Horoskop na 4. červnový týden: Panny pomůžou lidem, Vodnáři budou pracovat na změně

Horoskop na 4. červnový týden: Panny pomůžou lidem, Vodnáři budou pracovat na změně
Tento týden se bude nést ve znamení pochopení a starosti o své nejbližší, poněvadž v úterý vstoupí Slunce do vlivu Raka a zároveň od středy se Venuše bude nacházet pod vlivem Blíženců. Na co se můžete tento týden těšit vy? Přečtěte si tento horoskop a dozvíte se to.

Beran (21. března – 19. dubna)

Sice to u vás není zvykem, ale rozhodnete se zůstat po většinu času doma. Nudit se ale rozhodně nebudete, odhalíte v sobě skrytého génia, který vždy vymyslí nějakou zábavu. Můžete trávit čas s partnerem nebo si k sobě pozvat kamarády na menší večírek. Větší letní úklid také neuškodí.

Býk (20. dubna – 20. května)

Uvědomíte si, že se toho potřebujete ještě hodně naučit. Z tohoto důvodu na sobě začnete tvrdě pracovat. Budete vyjadřovat své názory, cítíte, že musíte být více sami sebou. To vám může pomoci prohloubit současný vztah nebo si najít novou známost. Také v kariéře poznáte zlepšení.

Blíženci (21. května – 21. června)

Jak finance, tak i láska budou u vás vzkvétat. Vaše sebedůvěra, která se náhle objeví v úterý při letním slunovratu, vám značně zlepší život. Od středy navíc zaznamenáte zvýšenou kreativitu, která vám pomůže najít si lepší zaměstnání, pokud vám nynější nevyhovuje.

Rak (22. června – 22. července)

Cokoliv si zamanete, to se vám splní. Následujte své sny a brzy zjistíte, že vaše snaha nebude marná. Váš osobní růst je na vzestupu. Od středy se budete setkávat s vodítky, která vám prozradí, že k lepší budoucnosti budete muset uzavřít svou minulost.

Lev (23. července – 22. srpna)

Nebudete si jisti sami sebou až do úterý. Myslíte si, že děláte něco špatně, ale nevíte co, a tak strávíte nějaký čas o samotě. Od středy se opět začnete setkávat se svými přáteli, jelikož si uvědomíte, kdo je pravý přítel a kdo falešný.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vaše mysl vám prozradí, že je načase pomáhat jiným lidem. Vyrazíte proto do společnosti a hned vyhledáte člověka, který potřebuje pomoc někoho dalšího. Od středy budete myslet svými city. Možná si najdete nového partnera, a pokud nějakého máte, budete testovat jeho zamilovanost.

Váhy (23. září – 23. října)

Vaše ambice již od počátku týdne nebudou brát konce. Přejete si něco velkého dokázat a do realizace svého snu investujete všechen čas z tohoto týdne. Můžete jet na dovolenou někam, kde sídlí kultura, která vás zajímá. Můžete si též najít novou lásku.

Zdroj: Robert Kneschke/ Shutterstock

Štír (24. října – 21. listopadu)

Již v pondělí se vám otevřou nové obzory a vy se začnete více soustředit na váš vnitřní i vnější svět. Pokusíte se ho zlepšit. Můžete pomáhat lidem nezištně či se jít vzdělávat. Budete se snažit příliš nenadávat na lidi, na kterých vám nejvíce záleží, a sice od středy.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Emoce, zvyky či dokonce lidé, kteří vás brzdí ve vašem rozletu v životě, musí v úterý okamžitě stranou. Od středy, pokud máte partnera, se mu budete věnovat, v opačném případě budete trávit čas s lidmi, na nichž vám záleží ze všeho nejvíce.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pokud máte partnera, tento týden se zaměříte pouze na zlepšení vztahu. Pokud zatím partnera nemáte, soustředíte se na zlepšení vztahů s osobami, s nimiž máte nejvřelejší vztah, popřípadě můžete navázat skvělý obchodní vztah. Práci v tuto dobu nebudete příliš přehánět.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Od úterý se budete snažit na sobě něco změnit k lepšímu. Můžete začít cvičit, zvětšovat své svaly či upravit jídelníček. Také vaše chování rapidně změníte. Od středy jste otevřeni zábavě. Můžete se jít bavit s přáteli nebo se pobavit doma se svým miláčkem.

Ryby (19. února – 20. března)

Pokud máte partnera, budete se věnovat pouze jemu. Pokud ne, v úterý bude vhodný čas se po nějaké známosti poohlédnout. Od středy budete opravdu výřeční. To ocení vaši přátelé, kteří se s vámi ochotně zapojí do rozhovorů o různých tématech.

Zdroj článku: