Horoskop pro milovníky zvířat aneb, které zvířátko je pro vás to pravé a které byste si naopak nikdy neměli pořizovat?

Horoskop pro milovníky zvířat aneb, které zvířátko je pro vás to pravé a které byste si naopak nikdy neměli pořizovat?
Milujete zvířata, ale nemůžete se stále rozhodnout, které zvířátko je pro vás to nejvhodnější? Anebo by vás pouze zajímalo, jaké zvíře pro vás konkrétně představuje spřízněnou duši a jakému se raději ve svém životě vyhnout? V každém případě se vše podstatné dozvíte v následujícím horoskopu.

Beran

Beran je stoprocentní pedant na úklid. Nesnese doma prach, natož psí chlupy. Pes, kočka ani králík tak pro Berana nejsou příliš vhodná stvoření. Beranovi se rozhodně více zavděčíte papouškem či rybičkami. Nepohrdne ovšem ani hadem či dokonce pavoukem.

Býk

Býci abnormálně milují svobodu a také svůj prostor. Z tohoto důvodu bude Býkům rozhodně přinášet štěstí papoušek, který mu bude dělat zajímavou společnost v prostorné voliéře. Býk se totiž bude cítit přesně tak, jako on. Pokud ovšem Býci zatouží po pořízení pejska, rozhodně by se měli uchýlit k plemeni, které je vhodné pro rodiny. Jednat se může o zlatého retrívra či labradora.

Blíženci

Blížence velmi přitahují různá exotická zvířata, jako například leguání či hadi a také pavouci. Každopádně se chovem těchto exotických zvířat Blíženec nechce příliš zabývat, tudíž si raději pořídí psa či kočku. Společnost jakéhokoliv zvířete je pro Blížence nesmírně důležité, a to zejména ve chvíli, kdy nemají partnera či rodinu.

Raci

Mezi oblíbené mazlíčky Raků patří kupodivu hospodářská zvířata. Roky totiž sní o tom, že si pořídí velkou farmu, kde budou všechna tyto zvířata chovat a čerpat z nich energii. Pokud jsou ovšem pro Raka tyto sny nereálné, spokojí se i s mazlíčkem v podobě kočky či myši.

Lev

Pro Lva musí být domácí mazlíček vždy něčím zvláštní. Jelikož sami upínají pozornost především na výkon, budou si volit spíše jednoho nežli více domácích mazlíčku a těm budou věnovat veškerý svůj volný čas a také na ně budou upínat svou pozornost. O každé zvíře, které si vyberou se famózně budou umět starat.

Panna

Panny milují nejen kočky, ale také psi. Duše těchto zvířat je pro ně něčím fascinující a zároveň jim připomíná lidské bytosti. Podobný mazlíček se tak pro Panny stane jejich naprosto rovnocenným partnerem a členem jejich domácnosti.

Váhy

Váhy milují menší domácí zvířátka, a tak si rády pořizují například morčata či králíky. Milují ovšem také ptactvo, a tak si často pořizují také andulky či papoušky. Často také sní o tom, jak budou mít na své zahradě obrovskou voliéru s několika druhy ochočených ptáků.

Štír

Pro Štíry je ideálním zvířetem jakákoliv kočkovitá šelma. Mají totiž mnohé společné a sice, že jsou hravé, mazlivé a také nezkrotné. Štíři navíc milují zvířata, která jsou inteligentní a také něčím užitečná.

Střelec

Tahouny Střelců bývají zejména lamy či koně. Tato velmi vznešená zvířata si ovšem Střelci pouze stěží pořídí do svého domů, a tudíž raději sahají po psech či kočkách, které také milují a nejraději by jich měli doma hned několik.

Kozoroh

Kozoroh si domů vždy pořídí zákonitě pouze psa. Kozorozi psi totiž naprosto milují. V případě, kdy Kozoroh nemá možnost si pořídit, jakkoliv velkého psa, pořizují si akvária s rybičkami, ze kterých čerpají energii. Milují rovněž různé plazy a také obdivují želvy.

Vodnář

Vodnáři ze všeho nejvíce milují moudrá a také klidná zvířata. Proto jsou pro ně ideálními parťáky sovy či želvy. V případě, kdy si pořídí psa, budou si pořizovat plemeno, které má mírnou povahu a které se rychle učí novým věcem.

Ryby

Ryby milují naprosto všechna zvířata na světě a kdyby to bylo jen trochu možné, měli by doma od každého druhu jedno zvíře. Jelikož mají problémy s pravidelností může se jim občas stát, že zapomenou svého mazlíčka vyvenčit či dokonce nakrmit. Ideálním zvířetem je tak pro toto znamení rozhodně had či želva.

Zdroj:

  • autorský text