobit, že se budou cítit nespravedlivě souzeni nebo kritizováni. Všichni vaši blízcí mohou potvrdit, že disponujete neochvějnou oddaností, a i když vztah s vámi není půlnoční party, jste spolehliví, ať se děje cokoliv.

Snažíte se napravovat životy ostatních, ale sami si o pomoc neřeknete, proto potřebujete za kamaráda Raka, který se o vás postará i beze slov. Skvěle vycházíte i se Štíry, kteří si stejně jako vy zakládají na důvěře a oddanosti.

Zdroj: Liderina / Shutterstock

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Vedete aktivní společenský život, a přesto se s vámi blízcí cítí výjimeční. Jste přirozeně kreativní, diplomatičtí a přátelství s vámi je postaveno na laskavosti a potěšení. Ovšem je pro vás náročné být upřímní, když se objeví napětí a konflikty, i když jsou běžnou součástí každého přátelství. Jak se všem snažíte zavděčit, stavíte jejich potřeby nad vaše. Abyste jim mohli opravdu pomoci, je důležité být nejprve sami spokojení.

S Býky vedete dlouhé rozhovory o umění a estetice a ač se často neshodnete, tyto debaty vás obohacují. S Vodnáři zase snadno navážete spojení na intelektuální úrovni.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Jste jedním z nejvíce pečujících a podporujících znamení. Přátelství s vámi je o intenzivních zážitcích a hlubokých rozhovorech, které odhalují nejniternější pocity, potřeby, naděje a obavy. Důvěra je pro vás důležitá, když se cítíte zraněni, ohrožováni nebo zrazeni, můžete zaútočit svým jedovatým ostnem.

Přátelé ve znamení Berana z vás dokážou dostat to nejlepší a naplno otevřít váš potenciál. Ač s Býky máte mnoho rozdílného, zakládáte si na věrnosti a jste citliví, proto se navzájem dokážete otevřít a svěřit se i s temnou minulostí.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Jste optimistickým a dobrodružným znamením, které je vždy připraveno na spontánní zábavu a vzrušení – od improvizovaného výletu po četbu poezie nebo pikantní jídlo v dosud nevyzkoušené restauraci. Život je pro vás o zkušenostech, hltáte vše, co svět nabízí, a po boku potřebujte někoho se stejným nadšením, který by zároveň přijal vaši nezávislost.

Kamarádi z řad Ryb vás vždy podporují i v těch nejšílenějších nápadech. Pokud potřebujete nabít energii nebo vymyslet další bláznivý nápad, zajděte za Střelcem.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Své povinnosti a odpovědnosti berete velmi vážně, včetně těch osobních, rodinných a profesních, a neustále se snažíte zlepšovat své postavení a pověst. Každý, kdo je vaším blízkým přítelem, musí být schopen přijmout váš nabitý program. Přátelství berete vážně a když jde do tuhého, jste vždy ochotni pomoci.

Panny jsou stejně pracovité a zodpovědné jako vy, proto u nich najdete pochopení i v záležitostech, kterým ostatní znamení nerozumí. Hledáte-li dlouhodobé přátelství, které s věkem bude zrát jako víno, obraťte se na Vodnáře.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Jako Vodnář jste společenským a extrovertním znamením, ale na druhou stranu vyžadujete i nezávislost a čas o samotě. Každý, kdo se s vámi chce přátelit, musí být schopen toto přijmout. Přátelství s vámi je fascinující a postavené na vzdělávání se, od otevřených konceptů po politická hnutí, humanitární nebo ekologické úsilí a další.

S Blížencem ovládnete každou party a navíc můžete společně vést vysoce intelektuální debaty.

Přítel ve znamení Lva velice dobře rozumí vaší potřebě být sám a dá vám prostor.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Jste velmi emotivní a intuitivní, což z vás dělá přítele, který vždy ví, jak se jeho blízcí cítí a co potřebují. Rádi se rozdáváte druhým a vaše přílišná obětavost vám někdy může až škodit, proto potřebujete někoho, kdo na vás bude dávat pozor.

Štíři mnoho lidí zastraší, ale vy víte, že hluboko uvnitř jsou rovněž citliví, navíc ví přesně co říct, abyste se dokázali otevřít a svěřit. Okolím jste často odepisováni jako přecitlivělí, Kozorozi však rozpoznají vaši moudrost a pomůžou vám se přes kritiku přenést.

 

Zdroje: