Horoskop na 2. srpnový víkend: U Štírů se probudí kreativita, Lvi najdou svůj blok

Horoskop na 2. srpnový víkend: U Štírů se probudí kreativita, Lvi najdou svůj blok
V pátek to nebude pro většinu z nás lehké, ocitneme se bez inspirace a naše emoce budou jako na horské dráze, a to kvůli konjunkci mezi Saturnem a Měsícem. Naštěstí již v sobotu se Měsíc přesune pod vliv Ryb, což podporuje kreativitu. Na co se můžete tento víkend těšit?

Beran (21. března – 19. dubna)

Pátek a sobota nebudou vaše nejšťastnější dny. Hlavně pozor na vaše finance, pokud nemoudře utratíte všechny své zásoby, mohli byste toho později litovat. Také se pokuste udržet své emoce na uzdě. V neděli budete hodně energetičtí a budete mít spoustu nápadů.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud jste se své kariéře v poslední době věnovali naplno, v pátek se objeví úspěch a pokrok. V sobotu a v neděli strávíte čas s lidmi, na nichž vám záleží nejvíce, a odpočinete si od práce. Ve vašem domově se v neděli budete cítit dobře. Též můžete pomáhat lidem.

Blíženci (21. května – 21. června)

Jakkoliv se vám v pátek nebude chtít pracovat, budete muset. Souhra okolností vás k tomu donutí. Sobota nebude příznivá, pokud se setkáte se svou rodinou, neshodnete se, pokud budete říkat to, co máte na mysli. Pokud v neděli strávíte čas s milovanou osobou, porozumíte si.

Rak (22. června – 22. července)

Na cokoliv dnes pomyslíte, to se bude ve vaší mysli ubírat negativním směrem, hlavně v pátek ráno. V pátek odpoledne a v sobotu byste se měli odhodlat zkusit nové věci, budou mít na vaši psychiku pozitivní vliv. V neděli se setkejte s člověkem, kterého milujete, budete mít romantickou náladu.

Lev (23. července – 22. srpna)

Tento víkend se budete zaměřovat na lásku, ať už jste zadaní, či nikoliv. Pozor na blok, který ve svém nitru máte a který vám znemožňuje projevit lásku. To platí do soboty. V neděli nebudete mít na lásku ani pomyšlení a raději se pobavíte se svými přáteli.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nebudete hledět na to, co v životě potřebujete. Měli byste pro svou pohodu a své zdraví udělat maximum, jakkoliv hodně se vám do toho nebude chtít, hlavně v pátek. V sobotu zatoužíte po intimní společnosti, což bude pokračovat také v neděli.

Váhy (23. září – 23. října)

Dělejte v pátek praktické věci, na vymýšlení nových nápadů nebudete mít energii. Jděte ke své rodině na návštěvu či si pokliďte. V sobotu zažijete inspirační bombu ve vaší hlavě. V neděli byste měli trávit čas s milovaným člověkem, uklidní to vaši mysl.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Váš spolubydlící nebude mít začátkem víkendu radost, jak hodně se angažujete do změny domova či vymýšlení pravidel. Vše se změní v sobotu, kdy začnete mít hodně kreativní myšlení. Raději než na pomstu se soustřeďte na lásku a romantiku, a to i případě, že partnera nemáte.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

V pátek si uvědomíte, že váš domov potřebuje trochu úprav a také váš spolubydlící potřebuje někoho, s kým by si mohl popovídat. Celý víkend budete romantičtí i kreativní, tak toho řádně využijte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

V pátek nebudete komunikativní, uzavřete se do sebe před celým světem. V sobotu nahradíte veškeré zmeškané konverzace, budete si chtít povídat se všemi o všem. V neděli zatoužíte po romantice, naplánujete si krásný den s člověkem, který se vám líbí.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vaše sebeúcta v pátek zmizí na celý den. V sobotu se budete chtít hýčkat, avšak pozor na přílišné utrácení, zejména za vybavení domácnosti. Útrat byste později mohli hořce litovat. V neděli zatoužíte po romantice, pokud budete připraveni, můžete se pustit do intimních hrátek.

Ryby (19. února – 20. března)

Cokoliv si v pátek budete myslet, musíte brát s rezervou. Budete mít hodně špatný úsudek. Své intuici můžete věřit až od soboty. V neděli začnete pracovat na projektu, který do vašeho života přinese nějaké ty peníze navíc.

Zdroj článku: