Do jakého hororového filmu se hodíte podle vašeho znamení

Do jakého hororového filmu se hodíte podle vašeho znamení
Většina z nás má ráda hororové filmy. V závislosti na tom, v jakém znamení zvěrokruhu jste se narodili, byste ale byli skvělou postavou do určitého hororového filmu. Pokud toužíte vědět, do jakého hororového filmu se hodíte, určitě si přečtěte tento článek.

Beran (21. března – 19. dubna)

Kdybyste byli ve filmu, měli byste radost z každé výzvy. Horor Geraldova hra je pro vás ideální, poněvadž je to film, kde jde o přežití a poražení zla.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nepoužíváte pouze svůj zrak, ale rovněž všechny ostatní smysly. Hodíte se do snímku Hush, v němž hlavní hrdinka nemůže používat svůj zrak, tudíž se musí spolehnout na ostatní smysly, aby přežila.

Blíženci (21. května – 21. června)

Hodíte se do snímku Uteč, poněvadž zde se nás snaží naučit, že každý člověk může mít vícero osobností. Film také poukazuje na komunikaci, poněvadž postava je varována, aby odešla.

Rak (22. června – 22. července)

Děsivé dědictví je přímo pro vás. Jste rodinně založení a příběh tohoto filmu je takový, že člověk chrání svou rodinu před hrozbou, přestože ta hrozba je uvnitř rodiny.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste tak stateční, že pokud by se tu objevila monstra, která chtějí vyhladit lidstvo, vy byste byli mezi prvními, kdo bude vymýšlet a konat protiútok –⁠ stejně jako ve filmu Tiché místo.

Panna (23. srpna – 22. září)

Hodíte se do snímku The Invitation, poněvadž pro přežití v tomto filmu potřebujete bystré smysly i smysl pro detail, abyste včas odhalili, že něco je v nepořádku.

Váhy (23. září – 23. října)

V zajetí démonů je film, v němž byste si měli zahrát. Milujete příběhy založené na skutečných událostech a rádi používáte své logické myšlení, abyste vyřešili situace kolem vás.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Skvěle se hodíte do snímku Neutečeš. Stručný popis zážitků z tohoto filmu totiž odráží vaši povahu. Dokážete být překvapiví, děsiví i zábavní zároveň, též rádi používáte mozek.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Hodíte se do filmu, kde byste mohli cestovat, Hostel je pro vás proto ideální film. Také jste opravdu chytří, dokážete se vymanit z každého problému.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Čarodějnice je film, který se odehrává v době, která vám přijde tradiční. Máte logické myšlení, proto byste přežili v prostředí, kde je životu nebezpečno pobíhat.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Milujete hádanky a děsivou atmosféru. Nejspíše proto byste se skvěle hodili do filmu Hellraiser. Lehce byste zjistili, jak máte zastavit zlo.

Ryby (19. února – 20. března)

Osvícení je film, do něhož byste skvěle zapadli, poněvadž máte uměleckou duši a prostředí tohoto hororu by vás naprosto fascinovalo.

Zdroj článku: