Horoskop na 2. listopadový víkend: Lvi odhalí problém, Kozorozi se poučí z rozhovoru

Horoskop na 2. listopadový víkend: Lvi odhalí problém, Kozorozi se poučí z rozhovoru
​​​​​​​Frustrace se v pátek může ozvat v každém z nás, a to kvůli konjunkci mezi Marsem a Měsícem pod vlivem Blíženců. Sobota a neděle budou o dost lepší, budou to dny plné pochopení, poněvadž na nás budou mít hlavní vliv Merkur, Neptun a Měsíc pod vlivem Raka. Nakolik klidný bude Váš druhý listopadový víkend?

Beran (21. března –⁠ 19. dubna)

V pátek budete plni frustrace. Všichni Vás budou štvát, v zaměstnání i v blízkém rodinném kruhu. Musíte zatnout zuby a přenést se přes tento den, pokud nechcete vypadat agresivně. V sobotu a v neděli budete doma, popřemýšlíte, jak zpříjemnit svůj domov, a také svůj nový plán splníte.

Býk (20. dubna –⁠ 20. května)

Páteční den budete mít pocit, že horší den jste snad nikdy v životě nezažili. Nic se Vám nezdaří. Nejspíše pocítíte nutkání utrácet finance za příjemné věci, avšak toto také není dobrý nápad. V sobotu budete komunikovat se svými nejbližšími, ti Vám zvednou náladu. Celou neděli se budete usmívat.

Blíženci (21. května –⁠ 20. června)

V pátek zatemní Vaše vnímání reality emoce, budete si myslet, že Vás nikdo nepodporuje a na vše jste zůstali sami. V sobotu se Vám začne dařit, nečekaně získáte nějaké finance navíc. Naplní Vás naděje na lepší budoucnost. V neděli se necháte inspirovat vším a všemi okolo, budete šťastní.

Rak (21. června –⁠ 22. července)

Začátkem víkendu se budete cítit nesví a společnost jiných lidí Vás může doslova děsit. Procházka v přírodě Vám může pomoci urovnat si své myšlenky. V sobotu se můžete zaměřit na sebevzdělání jakýmkoliv způsobem. V neděli se vzbudíte plni radosti, nic Vás ten den nerozhodí.

Procházka v přírodě vám pomůže ve všech směrech. Zdroj: ShotPrime Studio/ Shutterstock

Lev (23. července –⁠ 22. srpna)

V pátek vstanete s velmi špatnou náladou. Několikrát si zakřičíte na ostatní, abyste se této špatné nálady alespoň nějak zbavili. Popřemýšlejte, co může být příčinou této nálady. Pokud ji odhalíte, v sobotu můžete pracovat na nápravě. Díky tomu v neděli budete mít hodně dobrý den, bude se Vám dařit.

Panna (23. srpna –⁠ 22. září)

Budete se cítit naprosto zbyteční v pátek, poněvadž se Vám nebude dařit hlavně v zaměstnání. Budete mít pocit, že nadřízený si neváží Vaší dobře odvedené práce. V sobotu pochopíte, proč s Vámi všichni jednali tak, jak jednali, a v neděli se se všemi usmíříte.

Váhy (23. září –⁠ 22. října)

Ještě v pátek v práci se Vám nic nebude dařit a vlivem jiné osoby nestihnete dokončit to, co jste chtěli tento týden stihnout. Nebudete příliš přátelští k ostatním. Zkuste si zameditovat. V sobotu se budete cítit jako znovuzrození, pokud začnete ranní rozcvičkou. Nedělní příliv inspirace Vás donutí mít skvělou náladu.

Štír (23. října –⁠ 21. listopadu)

Netrpělivost a frustrace budou v pátek termíny, které Vás budou vystihovat po celý den. Naštěstí v sobotu značně zmírníte, v pátek večer si totiž uvědomíte, že možná začínáte přehánět. V neděli je čas na romantiku nebo na plánování času na příští týden.

Střelec (22. listopadu –⁠ 21. prosince)

Špatná nálada se u Vás projeví brzy po pátečním probuzení. Nebudete vědět, co Vás naštvalo, ale budete to přehnaně prožívat, možná sáhnete po alkoholu. V sobotu se budete cítit mnohem lépe, zasmějete se nad tím, jak jste se včera chovali. V neděli zkrášlíte svůj domov nebo navštívíte rodinu.

Kozoroh (22. prosince –⁠ 19. ledna)

První víkendový den můžete mít pocit, že si z Vás všichni dělají legraci. Nic se Vám nebude dařit a v jedovatých slovech ostatních nepoznáte dobře míněnou radu. Pozastavte se nad jejich slovy. V sobotu se zúčastníte rozhovoru, který si vezmete k srdci. V neděli zajdete za svou rodinou.

Vodnář (20. ledna –⁠ 18. února)

Vaše příliš přehnané reakce mohou v pátek ostatní lidi pěkně vyděsit, čímž si můžete zařídit osamocený den. Vám to však vadit nebude. Přátelskou náladu zaujmete v sobotu a v neděli, kdy se opět začnete stýkat se svými nejbližšími. V sobotu Vás navíc potěší Vaše příznivá finanční situace.

Sobota a neděle je ten správný čas na navázání kontaktu s přáteli. Zdroj: oneinchpunch/ Shutterstock

Ryby (19. února –⁠ 20. března)

Pátek se pro Vás stane naprosto frustrujícím dnem. Všichni, kterým to dovolíte, si na Vás budou vylévat svůj vztek. Tento den raději zůstaňte doma. Dobrá knížka či starý film mohou zvednout Vaši náladu v sobotu. V neděli začnete opět pečovat o druhé lidi svou nehasnoucí starostlivostí.

Zdroj článku: