Velký horoskop na listopad pro rozvedené: Vodnáři si začnou nově získanou svobodu náležitě užívat, Panny propadnou depresím

Velký horoskop na listopad pro rozvedené: Vodnáři si začnou nově získanou svobodu náležitě užívat, Panny propadnou depresím
Rozvod poznamená každého. Někomu trvá uzdravení se po rozvodu déle, jiný to může snášet mnohem lépe. Co čeká na rozvedené lidi v jednotlivých znameních tento měsíc? 

Beran (21. 3. –⁠ 20. 4.) 

V listopadu se Vám začne dařit mnohem lépe. Přestanete brát rozvod jako porážku a začnete ho vnímat spíše jako příležitost a první krok k úspěšné budoucnosti. Díky tomuto uvědomění se začnou dít ve Vašem životě příjemné změny a Vy se budete cítit mnohem lépe. 

Býk (21. 4. –⁠ 21. 5.) 

Tento měsíc Vás stále nebudou přecházet pocity zrady a naštvání. Pořád nad minulostí budete přemýšlet a snažit se přijít na to, proč se k Vám bývalý manžel/manželka zachoval tak nepěkně. Pokuste se mu odpustit a očistit své srdce od zášti. Uleví se Vám a budete moct začít žít nový život. 

Blíženec (22. 5. –⁠ 21. 6.) 

Je velmi pravděpodobné, že v listopadu Vám Váš/Vaše ex zasáhne do života. Nenechte se ale strhnout do hádek a konfliktů. Jedná se jen o uraženou ješitnost a pokusí se Vás rozhodit, protože sám/sama rozvod příliš dobře nezvládá. Jednejte v klidu a laskavě, ale zároveň si ho/ji nepouštějte zpět do života. 

Rak (22. 6. –⁠ 22. 7.) 

V listopadu se připravte na pocity nostalgie a smutku spojené s nevydařeným manželstvím. Pocity naštvání jsou pryč a Vy budete vzpomínat na to pěkné, co jste spolu prožili. Možná dokonce budete přemýšlet o návratu. To by ale nebylo rozumné, a tak se vyhněte ukvapeným rozhodnutím. 

Rak bude nostalgický. Zdroj: Antonio Guillem/ Shutterstock

Lev (23. 7. –⁠ 22. 8.) 

Listopad pro Vás bude šťastným měsícem. Z nejhoršího jste venku a začíná se Vám dařit vše, na co sáhnete. Ve společnosti opět zazáříte a možná svým šarmem a znovu získaným sebevědomím dokonce okouzlíte jednu moc sympatickou osobu, která si získá Vaše srdce. 

Panna (23. 8. –⁠ 22. 9.) 

V listopadu můžete propadat depresivním náladám a chmurným myšlenkám. Přestaňte přemýšlet nad tím, kde jste udělali chybu a proč Váš skvělý plán na šťastné manželství selhal. Občas si život nejde naplánovat a je na čase tuto skutečnost přijmout. Zbytečně se brzdíte a připravujete o krásné chvíle. 

Váha (23. 9. –⁠ 23. 10.) 

Tento měsíc se Vám konečně vrátí chuť do života. Začnete se pomalu stavět na vlastní nohy a spřádat plány na budoucnost. Máte se na co těšit, protože tato Vaše snaha bude po zásluze odměněna. Je ale důležité radovat se z každého malého krůčku, který se Vám podaří. 

Štír (24. 10. –⁠ 22. 11.) 

Dejte si v listopadu velký pozor na hádky týkající se dětí a dělení majetku. Nesnažte se být za každou cenu vítěz této bitvy. Zkuste komunikovat vlídně a nebraňte se ani kompromisům. Důležité je dohodnout se tak, aby to bylo výhodné pro obě strany a především pro Vaše děti. 

Střelec (23. 11. –⁠ 21. 12.) 

Na obzoru je nová láska. Vaše srdíčko už je zahojené a Vy v listopadu můžete potkat velmi zajímavého člověka. Váš vztah se sice nebude vyvíjet příliš rychle, ale o to více budete mít času na společné poznávání se. Díky tomu se mezi Vámi může vytvoří krásný a stabilní vztah. 

Kozoroh (22. 12. –⁠ 20. 1.) 

Rozvod už Vás příliš netrápí, ale Vy jste přesto zanevřeli na lásku a jste přesvědčení, že samotným Vám bude lépe. Listopad Vás ale donutí toto rozhodnutí přehodnotit a Vám začne pomalu, ale jistě chybět láska a splynutí dvou duší. A to je skvělá příležitost pro změnu a nové poznání. 

Vodnář (21. 1. –⁠ 20. 2.) 

V listopadu si začnete nově získanou svobodu náležitě užívat. Z nejhoršího jste venku, a tak získáte opět chuť vytěžit ze svého života maximum. Budete se věnovat kamarádům, rodině a také svým snům. Tento měsíc pro Vás totiž bude plný příležitostí, jak si splnit svá přání. 

Ryby (21. 2. –⁠ 20. 3.) 

V listopadu se zaměřte především na sebe a dopřejte si dostatek času, aby se Vaše srdce a duše zahojili. Budete mít tendence hledat povrchní vztahy. Ty Vám ale nijak nepomohou. Spíše naopak. Kvůli krátkodobým známostem se může Vás psychický stav ještě zhoršit. 

Zdroj článku:
  • Autorský text