Velký finanční horoskop na listopad 2022: Raci, hlídejte si termíny plateb, Střelci, pozor na nenadálé výdaje

Velký finanční horoskop na listopad 2022: Raci, hlídejte si termíny plateb, Střelci, pozor na nenadálé výdaje
Doba je finančně velmi náročná. Vše se zdražuje a platy nijak závratně nerostou. Otázku peněz tedy řeší téměř každý. Co v otázce financí čeká tento měsíc na Vás? 

Beran (21. 3. 20. 4.) 

V listopadu se Vám bude finančně poměrně dobře dařit. Nejenže bez problémů zaplatíte všechny poplatky a náklady, ale zůstane Vám ještě dostatek peněz na finanční rezervu a pro vlastní potřebu. Můžete si tak udělat radost a koupit si něco pěkného, o čem delší dobu sníte. 

Býk (21. 4. 21. 5.) 

Vaše finanční situace bude v listopadu krásná. Finančně se Vám bude dařit, a nemusíte tak řešit existenční otázky. Přesto si ale dejte velký pozor, za co své peníze utrácíte. Mohlo by se stát, že svých neuvážených a zbytečných nákupů budete brzo litovat. Nemusíte se bát, udělat si radost, ale dobře si rozmyslete, zda Vám ta konkrétní věc opravdu radost udělá. 

Blíženec (22. 5. 21. 6.) 

Listopad Vám připomene, že se blíží Vánoce a s nimi spojené nakupování dárků. Vaše finanční rezerva není příliš velká, a tak se můžete zkusit zaměřit na nějaký přivýdělek nebo přesčasy v práci. Hlavu budete mít plnou nápadů, a tak se nemusíte mít čeho bát.

Blíženci budou muset sáhnout do úspor. Zdroj: Krakenimages.com/ Shutterstock

Rak (22. 6. 22. 7.) 

Dejte si pozor, abyste měli v pořádku všechny své poplatky, splátky a úřední dokumenty. Pokuty z prodlení Vás mohou v listopadu pěkně potrápit a negativně zahýbat s Vaší finanční situací. Buďte důslední a dobře si vše překontrolujte. Hlídejte si především včasné termíny plateb. 

Lev (23. 7. 22. 8.) 

Listopad pro Vás bude finančně velmi příznivý. Podaří se Vám vydělat nějaké peníze navíc a Vy začnete přemýšlet, jak tento obnos zhodnotit. Můžete začít zvažovat nejrůznější projekty a investice. Nezapomeňte ale udělat radost také sobě a svým blízkým. 

Panna (23. 8. – 22. 9.) 

Listopad Vám finančně hraje do karet. Bude se Vám opravdu dařit. Dočkat se můžete také nějakého nečekaného přijmu peněz, který může mít kořeny také ve Vaší pracovitosti. Peníze, které získáte navíc, můžete věnovat do péče o sebe anebo se pustit do nakupování vánočních dárků. 

Váha (23. 9. 23. 10.) 

 V listopadu se Vám nemusí finančně dařit zrovna nejlépe. Nebojte se, nepůjde o nic tragického. Jen Vás mohou potrápit nějaké drobné nečekané výdaje. Možná si budete muset tento měsíc něco málo odpustit, ale Vaši finanční situaci to nijak závratně neohrozí ani nerozhodí.

Štír (24. 10. 22. 11.) 

Čekají na Vás příjemné a výhodné nabídky. V listopadu se Vám díky nim bude finančně dařit. Jste pracovití a Vaše odvedená práce bude po zásluze odměněna. Pokud chcete tuto situaci udržet, myslete na zadní vrátka a část peněz uložte do finanční rezervy nebo rozumně investujte. 

Střelec (23. 11. 21. 12.) 

Dejte si pozor na nenadálé výdaje, které Vás mohou v blízké době potkat. Myslete v listopadu na finanční rezervu a dejte si stranou více peněz než obvykle. Když se daří, tak se daří. A tak by se mohlo stát, že za rozbitou televizí bude následovat pokažená pračka a nefunkční lednice. 

Kozoroh (22. 12. 20. 1.) 

Nemáte ve zvyku rozhazovat peníze zbytečně. Koupíte si, co potřebujete, ale většinou přemýšlíte, zda danou věc opravdu musíte mít. V listopadu se Vám ale finančně zadaří a bylo by skvělé, kdybyste tyto nečekané peníze investovali do sebe a koupili si něco, po čem delší dobu toužíte. 

Kozorohům se bude finančně dařit. Zdroj: Dean Drobot/ Shutterstock

Vodnář (21. 1. 20. 2.) 

Pokud si v listopadu dobře rozvrhnete svou výplatu, čeká Vás poměrně příjemný měsíc. Když budete snaživí, zbyde Vám dostatek peněz také pro sebe a své aktivity. Vy tak můžete vyrazit třeba na dovolenou nebo nějaký pěkný víkendový pobyt. 

Ryby (21. 2. 20. 3.) 

Občas máte tendence peníze rozhazovat. Rádi si kupujete impulzivně nové věci, u kterých doma nakonec zjistíte, že Vám vlastně tak moc k užitku nebudou. Tomuto jednání se ale v listopadu rozhodně vyhněte. Tento měsíc nebude vhodný pro nepromyšlené a bezmyšlenkovité utrácení. 

Zdroj článku:
  • Autorský text