Horoskop na 3. srpnový týden: Ryby vylepší svůj domov, Raci se uzavřou do sebe

Horoskop na 3. srpnový týden: Ryby vylepší svůj domov, Raci se uzavřou do sebe
Největší vliv na naše nálady bude mít tento týden Mars. Ten vstoupí do vlivu Blíženců a donutí nás nejen vypustit všechny negativní emoce, ale také se zaměřit na naše psychické i fyzické zdraví. Co přinese vám?

Beran (21. března – 19. dubna)

Využijte svůj více pracující mozek ke splnění všech vašich snů. Chvilku to může trvat, než zjistíte, co vám nejvíce vyhovuje. Můžete se setkat s lidmi, kteří ocení váš přístup, a to ve všech dnech v týdnu. Pokud pojedete autem, buďte opatrní.

Býk (20. dubna – 20. května)

Tento týden budete řešit hlavně finance. Zjistíte, že jich máte na dnešní dobu žalostný nedostatek. Nic však nenecháte náhodě a budete hledat příležitostný zdroj příjmu. Pokud se budete dostatečně snažit, v sobotu zjistíte, že vaše snaha nebyla marná.

Blíženci (21. května – 21. června)

Na začátku tohoto týdne se pro něco nadchnete a váš postoj vám vydrží celý tento týden. Může vám to přinést pozitivní výsledky, ale někteří lidé nemusejí rozumět vašemu zápalu do uvedené věci. Víkend je skvělým časem pro sebevyjádření pomocí humoru a plnění snů.

Rak (22. června – 22. července)

Tento týden máte vysokou pravděpodobnost, že se smutkem uzavřete sami do sebe. Nenechte své pocity kazit náladu lidem kolem vás. Vaše chyby z minulosti vám mohou zablokovat posun vpřed a zhatit plnění vašich snů.

Lev (23. července – 22. srpna)

Od pondělí do neděle se budete ve všem příliš angažovat. Váš duch vůdce skupiny se projeví naplno. V práci budete muset být trpěliví, ne vše vám vyjde podle vašich představ. Čas strávený s přáteli bude naopak příjemný, od soboty se s nimi budete stýkat více.

Panna (23. srpna – 22. září)

Budete odhodláni změnit svůj život od samotného základu. Neexistuje nic, co by vás mohlo zastavit. Pokud chcete navázat nový vztah, tento týden potkáte vhodného partnera. V sobotu vaše touha po změně vyvrcholí a zlepší vám váš život.

Váhy (23. září – 23. října)

Tento týden vyvrcholí vaše touha po poznání. Můžete se rozhodnout odcestovat na místo, kde jste ještě nikdy nebyli, a užít si tam příjemný týden. Také se můžete nechat zapsat do vzdělávacího projektu či se začít věnovat novému sportu.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Můžete pocítit bezmocnost, zášť nebo žárlit celý tento týden. Tyto emoce neduste v sobě příliš dlouho. Můžete jít na rekreační pobyt a relaxovat, klidnou mysl budete potřebovat. Nezapomeňte si najít nový koníček, který vás může uklidnit vždy, když to budete potřebovat.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Budete mít vesměs hádavou náladu po celý týden, budete mít pocit, že vám nikdo nerozumí a na všechno jste sami, protože vám každý odmítá pomoci. Tato nálada vyvrcholí v sobotu. Budete mít potřebu nakazovat lidem, že mají všechno dělat tak, jak jim říkáte vy.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pozor na přepracování, tento týden vám hrozí. Vaše práce vás bude bavit, proto můžete snadno přestat být opatrní a přepracovat se. Požádejte někoho blízkého, aby vás vyslechl a pomohl vám s vašimi problémy, hrozí vám též stres. Sobota je skvělý den pro rozhovor.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Trpělivost nebude po většinu týdne vaše parketa. Ze začátku nebudete mít trpělivost absolutně s nikým, později se umoudříte a budete chtít na sobě pracovat. Ačkoliv vás to může táhnout k trávení času s dětmi, ve skutečnosti to není dobrý nápad, trpělivost na ně tento týden nebudete mít vůbec.

Ryby (19. února – 20. března)

Změníte svůj domov od základu. Po celý týden budete mít spoustu inspirace, jak váš domov vylepšit. Nebudete chtít chodit ven, leda tak na nákupy. Zabavíte se u sebe doma. Možná vymalujete, možná pořídíte nový nábytek.

Zdroj článku: