Horoskop na tento týden: Štíři budou utrácet, Býci budou zmateni

Horoskop na tento týden: Štíři budou utrácet, Býci budou zmateni
Začátkem týdne se můžeme rozhádat s přáteli, kvůli střetu Marsu s Merkurem a Venuší budeme mít pocit, že k nám nejsou poctiví. Od středy je také pravděpodobné, že budeme vše vidět pozitivněji, než jaká je skutečnost. Jak se bude tento týden dařit Vám?

Beran (21. března – 19. dubna)

Začátek týdne nebude vůbec dobrý. Vše, co Vám řeknou ostatní, pochopíte špatně. Budou se Vám snažit pomoci, ale dle Vašeho úsudku Vám budou neustále něco vytýkat. Jak bude týden pokračovat, neustále se to bude zhoršovat. Pozor na rozhodování obzvláště o víkendu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše instinkty a Vaše logické uvažování nebudou již v pondělí na stejné vlně. Můžete se cítit hodně zmateně. Rozhodnutí byste tento týden dělat neměli, obzvláště od středy, kdy si vše budete vykládat špatně. Nedělejte žádná rozhodnutí, dokud si je důkladně nepromyslíte.

Blíženci (21. května – 21. června)

V pondělí a v úterý budete mít největší šanci, že naštvete člověka, který je Vám nejbližší. Dejte si pozor na emoce, budou opravdu nevyzpytatelné. Od středy se vše ještě zhorší a nejhůře se budete chovat o víkendu. Svůj názor budete projevovat více než obvykle, bohužel tím nejhorším možným způsobem.

Rak (22. června – 22. července)

Začátkem týdne uděláte vše pro to, abyste všechno stihli. Péče o druhé však může zmařit Váš plán pečovat také o sebe. Od středy do neděle s tím budete chtít něco udělat, avšak příliš toho nezmůžete, okolnosti půjdou proti Vám. Myslete více na sebe, abyste se z toho všeho nezbláznili.

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaši přátelé Vás v pondělí a v úterý budou opravdu prudit, budou Vám zasahovat do života, z čehož nebudete mít radost. Od středy se můžete zamilovat do jednoho ze svých přátel, udělejte si čas na zhodnocení celé situace. Obzvláště o víkendu se můžete zamilovat do špatné osoby.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vaše rodinu bude štvát, že si na ni již od pondělí neuděláte téměř žádný čas, poněvadž se budete věnovat Vaší kariéře. Od středy si nebudete rozumět vůbec s nikým, pokud nebudete dostatečně komunikovat. Sdělte své rodině logické důvody, proč na ně zrovna nemáte čas.

Váhy (23. září – 23. října)

Tento týden se Vám nebude nic dařit. Začne to v pondělí, kdy vstanete se špatnou náladou. Je dost možné, že jste si tento týden naplánovali jinak, něco se Vám nezdaří. Nicméně od středy se vše ještě zhorší, marně budete přemýšlet o tom, proč se toto děje. Nejhorší to bude o víkendu, nebudete vidět věci takové, jaké jsou.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Váš týden bude velmi přemýšlivý. Obzvláště první dva dny budete hodně uvažovat o všem možném. Od středy si dejte pozor na finance, můžete si koupit předmět, který ve skutečnosti nepotřebujete. O víkendu zaujmete odmítavý postoj ke všem lidem, kteří Vám zkříží cestu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

První dva dny v týdnu nebudete tak optimističtí jako obvykle, naopak Váš negativní přístup může odradit nejednoho přítele. Od středy se Vám stane nejedna nepříjemnost, s níž si spojíte to, co se Vám stalo v minulosti. Víkend je ve znamení chyb, které uděláte, pokud si nedáte dostatečný pozor.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

První dva dny budete mít tendenci žárlit na úspěch všech lidí kolem Vás, jelikož Vám osobně se v práci příliš dařit nebude. Vše se zhorší od středy, kdy budete zmateni a neschopni přijmout pravdu takovou, jaká je. Měli byste nad nynější situací důkladně popřemýšlet, pokud chcete s ostatními vycházet.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Budete příliš společenští, co se týče prvních dvou dnů v týdnu. Přátelství však může přerůst v něco více. Také se setkáte s problémy kvůli tomu, s kým se stýkáte. Uprostřed týdne můžete mít problémy kvůli špatným informacím. Pokud máte s přáteli špatný vztah, o víkendu se s nimi nestýkejte.

Ryby (19. února – 20. března)

Váš postup v kariéře bude v pondělí a v úterý zaostávat, ne proto, že byste se nesnažili, nýbrž proto, že se bojíte požádat o povýšení či větší peníze. Od středy to nebude jiné, navíc budete věci vidět jinak, než ve skutečnosti jsou. O víkendu hrozí, že se rozkmotříte s jedním z Vašich přátel.

Zdroj článku: