Horoskop na rok 2023 pro Lvy: Venuše vám zajistí celoroční přísun lásky

Horoskop na rok 2023 pro Lvy: Venuše vám zajistí celoroční přísun lásky
Lvi se od pradávna nejvíce perou se svým vlastním egem. Bude rok 2023 v tomto ohledu revoluční, nebo mohou být lidé narození ve znamení krále šelem v klidu a proplouvat životem v zaběhnutých kolejích?

Rok 2023 si pro Lvy připraví poměrně chaotický start, kdy vám občas nebude jasné, kde vám hlava stojí. Přesto vám slibuje konec, kdy budete mnohem šťastnější a spokojenější než na jeho začátku. V lásce a vztazích se vám bude poměrně dařit, ovšem během roku může nastat krize v práci. Dočkáte se pak na konci roku onoho slavného „konec dobrý, všechno dobré“?

Láska

Po milostné stránce má horoskop Lvů v nadcházejícím roce jistě co nabídnout. Láska a vztahy jsou bezpochyby jednou z oblastí, která pro vás bude v roce 2023 zářit nejjasněji díky silnému vlivu Venuše po celý rok. Jakýkoli druh romantického požitkářství navíc napomůže vašemu osobnímu rozvoji.

Šanci dostanou zejména Lvi, kteří chtějí pokročit a usadit se se svou láskou. Láska a vztahy mohou projít určitými překážkami kvůli Saturnu v prvním čtvrtletí – mohou se objevit spory mající svůj původ ve starších vztazích, které mohou brzdit milostný život manželských i nesezdaných párů.

Nechte tedy minulost stranou. Jakékoli pochybnosti o vašem vztahu budou v průběhu roku pouze dočasné a postupně se vytratí jako pára nad hrncem. Září a říjen pak budou nejvhodnější dobou pro navázání nového vztahu.

Finance

Je důležité vyhnout se hloubání v minulosti a podniknout kroky, které vám pomohou přinést plody v budoucnosti. V první čtvrtině roku můžete být poměrně klidní – žádné výrazné výdaje vás nečekají. Bohužel však totéž platí také o výdajích.

Oproti tomu druhý kvartál bude ideálním obdobím pro investice, přičemž zisku se dočkáte již v průběhu léta. Bude dobré si pro rok 2023 sestavit odpovídající rozpočet a ideálně se jím také řídit. Koncem roku se pak rozhodnete svůj výdělek zúročit ve formě zážitků a nejrůznějších volnočasových aktivit.

Kariéra

Jupiter je připraven podpořit vás v kariérním růstu. Pokud studujete, čeká vás náročné období, kde budete muset projevit vlastní iniciativu, abyste dosáhli potřebných úspěchů. Start roku bude plný rozptýlení, které vám ztíží dodržení slíbených termínů.

Do toho se připletou také zdravotní potíže, kterým však budete moci včasným řešením předejít. V druhé polovině roku se pak konečně uklidníte, mysl se vám vyčeří a začnete hýřit zajímavými nápady. Uvědomíte si také, co od svého profesního života chcete, a než rok 2023 dospěje ke konci, své sny si v této oblasti splníte.

Rodina Zdroj: Superstar / Shutterstock

Rodina

Při jednání s důležitými lidmi ve vašem životě jednejte opatrně. V tomto roce vás mohou obklopovat problémy spojené s manželstvím, a proto je nechcete utužovat tím, že budete vůči svému partnerovi nebo partnerce jednat nezrale či nevyspěle. Dobrou zprávou je, že horoskop Lvům předpovídá zlepšení vašich vztahů s příbuznými. Rozkvetou také romantické vztahy mezi manželskými i nesezdanými páry.

Jste-li rodiči dospívajícího dítěte, musíte sledovat jeho čas strávený u obrazovky a snažit se ho co nejvíce omezit. Aniž byste narušovali jejich soukromí, ujistěte se, že nejsou rozptylováni od věcí, které jsou důležité a doplňují jejich celkový růst. Únor a srpen jsou pro vás nejlepší měsíce, pokud se o dítě teprve snažíte.

Zdraví

Ohledně zdraví se v roce 2023 Lvi nemají čeho bát, alespoň co se týče ledna až března. Ti, kteří očekávají zlepšení zdravotního stavu, se po prvním čtvrtletí konečně dočkají. Rizikovým orgánem, na který si budete muset dávat pozor, bude váš zrak.

Chraňte je tedy například přes světlem z obrazovek s pomocí speciálních brýlí. V budoucnu budete rádi, že jste to udělali. Také můžete začít pravidelně běhat a cvičit – někteří z vás mohou totiž trpět problémy s váhou a pohyb bude tím nejefektivnějším způsobem, jak s přebytečnými kily zatočit.