Druidský horoskop na únor: Jasan zpomalí, Bříza se dozví nečekanou zprávu

Druidský horoskop na únor: Jasan zpomalí, Bříza se dozví nečekanou zprávu
Druidi žili v dávných dobách a disponovali důležitými duchovními funkcemi, byli věštci, básnící, léčitelé nebo kněží. Jejich slova a činy byly velmi pečlivě vnímány, jelikož měli tito lidé velkou sílu a dokázali předurčit spoustu událostí a věcí.

I dnes se k druidům hlásí určitá skupina lidí, která si osvojuje jejich dávné zvyky. Pozorně tedy čtěte, co vás v únoru podle druidů čeká, protože díky jejich radám se můžete vyhnout nepříjemnostem nebo nebezpečí.

Jasmín (3. – 11. listopadu; 1. – 14. května)

Rok začal mnohem pomaleji, než byste si v ideálním případě přáli, ale v únoru konečně čekejte, že se začnou dít věci. Vše, co vás trápilo nebo jste se toho nemohli v myšlenkách zbavit, se svým způsobem vysvětlí. 

Kaštan (12. – 21. listopadu; 15. – 24. května)

V únoru se kolem vás bude motat osoba, která to s vámi nemyslí upřímně, pozor na ni. Nesvěřujte se s každým nápadem, nechávejte si věci pro sebe. 

Jasan (22. listopadu – 1. prosince; 25. května – 3. června)

Užíváte si pomalé víkendy s rodinou. V únoru si dovolíte doopravdy zpomalit a zreflektovat, co se zatím v tomto roce událo. 

Habr (2. – 11. prosince; 4. – 13. června)

Někdo kolem vás miluje drama - může to být člen rodiny nebo partner. V únoru si uvědomíte, že se to děje pro vaše dobro - máte se naučit, jak dát lidi do klidu, ve skutečnosti totiž máte obrovskou psychickou sílu, kterou potřebujete znovu probudit. 

Fíkovník (12. – 20. prosince; 14. – 23. června)

Lhát se nemá, že? V únoru přehodnotíte některé svoje hodnoty a styl, jakým žijete. Abyste nemuseli nic vysvětlovat, tak jste v minulosti občas lhali, protože to byla nejlepší a nejrychlejší varianta, což se ale nyní ukazuje, jako velká chyba. 

Buk (21. prosince, tj. zimní slunovrat)

V únoru budete řešit téma jídlo. V poslední době vás totiž hodně lidí motivovalo k tomu, abyste jedli zdravě a hlavně vidíte, že to daným lidem opravdu pomáhá, aby se cítili lépe. 

Buk začne v únoru řešit jídlo, chce se stravovat zdravěji, Zdroj: baranq/ Shutterstock

Bříza (24. června)

V únoru se dozvíte nečekanou zprávu, která vás zprvu zaskočí. Nebojte se, všechno se nakonec vyřeší a bude to v pořádku. 

Jabloň (22. prosince – 1. ledna; 25. června – 4. července)

Potřebujete dát ven svoje emoce. Už nějakou dobu v sobě držíte pocity, která vám opravdu neslouží. Pomůže, když se z toho vypíšete nebo vycvičíte. Musíte si najít takovou aktivitu, která vás baví a zároveň prospívá vaší psychické pohodě. 

Jedle (2. – 11. ledna; 5. – 14. července)

Nemusíte jezdit na druhou stranu světa, abyste si uvědomili, jak se máte dobře. Přátelé se vychvalují, kde všude byli, ale pro vás to nic neznamená, vy máte svoje pevné základy a hodnoty. 

Jilm (12. – 24. ledna; 15. – 25. července)

V zimě se snažíte nabrat sílu a energii, ať potom máte v létě z čeho čerpat. V únoru se můžete tedy těšit na objevení nových seriálů, filmů, které si večer užijete se svými blízkými. 

Cypřiš ( 25. ledna – 3. února; 26. července – 4. srpna)

Nemusíte se urputně snažit, abyste odhalili pravou tvář lidí, oni ji ukáží sami. Stačí zůstat pozitivní, říkat pravdu a být sám sebou, ono to všechno vyjde na povrch. 

Cypřiš odhalí pravou tvář lidí bez námahy, Zdroj: Axel Bueckert/ Shutterstock

Topol (4. – 8. února; 5. – 13. srpna)

Vyhýbejte se dramatickým situacím a vždy upřednostněte sami sebe a svůj vnitřní klid, i když víte, že někdo třeba neříká pravdu nebo jedná nemorálně. Chraňte si svoji čest. 

Cedr (9. – 18. února; 14. – 23. srpna)

Zdá se, že byl Nový rok nedávno, ale uvědomíte si, že opravdu neleníte a daří se vám. Dobrý start zaručí, že se vám povede skvěle i nadále, důležité je, abyste si udrželi pozitivní myšlení a vyhýbali se negativismu. 

Borovice (19. – 29. února; 24. srpna – 2. září)

V únoru najedete na nový režim, bude dobré si ráno a večer nastavit zdravější rituály než máte nyní - pomůže meditace nebo krátká procházka.

Vrba (1. – 10. března; 3. – 12. září)

Z hlediska spirituality potřebujete vyrůst a transformovat se, pokud nebudete o sebe pečovat a snažit se, tak to půjde přes bolest.

Lípa (11. – 20. března; 13. – 22. září)

Dávejte si pozor, ať nejste arogantní na někoho vám velmi blízkého. 

Dub (21. března, tj. jarní rovnodennost)

Budete v únoru více náchylní na nemoci nebo nachlazení, tak se snažte co nejlépe oblékat v rámci daného počasí. 

Olivovník (23. září, tj. podzimní rovnodennost)

Najdete oporu ve svém nejlepším příteli a znovu oživíte svoje pouto. Jsou lidé, na které se můžete spolehnout celý život a těch si važte. 

Líska (22. – 31. března; 24. září – 3. října)

Soustřeďte se sami na sebe. V únoru po vás bude spoustu lidí něco chtít, ale uvědomte si, že vás mohou pouze využívat. Potřebujete si uvědomit svoji hodnotu. Naučíte se tak říkat ,,ne“. 

Lísko, nauč se říkat ne!, Zdroj: Maples Images/ Shutterstock

Jeřáb (1. – 10. dubna; 4. – 13. října)

Máte kolem sebe spoustu pozitivní energie, proto přitahujete dobré lidi, dostáváte se na skvělá místa a daří se vám. Zbytečně nepátrejte po tom, proč se vám tak daří, ale užívejte si to. Praktikujte vděčnost každý den. 

Javor (11. – 20. dubna; 14. – 23. října)

Zaměřte se na svoji práci. Potřebujete přijít na jiné myšlenky, v osobním životě se toho totiž děje spoustu v poslední době. Když bude myslet na práci, bude to lepší. 

Ořešák (21. – 30. dubna; 24. října – 2. listopadu)

Každý dělá chyby. Důležité je, poučit se z nich a jít dál. Nejhorší je sebelítost. Vezmete tak v únoru zodpovědnost za své činy a ocení to lidé kolem vás. 

Zdroj článku:
  • Autorský text