Horoskop na víkend 4. - 5. prosince: Dobrodružní Berani, odvážní Býci a vyčerpané Váhy

Horoskop na víkend 4. - 5. prosince: Dobrodružní Berani, odvážní Býci a vyčerpané Váhy
Sny, plány a touhy tento víkend přepadnou snad každého. A jak se s touto náloží vyrovná vaše znamení?

Beran

Jste připraveni prožít víkend plný dobrodružství, Berani. Sbalte batoh, vyzvěte přátelé a vyrazte do světa. Možná však musíte zůstat doma, a tak si pustíte alespoň dobrodružný film nebo cestopisný dokument. Tyto dny vás však povzbuzují do akce. 

Býk

Počínaje tímto víkendem se stanete odvážnými, Býci. Nárůst energie promění vše, na co sáhnete. V neděli se zaměřte na dlouhodobé investice a trvalé zdroje. Pokud potřebujete něco vylepšit, pusťte se do toho a požádejte ty, kteří vám s proměnou mohou pomoci. 

Blíženci

O víkendu si udělejte čas a promluvte si s někým blízkým o vašich nadějích a snech. Budete totiž připraveni podniknout kroky, které posílí vaši duši. V neděli budete prostě neodolatelní. Můžete mít chuť prohloubit váš začínající partnerský vztah nebo nová přátelství.

Rak

Možná vás o víkendu napadnou nějaká předsevzetí. Nečekejte na nový rok a začněte s nimi hned. Netlačte na sebe a zavedení nových zvyků plánujte s chutí a zvědavostí. Srovnání s ostatními vás může motivovat, ale nemělo by vás vyčerpávat.

Lev

Pokud jste se v posledních dnech schovávali za oponou, o víkendu směle vystupte na jeviště. Jakékoli vyjádření vašeho pravého já bude mít magickou sílu. V neděli vás může přepadnout perfekcionistická nálada. Nenechte si jí zkazit den a plánovaně se věnujte maličkostem.

Panna

Vše, co zútulní váš domov pro vás bude tento víkend přitažlivé. Zavoní vaším domovem čerstvě upečený jablečný závin nebo dokončíte vánoční výzdobu? Všechny tyto maličkosti jsou pro vás nesmírně důležité. V neděli pozvěte přátelé a užijte si neformální zábavu.

Váhy

Může vás přepadnout smutek a vyčerpání. Rozhodně se nepřetvařujte a nehrajte si na ty, kteří vždy a vše zvládnou. Místo toho oslovte soucitnou kamarádku, bude balzámem pro vaši duši. 

Štír

Tento rok objevujete a rozvíjíte své talenty, Štíři. I když stále můžete mít pocit, že výsledek vašeho snažení je v nedohlednu, vše pomalu zapadá na své místo. Víkend vám může opět o trochu více rozšířit obzory a poskytnou řadu dalších příležitostí. 

Střelec

Sobotní odpoledne s sebou přinese vzrušující příval energie. Opřete se o nové příležitosti, které vám pomohou stát v centru pozornosti a získat pozornost zajímavých lidí. Nebojte se jít vpřed, Střelci.

Kozoroh

Zatmění slunce v novoluní vás povzbuzuje k tomu, abyste si přiznali a znovu se podívali na vámi vytvořené zábrany, které vám nyní stojí v cestě. Tím, že si je přiznáte, pomůžete k jejich uvolnění a proměně v něco smysluplného. 

Vodnář

To, co jste v poslední době zanedbávali, můžete o tomto víkendu zlepšit. Možná to bude vyžadovat nepříjemný rozhovor, ale pokud se tím vyřeší stagnující věc, stojí za to stresující konverzaci překonat. 

Ryby

Neúnavně následujte cestu, která vás láká. Příští týden se objeví mnoho možností, jak následovat své sny. Nyní však nabírejte síly a relaxujte v přírodě či doma u kamen. Rozhovory s dobrými přáteli vám pomohou při nejistém váhání. 

 

Zdroj: