Uklízení podle horoskopu. Jaká 3 znamení mají vždy perfektně uklizeno a jaká jsou největšími bordeláři?

Uklízení podle horoskopu. Jaká 3 znamení mají vždy perfektně uklizeno a jaká jsou největšími bordeláři?
Přestože všichni musíme uznat, jak je příjemné mít doma poklizeno, většina z nás s úklidem spíše válčí. Někteří si však dokáží tuto aktivitu zpříjemnit, a dokonce i užít. Jaká znamení jsou tedy těmi nejčistotnějšími a jaká naopak těmi největšími bordeláři?

Kdo má vždy pečlivě naklizeno?

Panna

Jak byste nejspíš hádali, organizované a čistotné Panny jsou úklidem přímo posedlé. Uklízení berou téměř jako koníček. Vyčistí si u něj totiž hlavu a odpočinou si od všeho stresu. Rády mají ve všem systém a jako velcí perfekcionisté se rozhodně nespokojí jen s rychlým úklidem na pár minut. Kvůli tomu často hlídají také čistotu domovů ostatních. Na návštěvu Panny byste se tedy měli řádně připravit, jinak by vás od ní mohla čekat pořádná dávka kritiky.

Zdroj: Autor: Drpixel / Shutterstock

Býk

Býci milují čisté a uklizené prostory, a proto tak vypadají i jejich domovy. Umí ocenit pořádek a systém, a tak si uklizený dům řádně užívají. Na druhou stranu je pro ně těžké se k úklidu dokopat, protože by přeci mohli dělat spoustu mnohem zajímavějších věcí. Snaží se totiž užívat každou minutu naplno a zdlouhavý proces uklízení pro ně přestavuje hlavně ztrátu času. V nepořádku se ale nedokáží na nic soustředit, a tak ho většinou raději podstoupí.

Kozoroh

Kozorohové věří, že tvrdá práce a pečlivost je dostane kamkoliv. Všechno berou naprosto vážně a nevadí jim se do ničeho naplno pustit, i když je to nemusí zrovna bavit. Výjimkou tedy není ani úklid. Potřebují mít vše naplánované a organizované, takže u nich doma nepořádek nemá šanci. Přestože tedy úklidu pravděpodobně nedají přednost před jejich důležitými pracovními schůzkami, představuje pro ně důležitou část jejich života.

Kdo s úklidem válčí?

Býci milují čisté a uklizené prostory, a proto tak vypadají i jejich domovy.

Váhy

Může to působit překvapivě, ale Váhy skutečně nepatří mezi ty nejčistotnější znamení. Přestože mají smysl pro estetiku a užívají si pocit uklizeného domu, nepořádek jim příliš nevadí a nedělají si z něj velkou hlavu. Když na to mají náladu, tak uklidí, ale nijak zvlášť to nehrotí. Raději se starají samy o sebe než o úklid svého okolí. Když má však přijít návštěva, tak si můžete být jisti, že dům bude zářit čistotou.

Ryby

Ryby si pro sebe vše rády dělají jednoduché a pohodlné, takže úklid pro ně není nic příjemného. Většinou na něj ani moc nemyslí, protože se zabývají mnohem závažnějšími věcmi. Nepotřebují kolem sebe pořádek a nevadí jim ani chaos. Stejně tráví většinu času ve svých představách a při čtení nebo sledovaní televize jim nepořádek rozhodně nijak nepřekáží. Mají většinou spoustu výmluv a k úklidu se tedy jen zřídka kdy dostanou.

Střelec

Tím nejnepořádnějším znamením zvěrokruhu je rozhodně Střelec. Lidé narození v tomto znamení totiž mají na práci mnohem důležitější věci než si protřídit skřín nebo setřít prach z polic. Moc času stejně většinou netráví doma, ale na svých dobrodružných cestách. Navíc nemají řád ani moc v oblibě a dávají přednost svému kreativnímu nepořádku, ve kterém často náhodně nacházejí věci. I v takovém chaosu se však dokáží dobře vyznat. Velký problém se jejich návyky může nastat hlavně tehdy, když musí sdílet pokoj se spolubydlícími. Ti z nich totiž postupně šílí a je tedy lepší se předem domluvit na pravidlech, která Střelci dokáží pro dobro ostatních dodržet.