Horoskop na 4. červnový víkend: Kozorozi si nebudou jisti sami sebou, Ryby budou pomáhat

Horoskop na 4. červnový víkend: Kozorozi si nebudou jisti sami sebou, Ryby budou pomáhat
Finanční situace se buď zlepší, nebo zhorší. To vše záleží na tom, kolik času si uděláte na přemýšlení o své finanční situaci tento víkend. Měsíc v Býku v pátek a v sobotu nám pomůže rozjasnit naši vizi budoucnosti. Co čeká přímo vás? Zde se to dočtete.

Beran (21. března – 19. dubna)

Finance a romantika budou hlavní témata tohoto víkendu, avšak i přesto ty finance budete řešit poměrně více. Naskytnou se vám nové možnosti, jak si přivydělat, chyťte tuto šanci. V neděli je nejlepší možnost udělat něco pro komunitu a zároveň si přivydělat nemalé peníze.

Býk (20. dubna – 20. května)

Cokoliv si usmyslíte, se vám splní. Tento víkend není nic, co by vás mohlo zastavit či odradit od splnění vašeho snu. Navíc, pokud byste chtěli dosáhnout většího příjmu, Jupiter se o to v neděli postará společně s Měsícem v Blížencích. Vaše prosperita se značně zvýší.

Blíženci (21. května – 21. června)

Dejte si pozor na své sny, které k vám o víkendu přijdou. Pečlivě si je zapište a následně hledejte jejich pravý význam. Vaše noční sny vám totiž dokážou změnit váš život k lepšímu, pokud pochopíte jejich význam. V neděli můžete očekávat zvýšenou sebedůvěru.

Rak (22. června – 22. července)

Pomáhat druhým lidem ke spokojenosti je vaše životní motto, které o tomto víkendu ještě zesílí. Uděláte vše pro to, aby druzí lidé nestrádali. V neděli budete plni duchovna, poněvadž si uvědomíte, že vaše sny nejsou pouze výplod fantazie vašeho mozku, ale nesou vám poselství.

Lev (23. července – 22. srpna)

Uvolněte se, přichází opravdu klidný víkend bez komplikací. Pokud se rozhodnete tento víkend strávit pracovně, vše se vám bude dařit. V neděli se rozhodnete strávit čas ve společnosti někoho, komu důvěřujete a koho máte rádi. Nuda s vámi rozhodně nebude.

Panna (23. srpna – 22. září)

Již od začátku víkendu nedokážete posedět na jednom místě, neustále budete hledat nějakou stimulaci. Také se můžete těšit na novou příležitost. V neděli máte zvýšenou možnost kariérního růstu. Můžete narazit na někoho, kdo vám pomůže v postupu.

Váhy (23. září – 23. října)

Celý váš víkend bude prakticky věnován vašemu partnerovi, pokud nějakého máte. Pokud ne, nezoufejte, také vy si užijete mazlení s člověkem, kterého máte rádi. Může vám také přijít dopis z dědického řízení. V neděli převládne touha cestovat na neznámá místa.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Práce tentokrát nemá ve vašem víkendu co dělat. Budete cítit potřebu milovat a být milováni. Kvůli práci jste většinou neměli na své milované čas, nyní to však chystáte změnit. Možná budete přemoženi přílišnými emocemi, avšak můžete je využít jako inspiraci.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nezáleží na tom, zda nemáte zaměstnání či se snažíte změnit práci, tento víkend se budete poohlížet po různých příležitostech stabilní práce. Budete si pečlivě zapisovat nabídky, které vás zaujaly, poněvadž si uvědomíte, že současná práce vám příliš nevyhovuje.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Zaznamenáte zvýšenou kreativitu, kterou začnete okamžitě prosazovat. Naneštěstí pro vás vám tato kreativita spíše ublíží a vy o sobě začnete pochybovat. Nebojte, vyspíte se z toho. Vstanete s posílenou sebedůvěrou. V neděli se s nadšením vrhnete do práce a odvedete ji dobře.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

V pátek i v sobotu se vše bude točit okolo vašeho domova a lidí žijících ve vaší domácnosti. Možná se přestěhujete, možná vám vaše kreativita umožní přetvořit vaše bydlení na domov snů. Nespěchejte s rozhodnutími. V neděli si s partnerem užijete, pokud žádného nemáte, můžete si nějakého najít.

Ryby (19. února – 20. března)

Pomoc ostatním je to, co od vás hvězdy tento víkend očekávají. Pomoc lidem v nouzi je opravdu hezká, měli byste začít v této oblasti. Váš soucit se ještě prohloubí. V neděli zůstanete doma a budete se snažit pomoci lidem, kteří pro vás něco znamenají.

Zdroj článku: