Jak vybrat dovolenou a udělat dobrý dojem na partnera pro jarní a letní znamení

Jak vybrat dovolenou a udělat dobrý dojem na partnera pro jarní a letní znamení
Po smutném období izolace, která všem cestovatelům trochu přistřihla křídla, se možná letos konečně zase léto vrátí do normálu a výběr dovolené se bude řídit podle vysněných destinací, nikoliv už jen na základě zdravotních doporučení.

Plánujeme letní dovolenou podle zvěrokruhu:

Beran (21. března – 19. dubna)

Beran chce být tam, kde se něco děje, nejraději objevuje novou destinaci, nejlepší bar a nové trendy. Beran je průkopníkem zvěrokruhu, nebaví ho, když mu někdo říká, co má dělat. To se týká také výběru destinace pro dovolenou. Je tedy lepší si tyto informace opatřit a potom stačí zajistit kvalitní služby a dost aktivit na výběr. Beran touží po dobrodružství. Průvodce neocení. Sám chce vše prozkoumat.

Nejlepší prázdninová aktivita pro Berana? Sport po ránu a nic neplánovat. Řídí se intuicí.

Býk (20. dubna – 20. května)

Býkovi vládne Venuše, znamení luxusu. Když Býk odjíždí na dovolenou, jede si odpočinout a nechat se hýčkat. Nejlepší dovolená pro lidi v tomto znamení zahrnuje měkký písek, měkké postele, chutné jídlo, masáže a spoustu spánku.

Býci rádi odpočívají v domácím a známém prostředí. Adrenalinová dovolená plná aktivit je jejich noční můrou. Vsaďte na jistotu a vezměte je tam, kde to znají, kde je dobré jídlo, měkké postele, voňavé svíčky a nadýchané župany. Nejlepší aktivitou je samozřejmě masáž.

Blíženci (21. května – 21. června)

Blíženci se zajímají o všechno, chtějí vidět město, navštívit muzea, připojit se k průvodci. Ani odpočinek nezanedbávají a má to svůj důvod. Odpolední siesta jim dodá sílu na večer.

O dovolené chtějí poznávat také nové lidi, navazovat nová přátelství a objevovat místní zvyklosti. Nejoblíbenější aktivitou je noční život.


Párty ve vodě, Zdroj: Michael Vano / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Rak má rád vše naplánované. A to včetně svačiny na cestu. S překvapením u něj nepochodíte. Klade velký důraz na bezpečnost a chce mít vše pod kontrolou. Je tedy jasné, že spolupráci u plánování se nevyhnete. Na cestách se musí cítit stejně bezpečně jako doma.

Péče o druhé je pro Raky vším, ani dovolená není jiná. Rozhodně ale můžete zapracovat na tom, jak jim pár dní v roce jejich poslání ulehčit. Dovolenou si užijí v pronajaté nemovitosti v bezpečné destinaci. Oblíbenou aktivitou může být i piknik nebo rodinná grilovačka.

Lev (23. července – 22. srpna)

Lev má rád luxus a pokud si ho nemůže dopřát v běžném životě, chce si užít o dovolené. Uprostřed pustiny to asi nebude pro něj. Chce město, ruch kolem sebe a zábavu. Lev je také štědrý a velkorysý, a proto se o luxus rád podělí s milovanou bytostí. Rád se také předvádí ve společnosti, trocha okázalosti neuškodí a proč nepohostit i přátele, aby bylo vidět, že si to může dovolit.

Nejvítanější bude pro Lva plážová párty, hodně blýskavých oděvů a kvalitní pohoštění.

Panna (23. srpna - 22. září)

Panna může být na cestě na letiště nervózní a může jí pár dní trvat, než se usadí na dovolené. Odpočine si tam, kde najde aktivity jako je meditace nebo jóga. O spokojenost se postarají dobré a zdravé potraviny.

Lidé v tomto znamení májí také rádi výhodné nákupy, a proto se o dovolenou zajímají s velkým předstihem. Mají rádi kvalitu a krásu, ale nepotřebují okázalost. Spokojeně budou trávit dovolenou v místech, která znají. Klidné a intimnější prostředí ocení. Oblíbenou aktivitou bude určitě wellness.

Zdroj článku: