Kariérní horoskop: Jaké profese jsou ideální pro Lvy

Kariérní horoskop: Jaké profese jsou ideální pro Lvy
Poznání vlastností vašeho hvězdného znamení vám může pomoci při hledání toho správného zaměstnání. Podívejte se, které profese by vás mohly naplňovat a umožnit vám rozvoj vašich schopností.

Lvi do své práce vkládají obrovské množství energie a času. Nezřídka se oddají jedné profesi po celý život. Když už jsou v nějakém oboru zkušení, neradi se teplého místa na výsluní vzdávají. Jediná cesta, která je nutí jít dál je cesta vzhůru. Podle Roye Gilletta potřebují být obdivováni a oceňováni. 

Herec

Lvi milují publikum, a tak práce herce se nabízí jako první. Jelikož lidé narození v tomto znamení většinou oplývají přirozeným charismatem a sebevědomím, jsou publikem zbožňování. Stačí uvést některé české herce narozené v tomto znamení jako je Bolek Polívka, Vojta Dyk, Miloš Kopecký nebo herečku Věru Galatíkovou. Rozmanitost, která přichází s touto pracovní náplní, ať už ve filmu nebo na jevišti, může uspokojit touhu Lva po pozornosti a úctě. 

Zdroj: Autor: Dean Drobot / Shutterstock

Moderátor

I role moderátora umožní Lvům dobře využít jejich sebedůvěru a přirozený dar řečnictví. Ať už v televizi, rádiu nebo jen příležitostně na kulturních akcích, budou mít příležitost ukázat své nadání a pobavit obecenstvo.

Učitel

Také učitel na sebe poutá pozornost svých žáků a studentů, což se může Lvům zamlouvat zejména, pokud mají pedagogické vlohy. Lvi se rádi dělí o své zkušenosti a inspirují tak okolí. Každá vyučovací hodina se stane malým představením. Pozornost žáků si udrží svým kreativním přístupem a pomohou jim stát se těmi nejlepšími.

Manažer

Mnoho Lvů se dříve nebo později ve své profesi stane vedoucím, ředitelem či se osamostatní a začnou podnikat. Ve své práci upřednostňují autonomii, vlastní cestu, která vede k úspěchu. 

TIP: Horoskop na tento týden

Designer

Lvi moc dobře vědí, co vypadá dobře a často se zajímají o estetické detaily. Vynikají v zaměstnáních, kde mohou uplatnit svou kreativitu s vysokou měrou samostatné práce.

Politik

Nejen touhou po pozornosti je Lev živ. Má také silnou potřebu využít své schopnosti k ovlivnění veřejného prostoru. Někteří Lvi si vystačí s usměrňováním své rodiny či přátel, někdo směřuje mnohem dál. 

Pokud jste Lvi, možná jste se v některých povahových vlastnostech poznali. Uvedené profese mohou být podnětem k přemýšlení o výběru té správné kariérní cesty. Čím více zjistíte v čem jste dobří a co vás motivuje, tím větší je pravděpodobnost, že najdete práci, která splní vaše očekávání a přinese vám do života nové podněty k růstu. 

Zdroje: