Velký horoskop lásky na červenec. Co si na horký červenec připravily hvězdy?

Velký horoskop lásky na červenec. Co si na horký červenec připravily hvězdy?
Ať už jste v situaci, kdy neustále vyhlížíte nový vztah, nebo čekáte, že se ten váš současný někam posune, možná se právě v červenci stane to, po čem už dlouho toužíte. Pojďte se s námi podívat, co zrovna vám hvězdy na první prázdninový měsíc naplánovaly.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Červenec vám přinese nový začátek. Nebude se jednat možná o nový vztah, ale o nový začátek v rámci stávajícího vztahu, který se díky přicházejícím událostem prohloubí, a vy budete mít pocit, že společně zvládnete všechny problémy světa.

Ryby (19. února – 20. března)

Opačné pohlaví vás, co se týče vztahů, může opravdu vnímat jako rybu ve vodě. Jste sice rádi milováni, ale svoboda je něco, co si jen tak nenecháte vzít. Ať už začínáte nový vztah nebo se snažíte budovat ten stávající, vytyčte si pevné hranice, ve kterých je vám dobře. Předejdete tím budoucím konfliktům.    

Ryby milují svou svobodu, Zdroj: DavideAngelini/ Shutterstock

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud se vám zdá, že zrovna neprocházíte ve vztahu nejlepším obdobím, nebojte se, blíží se doba, kdy se jeho dynamika změní. Soustřeďte se především na sebe a své pocity, protože právě ty jsou odrazem toho, co se děje kolem vás, i toho, jak se k vám ostatní lidé chovají.

Býk (20. dubna - 20. května)

Červenec vám bude přát zejména v oblasti komunikace. Berte to jako příležitost pro to, prodiskutovat se svým partnerem záležitosti, které jste dlouho odkládali. Udělejte si navzájem čas a mluvte spolu. Už jenom tento malý krok bude velkým posunem pro váš společný růst.

Blíženci (21. května – 20. června)

Planeta lásky, Venuše, se pohybuje vaším směrem. Chopte se každé příležitosti, kdy můžete být se svým partnerem či každé situace, ve které můžete nového partnera získat.

Rak (21. června – 22. července)

Červenec pro vás bude měsícem plným lásky, romantiky, společně stráveného času a pozitivních emocí. Vyhlížíte-li svůj nový protějšek, můžete se těšit z toho, že v červenci se najde spoustu příležitostí pro nová setkání. Využijte toho a kývněte na nová dobrodružství.

Lev (23. července - 22. srpna)

Jestli jste o své současné lásce v poslední době pochybovali nebo pokud jste lásku ztratili, pak možná právě v červenci budete překvapeni, že se vaše city k dané osobě znovu objeví a co více, budou i znovu opětovány.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nastává pro vás čas bilancování ve vztahu. Budete se muset rozhodnout, zda vám současný nebo právě vznikající vztah stojí za to, abyste do něj vkládali energii. Pokud se rozhodnete odejít, neberte to jako selhání jednoho z vás, ale jako možnost vydat se na novou cestu.

Váhy (23. září – 22. října)

Červenec vám bude v lásce přát. Jestli jste poslední dobou neměli štěstí na setkání, při kterých byste se mohli seznámit, v červenci nebudete vědět kam dřív skočit. Nejenže poznáte spoustu nových lidí, ale buďte pozorní i na možná osudová setkání.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Tento měsíc budete sexuální energií hýřit ještě víc než obvykle. Hvězdy vám do cesty posílají spoustu nových příležitostí k seznámení, a pokud již ve vztahu jste, tak věřte, že vás čekají dny vzájemného porozumění a společně stráveného času.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Prožijete týdny plné lásky. Budete se těšit ze vzájemného času plného nových zážitků a společné komunikace. Hledáte-li svoji spřízněnou duši, tak vězte, že se brzy objeví, a vy bude zažívat léto plné emocí.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vaše někdy až přímo nedobytné srdce se během července obměkčí a vy najednou zacítíte touhu dávat lásku. A protože dávat znamená i přijímat, můžete se těšit z nových příležitostí k seznámení a zažívat opětované city.

Zdroje článku: