Co čeká jednotlivá znamení v oblasti financí v roce 2022?

Co čeká jednotlivá znamení v oblasti financí v roce 2022?
Peníze patří v dnešní době k nejvíce důležitým věcem a vy se jimi budete zabývat. Astrologie vám řekne, jak to bude s vašimi financemi vypadat v roce 2022. Dozvíte se, kdy budete moci dělat důležitá finanční rozhodnutí a kdy bude lepší držet se raději zpátky.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani se budou cítit sebevědomě díky ušetřeným financím. Může dojít také ke zvýšení příjmů, ale rovněž i výdajů. Bude pro vás existovat více důvodů ke stresu. Rok 2022 bude dobrým rokem pro studenty, kteří získají více financí. Čím více peněz letos investujete, tím více také vyděláte. Dosáhnete rovněž pokroku při získání svého cíle v polovině roku. Během druhé poloviny roku se tok příjmů může stát nepravidelným.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci se mohou stát po většinu roku klidní, protože tok příjmů bude převážně pravidelný. A budete rovněž spokojeni s tím, jak se bude vše stran vašich financí vyvíjet. Budete se cítit oceněni a vaše tvrdá práce přinese ovoce. Hojnost peněz vás čeká v prvních týdnech, ale za peníze si štěstí nekoupíte. Nezapomínejte také na posílení mezilidských vztahů.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Pokud jde o finanční stránku vaší situace, letošní rok pro vás může být dokonalý. Přinese vám pravděpodobně velké zisky a budete si užívat radost z nabytých peněz. Bez ohledu na to, kolik překážek může být ve vaší kariéře, vše zdárně překonáte a po finanční stránce si spíše polepšíte. Během roku budete mít neustálý tok peněz a nebudete mít obavy ze strádání.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Tento rok může nabídnout smíšené výsledky, co se týče financí a finanční stability. Bude spíše napjatý a čeká vás stres. Nad dlouhodobými finančními závazky, jako třeba půjčky se raději hluboce zamyslete a nepouštějte se do nejistých akcí. Musíte dobře porozumět všem pravidlům a podmínkám, které se na vás ve finanční sféře chystají. Pořádně si pročítejte všechny listiny, které podepisujete, abyste nepřišli o zisk.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Vaše finanční situace bude spíše průměrná. Nečeká vás nic závratného, ale také nemusíte mít obavy z náhlých a nečekaných ztrát. Lvi mohou sice více vydělat, ale také se vám mohou zvýšit výdaje, takže vaše finanční prostředky ve výsledku vyjdou na stejno. Podaří se vám rovněž něco málo ušetřit, což použijete v pozdější době na věci potřebné. Podívejte se po výprodejích a neutrácejte za luxusní kousky.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Vzhledem k dobrému finančnímu stavu se můžete pustit do mnoha nevyřízených činností a projektů, které potřebují finanční injekce. Někteří z vás možná plánují rekonstrukci domu nebo bytu. Pro tuto chvíli to však není moc výhodné, jedná-li se o větší obnos, raději vyčkejte. Při nákupu nemovitostí si raději pečlivě prozkoumejte trh a porovnejte nabídky, než se pustíte do investic. Vytvořte si motivační plán, který vám pomůže vše zvládnout s přehledem a bez jakýchkoliv nepředvídaných událostí. Může dojít k neočekávaným problémům, ale můžete je zvládnout a přenést se přes ně.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Pro většinu vah se zdá vaše finanční situace velmi slibná. Během roku můžete obdržet zisky. Pokud vás v oblasti investování čekají různé překážky, raději se poraďte s odborníky. Sice vás to také bude něco stát, ale dobré rady se vyplatí. Ty použijete také do budoucna. Poraďte se stran vašich krátkodobých i dlouhodobých investic. Finanční odvody vás čekají také v oblasti rodiny. Budete muset investovat do vzdělání dětí nebo rodinných akcí.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Rok 2022 bude ve finančních záležitostech smíšený. Pokud plánujete začít podnikat, budou výsledky příznivé. Letos můžete očekávat významné finanční zisky. Měli byste být opatrní a omezit veškeré zbytečné finanční náklady, abyste něco ušetřili na pozdější větší investice. Vytvořte si finanční plán a poctivě jej dodržujte, vaše snaha se zúročí a získáte tak mnoho peněz na místech, které byste nečekali.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Rok 2022 může zůstat finančně pozitivní. Vaše výdělky budou stabilní a konzistentní. První čtvrtletí by mohlo přinést nepravidelný příjem, ale zbytek roku by mohl zůstat dobrý a stabilní. Někteří střelci budou více utrácet. Pořídíte si věci do domácnosti a spotřebiče nebo nábytek. Budete také investovat do cestování.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Rok 2022 nemusí být pro váš život finančně příznivý. Letos však bude spousta příležitostí, jak vydělat více peněz. Můžete získat příležitost, jak objevit nové možnosti získání peněz. Zapojte se do práce na volné noze nebo zpeněžte své koníčky. Pusťte se do nových projektů, které vám pomohou zvýšit vaše zisky a uspořit nějaké peníze.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Rok 2022 je dobrým rokem pro vaše finanční záležitosti. Zajistíte si více zdrojů příjmů. Získáte také peníze z minulých investic, které se vám vyplatí. Vaše finanční situace je stabilní, a proto můžete vynaložit větší částky na projekty, které vás dlouhodobě zajímají. Věnujete se úpravě domu nebo bytu. Pakliže budete někomu blízkému pomáhat v neočekávané finanční situaci, buďte raději opatrní a vše si dobře rozmyslete, než dáte peníze z ruky.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Váš finanční horoskop naznačuje, že vás čeká větší pracovní tlak. To vás bude znepokojovat a budete mít problémy se včasným dokončením práce, což může mít vliv na vaše finance. V případě, že jste živnostník nebo na volné noze, hvězdy naznačují, abyste měli trpělivost, protože všechno, co jste si předsevzali, nakonec pravděpodobně vyjde. Pravděpodobně vás čekají také dluhy nebo nečekané výdaje.

 

Zdroj: