Horoskop pro alkoholiky: Předurčuje vás Vaše znamení ke sklonům k závislosti na alkoholu?

Horoskop pro alkoholiky: Předurčuje vás Vaše znamení ke sklonům k závislosti na alkoholu?
Možná jste typ člověka, který opatrně usrkává svůj oblíbený nápoj a udržuje svoji hladinu alkoholu na uzdě. Nebo jste jedni z těch lidí, kteří si po „vydařené“ akci slíbí, že příště už pít nebudou, ale stejně při další příležitosti, podlehnete alkoholovému pokušení.

Beran 

Berani mívají často sklony k neopatrnosti, a to i co se alkoholismu týče, což z nich může lehce učinit člověka závislého. Když se napijí, slyšet pravdu pro ně není jednoduché. Za to jsou při večírcích jedni z těch, kdo baví ostatní a nebojí se dělat i ty nejsměšnější věci.

Býk 

Pro toto znamení je nesmírně důležité užívat si v životě smyslných radostí. Často zapomínají poslouchat sami sebe a uchylují se k závislostem, jako je pití či přejídání. Tito lidé nedokážou odolat věcem a situacím, ve kterých se cítí dobře.

Blíženci 

Blíženci alkohol sami příliš nevyhledávají, ale když už mají tu příležitost, neváhají využít kapky vína k odreagování. Po konzumaci alkoholu lépe navazují přátelství, zpívají a tančí a umí si tuto příležitost užít. Na druhé straně se v nich probouzí někdy až bezohledná upřímnost.

Rak 

Lidé narození ve znamení raka, většinou neodolají jakékoli příležitosti, kdy se mohou napít. Je to pro ně chvíle, kdy se z poměrně tichých a uzavřených lidí stávají šoumeni.

V alkoholovém opojení si dovolí projevit se tak, jak je jim přirozené, znají však vlastní hranice.

Lev 

Lev je znamení, které tíhne k závislosti, prakticky k čemukoli, a tedy i k alkoholismu. Toto znamení miluje hojnost kolem sebe ve všech směrech. Pro lva je popíjení alkoholu způsob, jak může upustit páru a ukázat se v ještě větším měřítku, než je běžné.

Panna 

Tito lidé milují dohled nad všemi situacemi v životě. To se s pitím alkoholu moc neslučuje, a proto jsou jedni z těch, u kterých na večírku najdete maximálně sklenku s aperitivem. Pokud se Vám je podaří přemluvit ke společnému večeru, nebudete litovat ani Vy ani dotyčný.

Váhy 

Váhy se v běžném životě často soustředí na to, aby před ostatními působili mile a seriózně, ale jakmile jim trocha alkoholu uvolní tohle sevření, umí rozpoutat hotovou show. Tuhle svoji proměnu si dokážou plnými doušky užít, ale v jejich případě se závislosti nemusíte bát.

Štír 

Štíři jsou především vášnivými milovníky a alkohol je pro ně silným afrodiziakem (ne že by jej potřebovali). Své přátele dokážou překvapit tím, kolik toho vydrží, co se týče množství alkoholu. Štíři nebývají většinou závislí na alkoholu, ten jim spolehlivě nahradí sex.

Střelec 

Střelci víc než pití, milují pití ve společnosti dobrých přátel, kteří jim dávají svou pozornost. Jsou nepřekonatelnými baviči a z nudné společnosti rázem vytvoří nezapomenutelnou show. Rádi svoje vůdčí schopností podpoří kapkou alkoholu, ale je to pro ně spíš občasná záležitost.

Kozoroh 

Kozorozi jsou kontroloři svého vlastního jednání, a proto se alkoholu poddávají jen zřídkakdy. Je to pro ně spíš výstup z jejich komfortní zóny. Spíše než k pití, směřují svůj zájem na ty, kteří alkoholu lehce podléhají.

Vodnář 

Opilý Vodnář je rád, když jej kdokoli poslouchá. Často svému okolí vnucují pravdu, což nemusí být pro ostatní moc příjemné. Pozitivem je, že nebývají agresivní, pokud jejich pravdu někdo nepřijme. Vodnáři párty milují a alkoholu holdují víc, než je zdrávo, měli by být tedy v tomto ohledu opatrní.

Ryby 

Proslýchá se, že ryby pijí alkohol skoro jako vodu, a to i přestože na ně nemá vůbec dobrý vliv. Ryby jsou znamením, které je citlivé, proto stačí trocha alkoholu a jednají mimo svoji kontrolu. Mají tendence svoje bolístky zapíjet a lehce upadnou do závislosti.

 

Zdroj:

  • autorský text