Finanční horoskop na prosinec 2022: Lvi si budou užívat oslavy, Ryby se raději zaměří na profit v práci

Finanční horoskop na prosinec 2022: Lvi si budou užívat oslavy, Ryby se raději zaměří na profit v práci
Závěr roku je již tradičně spojen s vyššími výdaji v souvislosti s vánočními svátky a oslavami Silvestra. Zajímá vás, zdali budete na konci roku 2022 v mínusu? Finanční horoskop na prosinec pro vás má odpověď!

Jen málokteré období v roce je tak finančně náročné jako prosinec. Řada lidí teprve začíná řešit vánoční dárky a výdaje s nimi spojené, případně pak plánuje velkolepé oslavy konce roku 2022. A jak to s finanční situací na sklonku roku máte vy? Patříte spíše k šetřílkům, nebo se hodláte pořádně rozšoupnout? Čtěte dál, jak tomu je u vašeho znamení zvěrokruhu.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Měsíc prosinec po vás bude vyžadovat poněkud praktičtější přístup, a to i v otázce peněz. Dost možná se totiž finančně vyčerpáte, a nebudete si tak moct splnit vaše vysněné cíle. Raději se proto zaměřte dál do roku 2023, a připravte si tak pevnou půdu pod nohama pro budoucí zisky.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Konec roku 2022 pro vás bude symbolem změn a svobody. Konečně tak budete moci naplno využít pečlivě našetřené úspory. Vydáte se na zimní dovolenou nebo si pod stromeček nadělíte něco, po čem již dlouho toužíte? Vašemu rozpočtu se meze nekladou.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Základním kamenem letošního prosince pro vás bude hlavně rodina. V rámci urovnání dobrých vztahů tak často budete muset řešit i finanční vyrovnání. Peníze jsou však méně důležité než domácí pohoda, proto se neostýchejte a nešetřete na dárcích pro své blízké. Tato investice se vám v budoucnu vrátí se vší parádou.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Nastal konečně čas zapomenout na problémy druhých a začít myslet na sebe. Cestu k sebepoznání si můžete usnadnit za pomoci peněz. V tomto ohledu vás však možná čekají vyšší výdaje do vlastního zdraví. Naštěstí se vám bude dařit i v práci, což s sebou přinese další kapitál do vaší pokladničky.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Milujete oslavy. A kdy jindy k nim budete mít lepší příležitost než koncem roku? Pro vánoční a novoroční svátky prakticky žijete, a není vám tedy líto žádné koruny, kterou do jejich bezproblémového průběhu vložíte. Možná se tak ke konci roku trochu vydáte ze svých úspor, za pořádnou párty to však stojí!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Vaše dlouho plánované projekty konečně vyplynou na povrch a přinesou vám kýžené ovoce. Otevřou se vám tím nové investiční možnosti, které v nadcházejících měsících mnohonásobě zúročíte. Hlídejte si však náklady na vlastní bydlení, abyste na nový rok neskončili bez střechy nad hlavou.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Po finanční stránce vás příliš pozitivních vyhlídek v prosinci nečeká. To však nutně neznamená, že se budete mít špatně. Spoustu peněz totiž vydáte na nejrůznější večírky a zábavy, protože budete chtít ukojit vaši touhu se socializovat. Je tedy důležité tyto aktivity vybalancovat s prací, abyste do roku 2023 nevstoupili v červených číslech.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Posledních jedenáct měsíců roku 2022 jste strávili plánováním, jak co nejlíp navýšit váš finanční potenciál. Nyní by se konečně mohlo zadařit. Je však nutné spojit se s takovými partnery, kteří budou mít podobnou vizi jako vy. Dejte si ale pozor, aby nenadálý přísun příjmů nezastínil váš úsudek.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Vaše horská dráha na vlně prosince bude plná vzestupů a pádů. Poměrně výraznou roli ve vašem utrácení pak budou hrát emoce. Sebekontrola je zde na prvním místě, takže zvládnete-li ukočírovat své výlevy, peníze se budou jen sypat. Objevíte také nové zdroje příjmů, které vám mohou vydržet na řadu let.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

K závěru roku budete mít sklony se zbytečně stresovat, což se vám doslova nemusí vyplatit. Raději naslouchejte vnitřní hlas, který se letos v prosinci jen málokdy zmýlí. Pokud tak budete mít pocit, že by bylo dobré zhodnotit vaše úspory, nebraňte se a jděte do toho.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři si budou muset hlídat své peněženky, a to zejména před intrikány, kteří z vás budou chtít vyloudit nějaké ty peníze pro vlastní zisk. Raději se tedy zdržte unáhlených činů a investic a budujte si kapitál pro další rok, který přinese nové finanční perspektivy.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Zatímco se všichni ostatní těší na oslavy a svátky a užívají si naplno vánoční atmosféru, vy se snažíte myslet zejména na váš kariérní a finanční růst. Pokud nepolevíte, začne se vám v práci dařit a o peníze tak v následujícím roce nebudete mít nouzi.