Jak moc je obtížné rozesmát právě vaše znamení zvěrokruhu? Váhy si libují v tělesných zvucích, Panny dostane sarkasmus

Jak moc je obtížné rozesmát právě vaše znamení zvěrokruhu? Váhy si libují v tělesných zvucích, Panny dostane sarkasmus
Smějeme se z nejrůznějších důvodů. Můžeme se smát také nuceně, abychom ve společnosti nebyli považováni za člověka beze smyslu pro humor. Ovšem víte, co vaše i ostatní znamení rozesměje upřímně? Zde se to můžete dočíst.

Beran (21. března – 19. dubna)

Váš humor spočívá v podání vtipu vážným způsobem přímo do obličeje posluchače. Jakmile k vám někdo mluví vážně a vy to berete jako vtip, dokážete se tomu zasmát. V tom případě jste jediní, komu to přišlo vtipné.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste vtipní svými postřehy, ovšem pokud jde o vaše pobavení, upřednostňujete sezení doma a sledování sitcomů. Vtipy ostatních lidí vás příliš nerozesmějí.

Blíženci (21. května – 21. června)

Anekdoty jsou váš šálek kávy. Mimo anekdot se dokážete zasmát vtipným příběhům, které prožili ostatní lidé. Raději ale bavíte druhé – ve vaší mysli se vždy najde velká várka vtipů.

Rak (22. června – 22. července)

Pokud vás chce někdo rozesmát, stačí, pokud si bude dělat legraci sám ze sebe. Máte rádi, když lidé dokážou přijmout své nedostatky a poukázat na ně vtipným způsobem.

Lev (23. července – 22. srpna)

Raději se o zábavu staráte vy, než abyste se smáli řečem někoho jiného. Pokud však někdo řekne něco, čím na vás upoutá pozitivní pozornost a chválu místo výsměchů, zasmějete se také.

Panna (23. srpna – 22. září)

To, co vás nejvíce rozesměje, je sarkasmus, který je směřován na někoho jiného než na vás. Sami sarkasmus používáte v jednom kuse a skvěle se u toho bavíte, na rozdíl od poškozených bytostí.

Váhy (23. září – 23. října)

Vtipy o tělesných zvucích je to, co vás dokáže nejvíce rozesmát. Člověk, který vám podobný vtip řekne, si vyslouží váš dlouhou dobu nekončící smích. Těmto vtipům se dokážete zasmát i o několik dnů později, když si na tento vtip vzpomenete.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Rádi se cítíte nadřazeně, a proto vás rozesměje to, co ostatní lidi znechutí. Černý humor je to, čím oplýváte, a pokud najdete člověka se stejným zájmem, dokážete se pořádně nasmát.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vás je opravdu lehké rozesmát. Jste stoprocentní optimista a vtipný moment vidíte ve všem, co se kolem vás pohne. Je nemožné vás nerozesmát.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Rozesmějí vás hlavně britské komedie, poněvadž s Brity sdílíte jejich suchý humor. Někdy se zdá, že vás nic nerozesměje, ale vaše zvednuté obočí prozradí vaši povznesenou náladu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Smějete se svým vlastním vtipům. Nezáleží ani tak na obsahu vašich anekdot, spíše vás rozesměje to, že se vašim vtipům vůbec někdo směje. To vám stačí ke štěstí.

Ryby (19. února – 20. března)

Rozesměje vás lehký, nenápadný humor. Rádi čtete mezi řádky, a proto okamžitě odhalíte jakýkoliv skrytý vtip, který kdo řekne.

Zdroj článku: