Horoskop na 1. červencový víkend: Střelcům nevyjde naplánování, Raci by měli zůstat doma

Horoskop na 1. červencový víkend: Střelcům nevyjde naplánování, Raci by měli zůstat doma
​​​​​​​Vše se tento víkend bude točit převážně okolo Měsíce, který bude v pátek i v sobotu pod vlivem Lva a v neděli se přesune pod vliv Panny. Můžeme očekávat touhu splnit si své sny a udělat pro to maximum, zároveň si musíme dát pozor na naši náladu. Jak na tom o víkendu budete vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

V pátek odpoledne a večer rozhodně nechoďte ven, nemusíte se shodnout s člověkem, který vám může udělat něco špatného. Pokud uděláte rozhodnutí, ujistěte se, že budou moudrá, jinak se vám o víkendu zle povede. V neděli se dostanete ze své špatné nálady.

Býk (20. dubna – 20. května)

O tomto víkendu budete mít nesnesitelnou touhu pracovat, jakmile zjistíte, že právě díky práci se nejlépe vyjádříte. Tento víkend nemusí být ten nejlepší ve vašem životě, ale s trochou píle ho přežijete. V neděli se můžete těšit na skvělou náladu a zasloužený klid.

Blíženci (21. května – 21. června)

Připravte se na touhu uniknout do světa fantazie. Vzhledem k vaší povaze vám nebude dělat problém být v tomto světě a zároveň v tom hmotném. Vaše nálada bude dobrá po celý víkend. V neděli zatoužíte setkat se se svými biologickými rodiči a sourozenci.

Blíženci zatouží po společnosti své rodiny, Zdroj: wavebreakmedia/ Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Cítíte se, jako by vám nic nemohlo zkazit náladu. Probudíte se s pozitivní energií nejen v pátek, ale také v sobotu. Pokud chcete, aby vám tato dobrá nálada vydržela, zůstaňte sami doma. V opačném případě vám špatně naladěný člověk zkazí den. Soustřeďte se na plnění svých snů, tento víkend je ta nejvhodnější doba, obzvláště v neděli.

Lev (23. července – 22. srpna)

Dejte si pozor převážně v oblasti vztahu a kariéry. Buďte v těchto oblastech upřímní. Pokud nebudete, lidé vás sice mohou chvíli obdivovat, avšak v neděli se dozví pravdu a budou na vás naštvaní. Pokud toužíte po poklidném víkendu, nic si nepřibarvujte.

Panna (23. srpna – 22. září)

Váš sen, který si budete v pátek ráno pamatovat, vám vyzdvihne náladu na celý víkend a také vás může něco přiučit. Uvědomíte si, že ne všeho jde docílit tvrdou prací, a tento víkend si náramně užijete. To, co jste chtěli přes víkend stihnout, necháte na jindy, nyní budete relaxovat.

Váhy (23. září – 23. října)

Jakmile dokončíte svou práci, vyrazíte do společnosti se spoustou svých přátel. Budete jim mít toho tolik co říci. Naneštěstí v sobotu tak nadšení nebudete, pohádáte se s osobou, která je vám nejbližší. V neděli budete trochu citlivější než normálně, můžete mít pocit, že jsou všichni proti vám.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Štěstí se k vám v pátek otočí, jakmile získáte pracovní nabídku, která se neodmítá. Pomůže vám to vydělat velké množství peněz. Pokud máte partnera, sobota nebude váš nejlepší den. V neděli se vzbudíte s potřebou pomáhat druhým lidem. Pomůže vám to k pocitu napravení chyb z minulosti.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

V pátek budete mít pocit, že vás nic nemůže zastavit. Budete mít skvělou náladu a začnete si pečlivě plánovat váš strávený víkendový čas. Ovšem pokud chcete vyrazit s přáteli či rodinou, myslete na to, že není nejvhodnější doba, budete emocionálně vypjatí. V neděli se vše vrátí zpět do normálu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

V pátek budete hnáni potřebou po intimitě s další osobou, tou, k níž máte nejblíže. Pokud nedostanete, po čem toužíte, v sobotu se u vás dostaví otřesná nálada. Ve spojení se snahou více komunikovat vás to může izolovat od vašich nejbližších. V neděli se rozhodnete napravit chyby ve vašem životě.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Na co v pátek sáhnete, to se vám bude dařit. Není nic, čeho byste nemohli dosáhnout, a to díky vaší silně vyvinuté kreativitě. Ovšem toto štěstí vám nevydrží nadlouho, poněvadž již v sobotu budete slova jiných lidí chápat naprosto špatně. Teprve v neděli pochopíte, o co lidem kolem vás šlo, díky vlivu Měsíce pod vlivem Panny.

Ryby (19. února – 20. března)

V pátek se probudíte s opravdu dobrou náladou a celý den si užijete. V sobotu vám váš skvělý víkend zkazí vaše myšlenkové pochody. Začnete si představovat, že se k vám všichni obrátili zády, a tuto iluzi promítnete do reality alespoň ve svých myšlenkách. V neděli si všimnete, že ne všechno je tak, jak se na první pohled zdálo.

Zdroj článku: