Horoskop na 3. listopadový týden: Ryby zatouží po změně zaměstnání, Štíři budou velmi upřímní

Horoskop na 3. listopadový týden: Ryby zatouží po změně zaměstnání, Štíři budou velmi upřímní
Začátkem týdne nás ovlivní Venuše pod vlivem Střelce, což nám dodá optimismus, mír a skvělou náladu do poloviny týdne. Ve čtvrtek budou naše myšlenky i činy ovlivněny Merkurem ve Střelci, potřeba mít kolem sebe lidi, kterým důvěřujeme, se naplno dostaví. Na co se tento poklidný týden můžete těšit Vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Úterý Vám poskytne skryté poselství. Od pondělí si též zaznamenávejte sny a nechte si je vyložit, mohou Vám dát skrytou zprávu, co byste měli dělat, abyste byli šťastnější. Také si můžete udělat výlet se svými přáteli. Od čtvrtka budete činit důležitá rozhodnutí, napřed si řádně promyslete všechny možnosti, než budete jednat.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nehledě na to, zda momentálně máte partnera, či nikoliv, se první polovinu týdne zaměříte na lásku a na její nutnost ve Vašem životě. Ve čtvrtek je pravděpodobné, že se začnete zajímat o duchovno, možná budete svědkem paranormálního jevu. Budete nad tím přemýšlet po zbytek týdne.

Blíženci (21. května – 20. června)

Od pondělí do středy se rozhodnete věnovat všem Vašim blízkým dostatek lásky a pochopení. Trávit čas s Vámi bude to nejpříjemnější, co zažijí. Od čtvrtka se budete zabývat otázkou rovnosti ve všech životních oblastech a výrazně přispějete ke zlepšení života ostatních lidí.

Rak (21. června – 22. července)

Tento týden budete vnímavější k ostatním lidem než kdy jindy, obzvláště první tři dny, které strávíte pečováním o druhé, ale najdete si také dostatek času na Vás a Vaše zdraví. Od čtvrtka péči o zdraví posunete na další úroveň, kdy začnete aktivně cvičit.

Lev (23. července – 22. srpna)

Hned v pondělí vyrazíte mezi své přátele. Budete potřebovat hodně lidí, kteří Vám projeví svou náklonnost. Potřebujete slyšet, že Vás všichni okolo mají rádi a respektují Vás takové, jací jste. Od čtvrtka Vaše slova potěší každého, s nímž si popovídáte, také pomyslíte na romantiku.

Panna (23. srpna – 22. září)

Hned v pondělí pocítíte silnou touhu spojit se se svou rodinou (či někým, koho považujete za svou rodinu). V úterý či ve středu tuto rodinu navštívíte. Je možné, že ve čtvrtek budete s příbuznými řešit finance či majetek. O víkendu se buď zastavíte na návštěvě u své rodiny nebo si o ní s někým pohovoříte.

Váhy (23. září – 22. října)

Připravte se na Vaši kreativitu, která se začátkem týdne bude drát ven a nejsilnější bude v úterý. Také pocítíte potřebu spojit se s lidmi a přenést na ně Vaši dobrou náladu. Od čtvrtka budete cítit potřebu učit se novým věcem, Vaše zvědavost Vás donutí učit se každý den.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Upřímnost bude to, co Vás bude provázet od pondělí do středy. V této době budete vyhledávat přítomnost lidí, kteří myslí jednodušeji než Vy. Můžete se však s nimi pohádat. Od čtvrtka budete řešit finance, přesněji Vaši možnou finanční situaci v budoucnu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

První tři dny v týdnu se nebudete přetvařovat ani trochu. Budete toužit po tom, ať jsou Vaše skutečné názory jasně slyšet. Také můžete získat nové přátele, s nimiž budete mít hlubší vztah. Čtvrtek, pátek, sobota a neděle jsou dny, kdy pocítíte silnou potřebu procvičit svůj intelekt.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Je dost pravděpodobné, že celý týden budete vzpomínat na svou minulost, přestože to často neděláte. V první polovině týdne to může být způsobeno Vašimi potlačovanými emocemi. Můžete také myslet na bývalého partnera. Od čtvrtka si zrekapitulujete svůj celý život.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

První tři dny se budete setkávat s lidmi, kteří smýšlejí podobně jako Vy. Jen tak budete schopni se udržet v duševní pohodě. Také můžete navštívit skupinové akce, abyste vyjádřili svůj názor. Od čtvrtka budete se všemi sdílet své nápady a porovnáte je s názory ostatních lidí.

Ryby (19. února - 20. března)

Od pondělí do středy budete mít pocit, že do svého života již delší dobu nevnášíte žádné světlo. Budete mít pocit, že jste uvízli v bludném kruhu a děláte neustále to samé dokola. To Vás ve čtvrtek donutí začít přemýšlet o různých změnách ve svém životě, obzvláště v oblasti zaměstnání.

Zdroj článku: